Dapper Willem II verliest van Graafschap en scheids

82
2816
Dries Saddiki scoorde de gelijkmaker (foto: (c) Toin Damen)

Ondanks een 90 minuten lang inconsequent fluitende scheidsrechter hield Willem II 89 minuten lang stand. Zelfs met 9 man. In de 90e minuut passeerde Lewis toch Wellenreuther. 2-1

verslag: willem-ii.nl
NEGEN WILLEM II’ERS VERLIEZEN VAN DE GRAAFSCHAP
Willem II heeft met negen man verloren van De Graafschap. Het was duidelijk niet de middag van Willem II in Doetinchem. Toch hing er lange tijd een sensatie in de lucht, want de negen overgebleven Willem II-spelers (Atakan Akkaynak en Diego Palacios zagen rood) hielden tot de 89e minuut een 1-1 stand overeind. Daryl van Mieghem kreeg toen van de stadionomroeper de 2-1 op zijn naam, maar het was Fernando Lewis die ongelukkig zijn eigen doelman passeerde. Dat kon er ook nog wel bij.

In de eerste zes wedstrijden van het seizoen nam Willem II vaak direct vanaf het eerste fluitsignaal het initiatief en zat zo direct lekker in de wedstrijd. Dat lukte dit keer niet en de ploeg wist zich daar geen raad mee. ‘We begonnen niet goed aan de wedstrijd’, zo stak trainer Adrie Koster na afloop de hand in eigen boezem. Het zou de eerste helft ook niet meer goed komen.

Op scherp
Het resulteerde in overbodige overtredingen en frustratie, met vier gele kaarten als gevolg Voor elke verdediger van Willem II één, die zich daarmee geen misstap meer konden permitteren. Tot overmaat van ramp kreeg Akkaynak, die in de basis stond in de plaats van Elmo Lieftink, een rode kaart voorgeschoteld. Hij kreeg de prent na interventie vanuit Zeist waar de videoscheidsrechter de Duitser als schuldige aanwees bij een stevig duel. Er stonden toen pas twintig minuten op de klok.

Op de paal
Scheidsrechter Christiaan Bax had de kaarten amper opgeborgen toen hij Freek Heerkens op de bon slingerde voor een overtreding net buiten het strafschopgebied. Stef Nijland trapte de toegekende vrije trap feilloos raak: 1-0. Meer rampspoed diende zich aan toen niet veel later Palacios in het stafschopgebied aan de noodrem trok. Gelukkig voor Willem II schoot Erik Bakker de penalty die volgde op de paal. Het aluminium was Willem II overigens goed gezind, want het stond een Doetinchemse treffer in totaal driemaal in de weg.

Scheidsrechter Bax trekt rode kaart voor Palacios (foto: (c) Toin Damen)

Rampmiddag voor verdedigers
Trainer Adrie Koster gebruikte de rust om een dubbele wissel voor te bereiden. Jordy Croux en Damil Dankerlui werden vervangen door Driess Saddiki en Vurnon Anita. Saddiki toonde meteen zijn waarde door vier minuten na rust de gelijkmaker uit een corner van Daniel Crowley in te koppen: 1-1. Misschien was er ondanks de man minder situatie nog wel meer mogelijk, dachten de 550 meegereisde fans in het uitpuilende bezoekersvak. Die hoop verdween voor een groot deel toen 25 minuten voor tijd Palacios zijn tweede gele kaart kreeg en Willem II met negen man kwam te staan.
Koster: ‘Tegen beter weten in hoop je dan nog de 1-1 over de streep te kunnen trekken’. Dat de beslissende treffer uiteindelijk via een Willem II-verdediger achter Timon Wellenreuther in het doel belandde, paste helaas wel in het beeld van de middag.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
TTB
Lid
TTB

Wat was dit weer een zure nederlaag zeg. Meissner kan nog niet de volle 90 minuten spelen. Maar dan alsnog begrijp ik niet waarom Koster niet begint met hem in de basis en Lewis RB. Lewis vult die positie beter in dan Dankerlui en hij is merkbaar niet op z’n gemak centraal. Wanneer Meissner dan aangeeft dat het niet meer gaat kun je hem wisselen. Op die manier begin je in een sterkere opstelling en kun je hopelijk druk zetten en tot scoren komen (verschilt per tegenstander natuurlijk). Wanneer je dan voor komt te staan is het voor een Lewis… Lees verder »

wil
Lid
wil

Iedere week een 3 of een 4 als waardering voor Dankerlui zegt toch genoeg.

Ferry van de Z.
Lid
Ferry van de Z.

Wij gaan al jaren met de auto naar uitwedstrijden maar ik begin mezelf steeds meer te ergeren dat je als crimineel wordt behandeld. Als je kaarten koopt moet je alle namen en geboortedatums doorgeven van degene die meegaan is al belachelijk. Alsof je dat van al me maten uit het hoofd weet. Maar bij het omwisselen moet je nog een keer je ID bewijs laten zien, dan vinken ze één voor één de namen af die meerijden, en dan pas krijg je het wedstrijdkaartje. Dit duurde een eeuwigheid en leidde gisteren tot veel frustratie bij supporters. Waarom is deze maatregel… Lees verder »

Jookma
Gast
Jookma

Ook ik heb me rood wit en blauw geërgerd aan het omwisselen, gisteren. Ook ik vroeg me af waarom het op deze manier moest?! Is het misschien omdat de uitgeprinte mailtjes meerdere keren geprint kunnen worden en dat ze daarom niet 1 op 1 kunnen omwisselen?

Dre
Gast
Dre

Ik vind de rode kaart onterecht. Akkaynak glijdt wat door maar raakt zn tegenstander amper. Bax heeft de wedstrijd verziekt en waarschijnlijk een eentje op de toto gezet. Was blij dat wiedemeijer eindelijk opgetiefd was maar de nieuwe aanwas is niet veel beter is vandaag wel gebleken. Wat een idioot. Gele kaarten (op de eerste van palacios na) allemaal onterecht

Snorro
Gast
Snorro

Misschien kun jij even met fakkels naar het huis van Bax lopen en daar liedjes gaan zingen, Dre.

Dre
Gast
Dre

🖕🏻Nee hoor, dat hebben we gisteren in het uitvak al gedaan. Waar was jij eigenlijk?

Snorro
Gast
Snorro

Tot op heden alleen deze wedstrijd gemist omdat ik mijn geen oppas voor mn kids had. Ik denk dat jij nog een hoop uitwedstrijden moet pakken voordat je dat argument voor mn voeten kunt gooien.

JTW
Lid
JTW

Leermomenten meenemen en verder deze wedstrijd snel vergeten. Uitvak was weer klasse! Wij waren de 10e man toen we met 9 stonden, waardoor we bijna nog een punt mee konden nemen. Op naar Feyenoord!

Dend
Gast
Dend

Het is wel duidelijk. Als koster volgende week Lewis weer centraal zet ( ipv back ) moet Mathijssen ingrijpen. Deze trainer leeft nog steeds met de gedachte dat elke wedstrijd kan worden als die tegen heracles.

Tri_colores_1896
Lid
Tri_colores_1896

Het was echt een afschuwelijk potje campingvoetbal. Willem II moet echt veel professioneler worden. Ze waren veel te agressief. Heerkens, die op het punt stond om de scheidsrechter aan te vallen…. Rood voor Akkaynak was terecht. Rood voor Palacios was zwaar overdreven. Hij werd omvergekegeld en als reactie maakt hij een wegwerpgebaar naar de grensrechter. Erg slecht dat de scheidsrechter elke negatieve emotie bestrafte. En dan de penalty die op de paal belandt en in de return over wordt geschoten. Dan De Graafschap die de tweede helft geen enkel intiatief toonde om de wedstrijd af te maken. In plaats hiervan… Lees verder »

TommyV
Gast
TommyV

Rood van Palacios was inderdaad overdreven, maar de penalty had ook al direct rood kunnen zijn. Als je zó dom bent en je been tijdens de sliding nog omhoog haalt terwijl de speler duidelijk doorgebroken is… Laten we het erop houden dat de scheidsrechter niet de enige met een slechte dag.

Frietmet
Lid

De penalty had geen direct rood kunnen zijn. Dan had Bax de regels wederom verkeerd toegepast.

objectivo
Gast
objectivo

Koster is een goede trainer met aanvallende intenties. Daar ben ik blij mee. Maar wat ziet hij in Dankerlui? Ongeschikt voor de eredivisie, vorig jaar al, en nu nog steeds. Lewis terug naar rechts, en Meibner centraal. Dat is twee keer goed: meer aanvallende power over de rechterkant, en meer lengte in het team. Als je zoveel doelpunten tegen krijgt en vervolgens je verdediging laat staan, ben ik hem kwijt (op dit punt).

Den B
Gast
Den B

Naast alles, Lewis hoort echt niet centraal, dat is vandaag wederom duidelijk geworden. Kom op Koster, doe iets aan de verdediging.

koen verhoeff
Lid
koen verhoeff

We hebben best een aardig elftal, dat olv Koster aanvallend probeert te spelen. En dat is prima. Maar vandaag is weer eens gebleken dat er meer bij komt kijken om tot resultaat te komen. De Superboeren hadden de mouwtjes opgestroopt en daar hadden we vanaf minuut één niet het juiste antwoord op. en als je dan ook nog eens een scheidsrechter hebt die de regels alleen voor Willem ii strikt toepast wordt het een lastig verhaal. Twee punten in de wedstrijden tegen Excelsior, Fortuna en De Graafschap is natuurlijk veel te weinig. Er is dus nog werk aan de winkel.… Lees verder »

OldskooL
Lid
OldskooL

Ik kan me normaal gezien wel vinden in jouw beredenering. Met de onderste deel ben ik het eens maar jou bovenste deel niet. <blockquoteMaar vandaag is weer eens gebleken dat er meer bij komt kijken om tot resultaat te komen. De Superboeren hadden de mouwtjes opgestroopt en daar hadden we vanaf minuut één niet het juiste antwoord op. wij speelde wel wat feller alleen minder voetballend de oplossing zoeken. Domme gele kaarten gepakt 1e helft. Dit zijn (mag ik hopen) leer processen. Daar kwam nog bij dat de scheids bizarre beslissingen heeft genomen metname 2e helft die een wedstrijd beslissen.… Lees verder »

Wilco
Gast
Wilco

Wat die spelers goed moeten begrijpen is dat die scheids Willem II niet bewust kaarten zat aan te smeren. Maar hij wilde zich gewoon laten gelden, en dat had Willem II moeten begrijpen, want zo,n scheids gaat anders op zijn strepen staan (zeker de wat minder ervaren scheidsrechters) en dan krijg je zo,n wedstrijd. De rode kaart, had daarbij ook 99% van de scheidsrechters geven ten eerste. Hij moest wel met die VAR. Vervolgens laat Willem II het weten daar niet mee eens te zijn en gaat die scheids gelijk over tot het uitdelen van gele kaarten. Het is niet… Lees verder »

wil
Lid
wil

Bedankt Lewis.

Zekur
Gast
Zekur

Vervelend, geen van Persie volgende week

wil
Lid
wil

Die heeft een rode kaart gekregen.

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Die wordt wel geseponeerd, let maar op.

Dend
Gast
Dend

Worden alle berichten nu gemodereerd? Bizar.

TilBrow@
Beheerder

Nee met enge ziektes wel! Doe ff normaal, trieste figuren…..

Ben
Gast
Ben

Willem II slecht, scheidsrechter slecht maar de dieptepunt was het omwisselen van de kaarten. Respectloos naar je beste supporters.

Snorro
Gast
Snorro

Moeten we nu om nadere uitleg vragen?

Bobby
Gast
Bobby

Ik was bij het omwisselen en het was inderdaad chaotisch. Hoorde in het stadion stewards onderling ook hierover praten. Zij vonden het ook slecht gaan en hadden al aangegeven intern dat dit zo noooooooooit meer moet gebeuren.

wil
Lid
wil

Dramatisch

Henkie013
Lid
Henkie013

Het team heeft vandaag een wanprestatie geleverd. Eerst hand in eigen boezem steken voordat je gaat wijzen naar de scheidsrechter. De fans schijnen alles maar goed te vinden zolang we maar aanvallend voetbal spelen.
En Koster: Dankerlui kun je in de Eredivisie echt niet opstellen.

wil
Lid
wil

Lewis was ook onthutsend.

Alice Cooper
Gast
Alice Cooper

Thuis verliezen van VVV
Met 6-1 verliezen bij PSV
Thuis 2-2 tegen Excelsior
Uit 4-4 tegen Fortuna Sittard
En nu weer opnieuw…

We zijn niet zo goed als we allemaal denken!

UNITED
Gast
UNITED

Scorebord journalistiek. Iedereen kan zien dat het voetbal beter en leuker is dan onder vd looij. We hadden meer punten verdiend dan we nu hebben.

Isleyy_N
Lid
Isleyy_N

helaas schieten we niks op met wat we “verdienen”. het gaat erom hoeveel punten we hebben. wel denk ik dat met een paar simpele omzettingen achterin of met Peters die hopelijk terugkomt het nog veel beter kan. waarom die omzetting (Lewis weer op back) niet gedaan wordt is mij een heel groot raadsel.

Grenzen
Gast
Grenzen

Inderdaad was het gister een afgang. Met meer punten te halen bij de 3 laatste wedstrijden waren we een dikke middenmotor.

Dre
Gast
Dre

12 tegen 9, daar kun je niet tegenaan voetballen. Zuur dat het weer in de laatste minuut gebeurt maar ook wel weer typisch willem II. Scheidsrechter heeft de tweede helft geen enkele keer willem II een vrije trap gegeven. De gele kaarten en ook die tweede voor palacios lachwekkend. Graafschap terecht gewonnen maar zuur… laatste minuut.

DJRAMZI
Gast
DJRAMZI

Heb het een paar weken geleden al gezegd, dat meissner centraal moet en lewis rechtsback.
Maar heel weinig mensen waren het oneens met mij, maar er beginnen meer mensen in te zien dat het zo is.
Koster is gewoon een eigenwijze knuppel en heeft waarschijnlijk iets tegen meissner.

Dirruk
Gast
Dirruk

Meissner is nog niet in staat 90 minuten te spelen!

OldskooL
Lid
OldskooL

Klopt Dirruk, wat ben je weer goed op de hoogte haha

Sooike
Gast
Sooike

2 weken geleden speelde hij al mee met jong Willem II . Toen toch ook al 90 minuten? En ook al een paar keer ingevallen bij het eerste.
Dat laatste zetje krijg je alleen maar door hem te laten spelen.
Ene kant snap ik dat je wat voorzichtig wil zijn. Maar als je ziet dat je al wekenlang aan het klooien bent dan mag het toch wel wat eerder?

OldskooL
Lid
OldskooL

@Sooike klopt Mattijs ook maar zijn ook nog bezig om zich optimaal te herstellen voor het 1e. Dat was aangegeven in een interview. Beide gaven aan dat ze nog niet helemaal klaar zijn voor het 1e elftal.

Sooike
Gast
Sooike

Als dat al zo is…..

Geef dat gewoon ff aan. Wel zo makkelijk en begrijpelijk dan. Al vind ik het vreemd dat iemand die schijnbaar nog niet helemaal klaar is voor het eerste al een week of 6 bij de selectie zit.
Maar goed, nu geef je al 10 vd 12 punten weg tegen andere kleintjes terwijl dat niet nodig was.

Wally58
Gast
Wally58

Dit is onzin bij jong Willem II twee weken geleden speelde hij al 90 minuten ! Liever een niet fitte Meissner dan een fitte Dankerlui !!

Wilco
Gast
Wilco

Eigenlijk is de VAR ook niet helemaal eerlijk. Kijk die speler van de Graafschap had ook zijn tweede gele kaart verdient en dus rood, maar daar kan men niet over oordelen. Eigenlijk zou de VAR ook bij een speler welke al op scherp staat wel moeten kunnen ingrijpen. Immers krijgt hij bij 2 keer geel ook rood, en dat is wedstrijdbepalend. Want dan had de graafschap met 10 gestaan en hadden ze niet gewonnen.

Lord of Fail
Gast
Lord of Fail

De willekeur van de arbitrage was weer optimaal.. Ondanks dat wel zeer domme kaarten gepakt, met als dieptepunt de overtreding van Akkaynak.
Op vechtlust “bijna” een punt overgehouden, maar helaas..

Grenzen
Gast
Grenzen

De scheidsrechter heeft niet te maken met robots maar met mensen van vlees en bloed.Deze man zullen ze niet inzetten bij Ajax,P.S.V. Etc

Keiebaant
Gast
Keiebaant

Ik hoop echt dat Lewis heel snel verhuist naar de rechtsback positie en niet vanwege zijn eigendoelpunt maar hij is veel te wild om centraal te staan. Ook vond ik onze duitse vriend niet sterk keepen met heel weinig uitstraling in het doel staat.

OldskooL
Lid
OldskooL

Wellenreuter viel deze keer weinig te verwijten. Nog goeie redding paar minuten ervoor. Verders wel mee eens met Lewis op back Meisner centraal.

Robby
Gast
Robby

Wellenreuther speelde goed. Alleen bij die 1-0 zet ie de muur zo neer dat hij de bal niet meer ziet. Moest helemaal naar rechts buigen om nog iets te zien en daar maakte Nijland gebruik van. Verder geen fout meer gemaakt had zelfs een hoge bal in het keepersgebied waarvoor ie uit moest komen dus gaat helemaal goed komen zit progressie in.

OldskooL
Lid
OldskooL

Zat er gewoon goed in. Krult m goed over de muur helaas. Links afgedekt rechts gepositioneerd zoals iedere keeper zou doen.

Sooike
Gast
Sooike

Precies! Krijgt hij nu zelfs op zijn kop omdat de muur precies staat waar een keeper hem hoort neer te zetten?? Er wordt echt naar hem gezocht!

Robby
Gast
Robby

Kijk het eerste doelpunt eens terug jongens hij staat te ver naar zijn linker kant omdat de muur zn zicht op de bal belemmert. Hij hangt zelfs naar links omdat ie niets ziet en is daarmee veel te laat naar de rechter hoek. Zeer eenvoudige goal voor iemand als Nijland. Speler van de graafschap stond naast de muur met nog een van ons er naast waardoor de muur uit 6man bestaat.

Dirruk
Gast
Dirruk

Ga jij eens gewoon zwemmen i.p.v. hier over voetbalzaken te komen praten. Daarheen je namelijk net zoveel verstand van, dan van het besturen van een voetbalclub.

Henkie013
Lid
Henkie013

Wanneer begrijpen jullie nou eens dat een keeper er niet alleen instaat om geen blunders te maken, maar ook om een keer een bal tegen te houden. Dat doet onze duitse vriende dus niet. Alle ballen in de hoek zijn doelpunt. Hij stond bij de vrije trap verkeerd en gaat zoals altijd als een oude oma naar de hoek. Hij hoeft niet hard, als hij maar geplaatst is.

wil
Lid
wil

Waarom deze hetze tegen Wellenreuther? Te triest voor woorden. De enige met een voldoende.

Henkie013
Lid
Henkie013

Een voldoende??? Op basis waarvan? Hij heeft helemaal niets gepakt. As usual.

koen kooiman
Gast
koen kooiman

Heb grote moeite met de grensrechter die een overduidelijke overtreding op Palacios niet afvlagt en een klein wegwerpgebaar van Palacios promoveert tot gele kaart, applaus voor die waus

Wilco
Gast
Wilco

Vind die scheids ook een beetje erg flauw hoor. Hij weet dat al die mensen bij Willem II geel hebben, en dan toch nog eens geel geven, om iets wat een hele lichte gele kaart is. Dus je kunt hem geven. Maar die overtreding om SOL, was gewoon een gele kaar aan een de Graafschap speler welke al geel had, en dan geeft hij hem niet. De reden is natuurlijk dat hij het gehad had met Willem II, maar blijf dan wel consequent fluiten AUB.

jako
Gast
jako

en verloren door de trainer…eigenwijs figuur…

Frietmet
Lid

Verklaar je nader

Sooike
Gast
Sooike

Omdat hij wèèr met de verkeerde verdediging begint! Heerkens is geen leider en heeft een echte CV naast zich nodig. Lewis is geen CV en moet naar rechts. Dankerlui kan de eredivisie niet aan en moet naar het bankje.
Dit is al weken zo hè? Alleen koster ziet t blijkbaar anders maar dat heeft al wel een punt of 5 gekost

frankvanstraalen
Gast
frankvanstraalen

Dan zeg je eigenlijk dat je Koster niet de juiste trainer voor onze club vind. Koster zal namelijk niet snel afwijken van zijn denkwijze. En die is dat Meisner snelheid tekort komt voor onze speelwijze.

SargentD
Lid
SargentD

Met net dat beetje meer zekerheid achterin kun je nog prima aanvallend spelen. Dus ik hoop ook dat Koster dat snel omzet. Verder hebben we gewoon nog steeds een prima selectie, die vandaag wel (in meer opzichten) aardig door de ondergrens zakte.

Sooike
Gast
Sooike

Frank van straalen, waar zeg ik dat???

Hij maakt gewoon aantoonbare fouten en dat mag gezegd worden! Daarmee zeg ik toch niet dat hij weg moet?
Jij weet de boel lekker op te naaien zeg

frankvanstraalen
Gast
frankvanstraalen

waar zeg ik dat jij zegt dat hij weg moet. wel goed lezen he? Volgens mij loop niet ik maar jij de zaak op te naaien.

Meestal een mening
Lid
Meestal een mening

@frankvanstraalen. Dat zeg jij door te insinueren dat hij volgens de opmerking van Sooike dus niet de juiste trainer voor Willem II zou zijn. Maar overigens heeft Sooike wel gelijk als hij zegt dat Koster Lewis naar rechts moet schuiven. Lewis heeft sinds zijn ophemeling na de wedstrijd tegen Heracles geen fatsoenlijke partij gespeeld. Blijkbaar lijdt hij ook aan een zeldzame vorm van epilepsie waarbij je spontaan omvalt. Misschien wat cynisch, maar dat kan als centrale verdediger gewoon niet. Tegen Excelsior en nu weer, Lewis komt duelkracht te kort en inzicht. Freek is een ideale twaalfde man, maar mist een… Lees verder »

Sooike
Gast
Sooike

Ps.. met 14 tegendoelpunten in 4 wedstrijden, waaronder Fortuna, Excelsior en graafschap, moet je niet aankomen met kulverhaal dat meissner de snelheid niet heeft voor dit systeem, zoveel tegendoelpunten tegen oa 3 slechte ploegen geeft duidelijk aan dat het NU gewoon niet goed staat!!
En een beetje CV weet zijn mindere snelheid te compenseren met goede positionering en zijn fysiek…
Echt onzin dus!

frankvanstraalen
Gast
frankvanstraalen

Waar hoor je mij zeggen dat ik Lewis een goede cv vindt? Ik zeg alleen maar dat ik denk dat Koster vindt dat Meisner snelheid te kort komt voor de huidige speelwijze.

jako
Gast
jako

Koster,koster toch

Freak
Gast
Freak

Ik vond vooral de wissel van Crowley slecht. Als je alleen maar gaat verdedigen haal je de problemen op je hals. En misschien zelfs met een mooie aktie nog een goal kunnen maken. Beetje laf van Adrie.

Frietmet
Lid

Nee met 9 man in de aanval ? Crowley is een spelmaker en met 9 man ga je het spel niet maken.

Freak
Gast
Freak

Crowley kan ook uit het niets scoren. Nu heb je ook niks.

Bobby
Gast
Bobby

Ik ben op zich wel blij met Koster. Ik vind dat er nu een veel positievere vibe hangt rondom de club in zijn geheel. Wat ik echter echt niet snap is dat hij van de meerdere spelers die na de eerste helft op scherp staan, er in de rust geen een wisselt. Palacios had al geel en je hebt Anita op de bank. Maar dan haalt hij Croux en Dankerlui eruit. Dat snap ik echt niet… Tot slot: Palacios wel enorm genaaid door de arbitrage. Wordt eerst gewoon omver geduwd, is daar terecht verontwaardigd over en krijgt dan geel van… Lees verder »

Sjors
Gast
Sjors

Begrijpelijk als een scheidsrecter de lijntjes kort wilt houden, enkel puur door het makkelijk overtredingen toekennen kwam er zoveel frustratie bij ons elftal. En dan blijkt dat de jonge spelers zich niet zo goed kunnen beheersen(begrijpelijk met de leeftijd). En ook een ingezoomd beeld van Avdijaj aan het einde van de wedstrijd sprak boekdelen, die was zo opgefokt dat je de verloren punten en de schorsingen het niemand kwalijk neemt.

Frietmet
Lid

Kan me frustratie van Avdijaj helemaal voorstellen. Die van Akkaynak kan je geven maar wat daarbuiten gebeurden sloeg echt alles.

Zie zijn komst naar Tilburg graag tegemoet.

Robby
Gast
Robby

Dat ie de lijntjes kort houdt is prima maar dan ook aan de andere kant. Waar lewis geel voor kreeg deden zij continue. Palacios geel terwijl hij voor die overtreding moet fluiten. Groot compliment voor lastig manneke Crowley die zich in deze wedstrijd zeer goed hield. Geen problemen veroorzaakt jammer dat we hem moesten wisselen. Op het laatst snap ik de frustratie van Avdijaj en goed dat ie ipv schelden en wegwerp gebaren maar een blessure faked. Kan je toch ff je frustraties kwijt zonder gevolg.

Subjectief
Gast
Subjectief

Eigenwijs is ook wijs. Lewis rechtsback en Meissner erin. Andrie lees Tilbo een keer.

Verder mogen de spelers ook in de spiegel kijken! Verstandig zijn is namelijk ook een eigenschap dat een voetballer moet bezitten.

Maar goed aangezien de “kleinere” clubs altijd 2de hands scheidsrechters krijgen die zich willen bewijzen door het strooien van kaarten verneuken de wedstrijd. Baxx ga maar een jaartje vlaggen of geef even 50 euro uit dat je weer down to earth word.

Sooike
Gast
Sooike

Vooral verloren van jezelf en wèèr verkeerde opstelling in verdediging

patriekolorus
Lid
patriekolorus

Meisner is blijkbaar fit, dan snap ik de opstelling inderdaad niet. Zoals zo velen hier al hebben aangegeven. Lewis rechts Meisner centraal.

Dirruk
Gast
Dirruk

Meissner is nog niet wedstrijdfit om 90 minuten te spelen.

frannekesol
Lid
frannekesol

Snel vergeten en op naar volgende week. Laat Bax maar fluiten is kijken of ie het dan ook naar zijn zin heeft volgende week.
Come on Willem II!