De Kruikenzeiker: Verslag Progrès Niederkorn

2
935

Ooit maakte ik de belofte aan iemand dat wanneer Europees voetbal zou spelen, ik voor één keer een comeback zou maken met mijn alternatieve wedstrijdverslagen. Belofte maakt schuld.

Jaja, nondeju. Ik heb ooit aan iemand de belofte gedaan dat wanneer Willem II Europees voetbal zou spelen, ik weer een verslag zou schrijven. Kon ik makkelijk zeggen natuurlijk. Willem II ging toch nooit Europees voetbal spelen. Maar toen ging het ineens goed met de club en nou kon ik die laptop weer afstoffen om met tegenzin jullie éénmalig te voorzien van een lap tekst waar ge akelig van wordt. Het is dus een eenmalige comeback. Tenzij die eikels van Willem II men een loer willen draaien en zich ook langs Rangers worstelen en een uitwedstrijd loten blijft het hier dus bij. Dan witte dè. Mee oew gemauw.

Lees het volledige verslag op DeKruikenzeiker.nl

Nog niet genoeg van onze eerste Europese trip in 15 jaar? Luister dan ook De Korvelse Kant. In een half uurtje hoor je de hele ‘reportage’.

Luister De Korvelse Kant via:
SoundCloud: bit.ly/3hG1VWj
Spotify: spoti.fi/3mwlPXq
Apple: apple.co/2RAdPXj

Groeten,
De Kruikenzeiker

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments