De Kruikenzeiker over Willem II – PSV

5
1114

Ik keek net even op teletekst. Ik keek de samenvatting terug. Ik luisterde naar de radio. ik keek naar Studio Sport. Ik keek naar de nabeschouwing op FOX. Ik keek naar alle felicitaties op mijn telefoon. Ik keek naar alle tweets die ik kreeg. Ik keek naar alle Snapchat- en Instagram-stories met feestende supporters. En nog, en nog besef ik het nog niet helemaal. Het schijnt echt waar te zijn. We hebben met 5-0 gewonnen tegen de nummer 1.

Lees verder…

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Wilco
Gast
Wilco

De reden dat we gewonnen hebben is ook dat ze bij PSV gedacht hebben: Die spelers van Willem II moeten vast helemaal gek geworden zijn van die supporters daar, ook nog eens de coach weg, dat wordt een makkie. Tja, dat blijkt dan wel he… Want onze spelers waren door heel dat gedoe extra gebrand te winnen, in combinatie met onderschatting PSV, is PSV met 5-0 naar huis….

Rijst
Gast
Rijst

“Ik ben er voor de volle 100% van overtuigd dat wij deze wedstrijd nooit hadden gewonnen onder Erwin van de Looi. Het statement van de supporters was hard nodig en de supporters hebben hun gelijk gekregen. De voltallige selectie heeft het ongelijk van Erwin bewezen en het gelijk van de supporters kenbaar gemaakt door zo fantastisch te spelen.”

100% mee eens!!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Zelfs op de NOS App het verslag van de kruikenzeiker. Nog ff en hij zit als analist bij studio voetbal!!!😉😂

Grenzen
Gast
Grenzen

Ben benieuwd naar de reactie van Johan Derksen morgen avond. Zal wel weer tekeer gaan tegen de supporters van onze club.

KingKoen75
Lid
KingKoen75

Ik had het niet beter kunnen verwoorden!! Heel de week, ons al aan het verdedigen op diverse fora. We zouden hersenloos, nepsupporters en weet ik niet allemaal zijn. Als ik nu weer zie wat er bij West Ham, Lille, GA Eagles gebeurt, ben ik nog trotser op ons!! Het siert Robbemond, wat hij zegt mbt vdLooi, maar gisteren is het tegendeel bewezen. Een dikke vinger naar alle haters en zgn kritikasters, ik hoor en zie ze nu niet meer. Nu heel de week nagenieten en dan weer volle bak tegen Twente!!!!