De cijfers tegen Heerenveen!

10
1806

Godver, wat een kater weer. Hoe is het toch mogelijk dat je na zo’n sterke eerste helft alles weer uit handen geeft. bahbahba….bleeeeeeh, een vervelende nasmaak.

Ondanks alle frustraties hebben we toch getracht weer wat punten op een rij te zetten:

Lamprou: 5.5

Had voor rust niks te doen en kon weinig beginnen tegen de 1-1 en 3-1. Bij de 2-1 zag hij er niet al te best uit helaas. 3 schoten op doel, 3 doelpunten, dat is niet lekker voor een keeper.

Heerkens: 6

Herstelde zich aardig van een matige pot in Nijmegen. Hield Larsson redelijk in bedwang.

Peters: 6

Prima eerste helft. Net als de rest van het team kon de aanvoerder na rust de organisatie niet goed wegzetten en zakte de hele ploeg ver terug.

Wuytens: 7

Speelde die lange Veerman volledig uit de wedstrijd. Ging ondanks een gebroken jukbeen voorop in de strijd.

Koppers: 6

Dico ‘tikkie terug’ Koppers had het verdedigend redelijk voor elkaar. Voegt aanvallend echter zoals we gewend zijn vrijwel niks toe.

Ojo: 5

Is na een goed begin van het seizoen inmiddels toch wel echt uit vorm. Weer veel belverlies en slordigheden. Werd na rust fysiek overlopen door Thorsby.

Haemhouts: 6

Kan als vervanger van Wuytens een prima rol spelen. Liet na lange afwezigheid zien dat hij belangrijk kan zijn. Helaas nog niet helemaal scherp met 2 gemiste kansen, dat moet beter! Na rust werd hij net als de rest van het middenveld overlopen.

Falkenburg: 5

Werkte weer hard en is en blijft belangrijk, maar mist de scherpte en topvorm van eerder dit seizoen. Miste na 2 minuten DE kans van de wedstrijd!

Van der Velden: 4

Tsja….wat moeten we er van zeggen. Nick had in de eerste helft al het eredivisie record buitenspel lopen te pakken. Miste ook nog eens een grote kans op 0-2. Niet balvast, veel balverlies, geen dreiging. Een flinke wanprestatie dus!

Hupperts: 7

Prima debuut, prima aanwinst. Punt. Veel snelheid en een prima voorzet. Daarnaast ook nog eens een prima inzet en levert ook verdedigend zijn bijdrage.

Andersen: 7

We weten dat die jongen geweldig kan voetballen. Strooide met heerlijke passen op Falkenburg en van der Velden. Mooie acties combineert hij tegenwoordig ook met hard werken.

10 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments