Dé derbyweek agenda voor iedere Willem II supporter

17
2292

Onrustig slapen, geen concentratie op het werk, goed onstuimig thuis: dingen die herkenbaar zijn voor een hoop Willem II supporters tijdens de derbyweek. Gelukkig wordt er rondom de derby van alles georganiseerd om je af te leiden en maximaal in de stemming te laten komen. 

Daarom bij dezen: dé derbyweek agenda voor de Willem II supporter. Het kan zijn dat deze komende dagen nog wordt aangevuld, maar voorlopig verwachten we het volgende van jullie als fanatieke achterban:

  • Zaterdag 20 oktober om 10:30 uur: Laatste training in het Koning Willem II Stadion. De KingSide is open. Zorg dat je op tijd bent want de opkomst wil je zeker niet missen. Laten we de spelers op scherp zetten en vocaal ondersteunen!
  • Zaterdag 20 oktober 20:00 uur: pre-party bij Café de Kok. Het weekend van de derby beleef je samen met je voetbalvrienden. Er staat een fantastische line-up in Café de Kok dus dit feest mag je niet missen. Onder andere Outsiders komt langs.
  • Zondag 21 oktober: MATCHDAY! Heb jij kaarten voor het uitvak? Zorg dat je op tijd aanwezig bent bij het stadion. Maximale vocale steun in het uitvak is vanzelfsprekend. Geen kaarten? Kijk dan met je vrienden in de kroeg. Mocht Willem II in Breda winnen, onthalen we de spelers uiteraard bij het stadion. Zorg dat jij en je vrienden daarbij zijn, mocht het zover komen.

Laten we ervoor zorgen dat het aan onze steun niet heeft gelegen.

Samen staan we sterk,
Samen zijn we één,
Niets kan ons nog stoppen,
Wij zijn Willem II!

17 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments