De Jong lijkt nu op weg naar Ajax

12
1866

Frenkie de Jong komt snel met duidelijkheid over zijn toekomst. Het toptalent van Willem II speelt momenteel op het EK voor spelers onder de 19 jaar en zal daarna een keuze maken, vertelt zijn zaakwaarnemer aan SoccerNews.nl.

PSV is al maanden bezig met het aantrekken van De Jong, maar er gaat een steeds hardnekkiger gerucht rond dat Ajax op dit moment de beste papieren heeft voor de komst van de 17-jarige middenvelder. De Amsterdammers zouden zelfs al een akkoord hebben met de speler én Willem II. “Nee, we zijn nog niet rond. Er is geen nieuws rondom Frenkie, dat komt pas na het EK. Dan gaan we zitten, heb ik met hem afgesproken”, aldus agent Mohammed Sinouh van de Stellar Group.

“Of Ajax zich wel heeft gemeld? Daar kan ik nu nog niets over zeggen. Er zijn een heleboel clubs met interesse, maar ik ga daar eerst met Frenkie over praten na het EK. Nu speculeren zorgt alleen voor afleiding voor die jongen en dat wil ik niet”, vervolgt Sinouh. Willem II verlangt naar verluidt enkele tonnen voor De Jong.

12 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments