De cijfers tegen Groningen

5
1307

Godnondenakende, wat is dit zuur. De aloude voetbalwet deed zich weer gelden. Wanneer je zelf niet scoort…..

Het zegt genoeg dat we sinds Twente – uit op 28 november alleen nog maar uit standaardsituaties hebben gescoord. Waar blijft die spits?

 

Goed, onze jury heeft met een lichte kater (niet van de alcohol) de punten voor onze jongens neergeschreven. Kloppen de cijfers een beetje?

 

Lamprou: 7

mooi Grieks temperament. Deed niets verkeerds

 

Vd Struijk: 7.5

Wat is er met Struijkie aan de hand? Begint zelfs opbouwend woordje mee te spreken en zorgde met zijn inzet voor reuring op de tribune, waardoor opnieuw een pareltje van de tribune rolde.

“Vd Struijk is onze back

Dolt ‘m nie, hij breekt oe nek”

 

Peters: 6.5

Hele seizoen al niets op aan te merken. Pakte wel domme en onnodige gele kaart

 

Wuytens: 7

Helaas kunnen we vanaf nu volstaan met alleen zijn achternaam. Scoorde met zijn kont. Had geluk dat hij verder tegen een lantaarnpaal stond die er geen hout van kon

 

Koppers: 5.5

Na wederom een onnodige terugspeelbal was het publiek het beu. En terecht. Liet zich eerste helft paar keer kinderlijk eenvoudig eruit lopen. Herpakte zich 2e helft

 

Ojo: 5

Deed ie mee?

 

Haemhouts: 6.5

Respect voor Robbie. Nooit klagen, nooit zeuren en gewoon zijn werk doen. Altijd een voldoende. Al 5 seizoenen lang. Die jongen verdient meer respect.

 

Falkenburg: 5

Wanneer je zulke kansen mist en zo blundert bij de 1-1 haal je simpelweg geen voldoende.

 

Hupperts: 6.5

Is een echte versterking. Wel stijf rechts naar het zich laat aanzien. En Guus, trap die bal er de volgende keer maar in.

 

Vd Velden: 6-

Onze jury twijfelt. Vulde spitspositie wederom niet goed in, maar valt hem dat kwalijke nemen? Werkte wel als een bezetene en veroverde zo met zijn afjagen de nodige ballen. Dit levert hem een krappe voldoende op.

 

Andersen: 7

Op Lucas kunnen we niet zoveel aanmerken. De beste voetballer uit de selectie.

 

Invallers:

Braber: 5

Het blijft een raadsel waarom Braber steeds mag blijven invallen in de 65e minuut. Voegt 0.0 toe.

 

Nemec: 4

Wanneer je 2 minuten mag meedoen, is de tijd normaalgesproken te kort om te beoordelen. Niet als je maar één taak hebt, namelijk de bal naar voren of uit het stadion rossen en je verprutst dit. Dan krijg je een diepe onvoldoende.

 

De Sa: –

Was onze Belgische aanwinst geblesseerd?

 

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments