De Korvelse Kant; De nabeschouwing vanaf de KingSide

7
1117

In de laatste aflevering van het seizoen houden we een nabeschouwing vanaf het bordes van vak B van de Korvelse kant. We kijken terug op het afgelopen seizoen. De hoogtepunten, de beste spelers en de grootste verrassingen. 22 jaar geleden eindigde het seizoen ook op een 5e plek en toen was er wél euforie. 1 van de sterspelers van toen wordt uitgelicht door De Kruikenzeiker in de rubriek Waar Is Jatto?. We kijken naar de toekomst, hoe staat Willem II er voor en hoe heeft de directie het gedaan dit jaar? We bekijken unieke beelden en een bijzonder oud shirt in de rubriek ‘Wè hèdde gij nog op oewen zolder ligge?’ en kijken terug op het eerste seizoen van deze podcast en de voorspellingen die we deden in aflevering 1.

Het bijzondere Willem II-shirt en de unieke beelden van Willem II – West Duitsland zijn te bekijken op www.dekorvelsekant.nl.

Het artikel van Matthijs Snepvangers over de wedstrijd tegen West-Duitsland lees je op www.matthijssneppie.nl.

Wij bedanken Stichting KingZine voor hun steun, alle gasten van dit seizoen voor hun medewerking en alle luisteraars voor hun aandacht. Tot volgend seizoen!

Luister aflevering 14 via:
Soundcloud
Spotify
Apple

7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments