Dankerlui en Nieuwkoop twijfelachtig voor Heracles uit

17
3044
Dankerlui wordt geblokt (foto: (c) Toin Damen)

Woensdagochtend maakte Jhonny Quinonez zijn opwachting op de training van Willem II. De selectie trainde met de Ecuadoriaan en de teruggekeerde internationals Vrousai, Nunnely, Kohlert en Pavlidis ter voorbereiding van de wedstrijd van aanstaande zondag tegen Heracles.

Damil Dankerlui die geblesseerd raakte tegen Feyenoord en Bart Nieuwkoop trainde apart van de groep en lijken allebei twijfelachtig voor de wedstrijd van zondag. Naar alle waarschijnlijkheid zal Freek Heerkens de positie van Dankerlui op de rechtsbackpositie overnemen en zal de opvallend fitte Nelom op links gaan spelen. Ook Quinonez maakte een fitte indruk en de verwachting is dat Koster hem zondag direct voor de leeuwen zal gooien.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
stadion
Gast
stadion

Vraag me nog steeds af waarom ze niet-fitte, zonde ritme spelers aangetrokken hebben. Laten we hopen dat het goed komt, maar het voelt toch alsof het gatenkaas achterin is.

Robby
Lid
Robby

We zullen het zondag zien maar als het BD gelijk heeft (ALS) heeft Nelom de technische staf bewezen dat hij wel degelijk fit is! Ze hadden voor Nelom een traject uitgestippeld om eerst 2 oefenwedstrijden te spelen om wedstrijdfit te worden. Dat was voor dat hij op het trainingsveld stond. Blijkbaar heeft hij zich bewezen dat ie zondag in de basis kan staan. We zullen zondag zien of dat terecht is.

stadion
Gast
stadion

Ik vind het nogal een risico. Maar goed, we zullen zien.

stadion
Gast
stadion

Die Querios, waar is die eigenlijk voor gehaald? Waarom speelt hij niet?

FranSol1896
Lid
FranSol1896

Gewoon back up voor Peters

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Is dit een serieuze vraag?? We hebben met Peters en Holmen gewoon een prima centrum. Je moet daar achter gewoon goede vervangers hebben.

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

stadion…lang niet gezien hier en direct 2 negatieve berichten….al zenuwachtig voor vanavond? Jong Utrecht.altijd lastig.

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Pfff, Nieuwkoop was bij Feyenoord al veel geblesseerd en zet dat hier blijkbaar door. Ondanks het feit, dat hij een redelijke voetballer is begreep ik zijn komst al niet, omdat we Dankerlui, Heerkens en Ogenia op die positie kunnen laten spelen en ik liever een dubbele bezetting op de linksbackpositie had gezien (dus naast Nelom nog een andere nieuwe (bij voorkeur nog betere) speler). Nu zou ik gewoon kiezen voor Heerkens op rechts en Nelom op links (mits Nelom voldoende fit is).

Franciscus Sol
Lid
Franciscus Sol
schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Een keeper

Zekur
Lid
Zekur

Zeer benieuwd naar onze Jhonny. Ik hoop dat hij zich meteen kan laten zien. Iemand hem nog zien trainen?

Robby
Lid
Robby

Ben ook heel benieuwd naar Nelom. Ze zouden hem rustig brengen en eerst 2 oefenwedstrijden laten spelen. Hij is opvallend fit zeggen ze nou dat schept wat verwachtingen. Ben benieuwd

Goalen maokuh
Gast
Goalen maokuh

Prima.
concurreren met timon.
en woud in de basis bij t 2e om zich te ontwikkelen.

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Gewoon Ogenia weer opstellen en revanche gunnen.

Fraanske
Lid
Fraanske

Lijkt me ook helemaal geen slecht idee. Maar Koster zal wel voor meer defensieve zekerheid en ervaring kiezen met Heerkens.
Voor Ogenia zal het na zijn foutje en met Nieuwkoop erbij voorlopig wel klaar zijn.

dn Baaierd
Lid

Ach ja foutje moet kunnen toch baas?😉
Ogenia maakte deze fout gewoon gretigheid omdat hij zijn eigen wil laten zien. Deze fout maakt ie niet meer. Maar als ik het zo lees zal Heerkens wel op rechts spelen. En het maakt mij niet uit wie er spelen als er maar gewonnen word.

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Ja waarschijnlijk wel. Toch geef je een goed signaal af door hem op te stellen als Nieuwkoop nog niet kan spelen. Ze moeten toch een keer door de zure appel heen bijten met jeugdspelers.