De cijfers tegen Heerenveen!

10
1774

Godver, wat een kater weer. Hoe is het toch mogelijk dat je na zo’n sterke eerste helft alles weer uit handen geeft. bahbahba….bleeeeeeh, een vervelende nasmaak.

Ondanks alle frustraties hebben we toch getracht weer wat punten op een rij te zetten:

Lamprou: 5.5

Had voor rust niks te doen en kon weinig beginnen tegen de 1-1 en 3-1. Bij de 2-1 zag hij er niet al te best uit helaas. 3 schoten op doel, 3 doelpunten, dat is niet lekker voor een keeper.

Heerkens: 6

Herstelde zich aardig van een matige pot in Nijmegen. Hield Larsson redelijk in bedwang.

Peters: 6

Prima eerste helft. Net als de rest van het team kon de aanvoerder na rust de organisatie niet goed wegzetten en zakte de hele ploeg ver terug.

Wuytens: 7

Speelde die lange Veerman volledig uit de wedstrijd. Ging ondanks een gebroken jukbeen voorop in de strijd.

Koppers: 6

Dico ‘tikkie terug’ Koppers had het verdedigend redelijk voor elkaar. Voegt aanvallend echter zoals we gewend zijn vrijwel niks toe.

Ojo: 5

Is na een goed begin van het seizoen inmiddels toch wel echt uit vorm. Weer veel belverlies en slordigheden. Werd na rust fysiek overlopen door Thorsby.

Haemhouts: 6

Kan als vervanger van Wuytens een prima rol spelen. Liet na lange afwezigheid zien dat hij belangrijk kan zijn. Helaas nog niet helemaal scherp met 2 gemiste kansen, dat moet beter! Na rust werd hij net als de rest van het middenveld overlopen.

Falkenburg: 5

Werkte weer hard en is en blijft belangrijk, maar mist de scherpte en topvorm van eerder dit seizoen. Miste na 2 minuten DE kans van de wedstrijd!

Van der Velden: 4

Tsja….wat moeten we er van zeggen. Nick had in de eerste helft al het eredivisie record buitenspel lopen te pakken. Miste ook nog eens een grote kans op 0-2. Niet balvast, veel balverlies, geen dreiging. Een flinke wanprestatie dus!

Hupperts: 7

Prima debuut, prima aanwinst. Punt. Veel snelheid en een prima voorzet. Daarnaast ook nog eens een prima inzet en levert ook verdedigend zijn bijdrage.

Andersen: 7

We weten dat die jongen geweldig kan voetballen. Strooide met heerlijke passen op Falkenburg en van der Velden. Mooie acties combineert hij tegenwoordig ook met hard werken.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
job013
Lid
job013

Een 4 voor van der velden vind ik overdreven, er komt veel gevaar van af en is belangrijk in het positiespel met o.a. Lucas Andersen.

Ps. misschien ook nog wel een leuk idee om elke match het publiek een cijfer te geven ?

patriekolorus
Lid
patriekolorus

dan zou het o zo gezellige Heerenveen publiek een 3 van me krijgen. 71 minuten doodstil. Maar er zijn maar weinig clubs was dat anders is!

Martin Coolen
Lid

Dat negatieve over v.d. Velden vind ik zwaar overdreven. De man werkt hard. En wat dat buitenspel betreft. De achterhoede van Heerenveen stonden steeds ver buiten de zestien.

Buiten v.d. Velden mistte ook Falkenburg en Haemhouts 100% kansen.

roemir
Lid
roemir

Vind ik ook. Kan echt wel voetballen maar is een buitenspeler.

patriekolorus
Lid
patriekolorus

ver buiten de 16 inderdaad en daarom wat mij betreft beter Zivkovic in de spits gezien.

markie11
Lid
markie11

Lamprou kon weinig beginnen bij de 3-1? Omdat ie 1 meter tuinkabouter is misschien. Zo’n bal hoort gewoon voor een keeper te zijn op dit niveau. Maar we kunnen het hem zeker niet kwalijk nemen omdat ie er niet bij kan. Niet de eerste en ook zeker niet de laatste keer dat ie in bescherming wordt genomen bij een uiterst houdbare bal.

job013
Lid
job013

Oneens, deze bal was loeihard ingeschoten met een dalende dip erin. onhoudbaar!

 

patriekolorus
Lid
patriekolorus

helemaal eens met job! Totaal onhoudbaar voor een keeper van zijn lengte en derhalve absoluut geen fout!

david loggie
Lid
david loggie

ik vond het wel een absolute wanprestatie van vd velden. Hij heeft tig keer de bal over de zijlijn laten gaan omdat hij simpelweg de techniek niet had om de bal aan te nemen. Een vier is nog hoog. Penalty wel koelbloedig binnengeschoten. In ieder geval zijn nemec en zivko niet slechter als vd velden

kukeltje
Lid
kukeltje

Van der Velden was niet goed nee, maar haalt het maximale uit een rol die hem totaal niet ligt. Wanprestatie vind ik al helemaal overdreven…