Dauda op huurbasis naar Willem II?

32
6083

Anderlecht online plaatste vandaag een bericht wat zij oppikte uit de Ghanese pers dat Anderlecht van plan is om Mohamed Dauda nog een seizoen uit te lenen. Hij zou zich deze maandag moeten aansluiten bij A-selectie en een definitieve beslissing moet worden genomen. Willem II zou een mogelijke thuisbasis zijn voor de spits die vorig seizoen het tweede deel van het seizoen speelde bij Vitesse.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
reighs_roman
Lid
reighs_roman

Deze speler niet nemen is geen versterking voor het team wordt een flop haal gewoon een spits uit Duitsland, Spanje of Portugal of eventueel uit Zweden

Goalen makuh
Gast
Goalen makuh

Novakovic huren… of kopen zou al helemaal top zijn!
Vejinovic is naar mijn mening een buitenkansje en mag ook nog is transfervrij weg bij az.
En thomas Bruns heeft ook niet al te veel perspectief bij Vitesse.
Dan hebben we alleen nog een goeie linksback en snelle centrum verdediger nodig en wellicht nog een keeper
Met de kwaliteit van Joris en de scouts moet dit vast goed komen!

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

Ik zou Novakovich proberen te halen van Reading, goede sterke spits.

Tilburgs Trots
Lid
Tilburgs Trots

Waarom gooit Willem II geen hengeltje uit naar Vejinovic (mocht dat nog niet gebeurd zijn) ? Het is al gebleken dat hij voor de middenmoot/subtop een zeer bruikbare kracht is.

Objectivo
Gast
Objectivo

Vejinovic wil naar het buitenland

wil
Lid
wil

Dat willen ze allemaal.

Jenny
Gast
Jenny

Prima speler om erbij te hebben..Ik ben benieuwd of hij gaat komen.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

De statistieken zijn niet bijzonder ….gewoon pavlidis de baas maken dan haal mario Engels maar als backup!die Grieken bewijzen en hebben bewezen voor ons te willen ballen en vechten…..ps de eerste 2 wedstrijden is hij er al niet bij!

FranSol1896
Lid
FranSol1896

Engels heeft al bij sv Sandhausen in de 2. Bundesliga getekend.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Oké wist ik niet!doet wel aan carrière planning die engels😁

Leeuwke
Lid
Leeuwke

Doet met name aan financiële planning denk ik smile

Bennie
Gast
Bennie

Mario Engels heeft al getekend bij SV Sandhausen.

Menneke
Gast
Menneke

COMPLEET OFF TOPIC… … ETZ Tilburg haalt nieuws vanwege nieuwe methode omdraaien patiënten.

Snorro
Lid
Snorro

Kan iemand mij ff komen omdraaien aub?

Leeuwke
Lid
Leeuwke

Stuur ff een linkje. Mijn schatje wil dit graag weten aangezien k met mijn zatte ballen vannacht “ongelukkig lag” en ze kreeg me nie omgedraaid.

Appel
Lid
Appel

Persoonlijk zie ik liever een spits die onder contract staat bij Willem II. Dat zijn vaak de spelers die het meeste opleveren, qua transfersom.
Joris en zijn team hebben afgelopen half jaar gehad, om intensief te scouten, dus ben benieuwd.

Natuurlijk zijn de kwaliteiten van Dauda te zien.

Frietmet
Lid

Ik zie Pavlidis ook als spits.

patriekolorus
Lid
patriekolorus

Ik heb hem eigenlijk nooit echt in de gate gehouden, hij zal vast goed kunnen voetballen, maar zijn statistieken zijn echt niet geweldig voor een spits. Totaal 14 wedstrijden 2 doelpunten.
Wellicht laat hij anderen om hem heen floreren maar een spits moet wel wat meer scoren.

TTB
Lid
TTB

In zijn half jaar bij Vitesse heeft hij 12 x op het veld gestaan, waarvan 6 als invaller. In dat half jaar 3 doelpunten gemaakt. Echter ook maar 6 keer als spits gebruikt, hij is ook ingezet als buitenspeler. Dus of het echt een betrouwbare peiling is?

patriekolorus
Lid
patriekolorus

Daar heb je een punt. Hij is verder van harte welkom natuurlijk, hopelijk knikkert ie er een hoop binnen. Het blijft vooralsnog niet meer dan een gerucht. We zullen zien.

Fritske d'n Olifaant
Lid
Fritske d'n Olifaant

In dat artikel op Anderlecht online wordt Willem II helemaal niet benoemd: https://www.anderlecht-online.be/nl/article/185068

TTB
Lid
TTB

Klopt. Zowel het artikel op Anderlecht online als hun Ghanese bron noemen Willem II niet. Dus waar komt dat gerucht dan vandaan? Andere bron?

Tilburg_1896
Lid
Tilburg_1896

Gewoon stemmingmakerij van Tilbo. Hij mag verhuurd worden, dus Willem II KAN een optie zijn. Net als KV Turnhout, Helmond Sport of Nottingham Forest.

Tilburgs Trots
Lid
Tilburgs Trots

Selon la presse ghanéenne, Anderlecht aurait l’intention de prêter Mohamed Dauda une saison de plus. Il devrait rejoindre le noyau A à l’entraînement ce lundi et une décision définitive devrait être prise. Willem II serait une possible terre d’accueil pour l’attaquant qui a déjà fait la deuxième partie de la saison avec le club de Vitesse Arnhem.

Fritske d'n Olifaant
Lid
Fritske d'n Olifaant

Merci beaucoup!

roemir
Lid
roemir

Muchos Gracias.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

In dat stuk staat van LeevHoezee staat dat Anderlecht twijfelt of ze hem weer aan Vitesse wil verhuren omdat die geen onbetwist titularis, Was wat volgenmij betekend geen vaste basis speler? die Belgen toch mee dr maffe woorden. Maar mocht we belangstelling voor hem hebben. Maar dat een eis van Anderlecht zijn. Daar dus nooit mee akkoord gaan dan opzoek naar iets anders. Want we moet baas blijven in onze eigen toko…..

Goalen makuh
Gast
Goalen makuh

Snelle behendige speler.
Doet me een beetje denken aan isak

Robby
Lid
Robby

Kan me de wedstrijd tegen ons nog wel herinneren dat ie behoorlijk gevaarlijk was alleen zn vizier niet op scherp had staan. Kan meen ik ook op 10 uit de voeten. Das handig als we Crowley moeten verkopen als ie niet wil verlengen.

Lays
Gast
Lays

Pakte de laatste wedstrijd met vitesse nog wel een directe rode kaart. Dus die zouden we de eerste 2 of 3 speelronden nog niet kunnen inzetten

Harold
Gast
Harold

Ter info :
29 mei 2019 – Vitesse-aanvaller Mohammed Dauda moet, mits hij ooit nog eens in actie komt in de Eredivisie, de eerste twee duels in de Nederlandse competitie missen. De aanvaller pakte dinsdagavond bij een 0-2 achterstand een oliedomme rode kaart tegen FC Utrecht en is voor het vergrijp drie duels geschorst, waarvan één voorwaardelijk.

ftricolores1
Lid
ftricolores1

Zou een goede optie kunnen zijn!