De Korvelse Kant: Wij gaan Europa in!

6
1757
korvelse kant

Vanwege het coronavirus is de Eredivisie vroegtijdig beëindigd. Willem II krijgt als nummer 5 van de competitie het ticket voor Europees voetbal. Honderden uitzinnige fans stapten in de auto om deze prachtige prestatie op ‘Turkse wijze’ te vieren met een hoop getoeter. Helaas was dit de enige, veilige, verantwoorde manier om ons ticket naar Europa te vieren. De Korvelse Kant was aanwezig om te toeteren en het feest op gepaste afstand mee te vieren.

Het was een mooi seizoen met vele hoogtepunten. Maar volgens De Kruikenzeiker was er één cruciaal moment in de strijd om Europees voetbal.

De afgelopen periode zaten de Willem II-supporters ook niet stil. Voor de Paasdagen ging een grote groep, voornamelijk jonge supporters, op pad om de oudere supporters te verrassen met een leuk Paaspakket.

Luister nu via:

Spotify: https://spoti.fi/2VWnyZH
SoundCloud: https://bit.ly/2KBxy5b
Apple: https://apple.co/2xQVuiu

6
Reageer op dit artikel

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
6 Discussie draadjes
0 Discussie antwoorden
0 Volgers
 
Meest gereageerde discussie
Populairste dicussies
4 Gereageerd
DirrukViniForza Willem IIRene Recent gereageerd
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Dirruk
Lid
Dirruk

Wat een amateurs zijn het ook zeg die twee!!! Gaan ze toeteren in de stad, hebben ze geen claxon. Je kunt er gewoon een mop van maken.

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

En nu komt een burgemeester (Doetinchem) die een oproep doet aan de clubs in het betaalde voetbal om zich te verenigen tegen de KNVB…Ik snap het niet meer. Een burgemeester? Waar bemoei hij zich mee? Niemand wil regels meer volgen? Wat is er met Nederland gebeurt ?

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Geen promotie maar wel Europees voetbal voor Leeroy Owusu De bekende achtbaan van emoties kreeg afgelopen vrijdag zeker grip op Leeroy Owusu, rechtsback van De Graafschap maar de komende drie seizoenen in dienst van Willem II. De overgang van de 23-jarige voetballer uit Purmerend werd al in februari bekend. In een paar minuten tijd kreeg Owusu vrijdag te horen dat hij niet met De Graafschap zou promoveren, maar zich met Willem II wel kon opmaken voor een Europees avontuur. ,,Dat voelt heel dubbel”, zo reageerde hij. ,,Ik ken iedereen in Doetinchem. Voor hen is de uitkomst hard en vervelend. Dan… Lees verder »

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

FF wat anders

sinds de kruikenzeiker z’on 1/5 jaar aankondigde te stoppen /gestopt is met zn wedstrijd verslagen

✅Hebben we de finale vd beker bereikt

✅En nu Europees voetbalt behaald

😄💪😂😉

Rene
Gast
Rene

’t is maar goed dat John een prima navigator is, anders had de Kruikenzeiker in z’n eentje kunnen toeteren. “Hier links” grin

Leuke podcast weer!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Was weer een top aflevering

In de 013ste aflevering van de podcast over het behalen van Europees voetbal of het zo moest zijn.