UPDATE 3: Daniel Crowley gepresenteerd bij Birmingham City

212
18078
Crowley kon het verschil niet maken tegen FC Utrecht (foto: (c) Toin Damen)

UPDATE 3:
Het was nog wachten op de officiële bevestiging door de clubs maar ook die is er nu. Daniel Crowley verlaat Willem II dus officieel voor Birmingham City.

UPDATE 2:
Daniel Crowley verruilt Willem II definitief voor Birmingham City. Volgens Engelse media ontvangt Willem II ongeveer €800.000,- van de club uit Birmingham.
De verwachting is dat Willem II snel een vervanger zal presenteren voor de vertrokken middenvelder.

UPDATE
Als we Twitter mogen geloven, is Crowley gisteren medisch gekeurd in Birmingham. Naar verluidt is er een transfersom van £ 650.000/700.000 mee gemoeid. Daarbovenop zijn nog bonusafspraken gemaakt.

Volgens bronnen van Tilbo zijn beide clubs er echter nog niet uit. Het transferbedrag dat bij de transfer gemoeid zou zijn, is hoger dan hierboven staat vermeld. Met een eventuele opvolger worden inmiddels al gesprekken gevoerd.

Spelmaker Daniel Crowley zou volgens ‘WeareBirmingham’ in de belangstelling staan van Birmingham City. Deze website is toonaangevend onder de Birmingham supporters en het Twitter account, waar het eerste bericht verscheen, heeft bijna 5000 volgers. De Engelse club zoekt een aanvallende middenvelder en de gesprekken over Crowley zouden zich al in een gevorderd stadium bevinden.

Crowley heeft nog maar één jaar te gaan in zijn huidige contract. Deze situatie maakt dat Willem II hem nu moet verkopen om hem volgend seizoen niet gratis te zien vertrekken. De marktwaarde van Crowley ligt dit moment rond de twee miljoen.

 

212 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments