De cijfers: Willem II-Excelsior

22
2716

Het was weer niet best en dat is nog een understatement. Als je na amper een minuut op 1-0 komt tegen Excelsior dan mag je deze wedstrijd nooit meer verliezen! Zoals we afgelopen zaterdag al tweeten:

Hierdoor kan onze onafhankelijke jury uiteraard ook amper voldoendes toekennen. Welke mening heb jij? Deel deze met ons en met de spelers en staf, wat ook zij lezen dit echt mee!

Lamprou: 7,5
Aan de 3 tegen goals kon Kostas niets doen, ook had hij een aantal zeer belangrijke reddingen waardoor we in de wedstrijd bleven.

Van der Struijk: 5.5
Verdedigend stond hij deze keer redelijk zijn mannetje, toch laat hij te gemakkelijk zijn tegenstander lopen. Aanvallend hoeven we het er niet meer over te hebben… de tegenstander weet precies wie ze aan de bal moeten laten.

Peters: 5
Lukte hem niet de verdediging goed te organiseren. Mede door de constante fouten van Koppens en Struijk moet hij te veel corrigeren.

Dries Wuytens: 4
Zie Peters alleen nog een tandje erger gezien zijn persoonlijke fouten.

Koppers: 4-
Wederom veruit de zwakste schakel aan Willem II zijde. Hoe lang mag tikkie terug Dico nog blijven staan? Misschien eens een belletje plegen met Jonas Heymans? Of zou Nicky Kuiper onderhand eens fit zijn?

Ojo: 5
De kartrekker van Willem II liet het deze keer afweten tegen het viermans middenveld van Excelsior. Zonde want deze gast kan ons een hoop plezier opleveren.

Stijn Wuytens: 5
Kreeg net als Ojo geen voet aan de grond tegen het middenveld van Excelsior. Stijn moet stoppen met de vrije trappen nemen, laat dit maar aan Andersen over.

Falkenburg: 5,5
Werkte hard maar heeft niets laten zien.

Zivkovic: 6.5
Mooi doelpunt. De eerste wedstrijd van het seizoen waar we zagen dat hij erg hard werkte en niet als een ouwe zak over het veld sjokte. Als hij dit vol kan houden komt de topvorm er zeker aan.

Nemec: 5
Een echte killer in de 16 is hij (nog) niet. Die jongen werkt super hard en is redelijk bal vast maar als spits moet je toch echt meer kunnen.

Andersen: 6
Mooie assist, en een aantal briljante momenten maar deze wisselt hij helaas af met minuten afwezigheid. Lucas mag wel wat meer het duel aangaan, hij springt wel mee maar dit is meer voor de vorm.

Invallers:

De Sa: 4
Voegt werkelijk niets toe op de linkerflank. Die jongen is stijf rechts en dus kapt hij altijd terug.

Braber: 5
Wilde wel maar de aansluiting was er niet…

van der Velden: heeft te kort gespeeld om hem te kunnen beoordelen.

22 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments