UPDATE 3: Daniel Crowley gepresenteerd bij Birmingham City

214
17922
Crowley kon het verschil niet maken tegen FC Utrecht (foto: (c) Toin Damen)

UPDATE 3:
Het was nog wachten op de officiƫle bevestiging door de clubs maar ook die is er nu. Daniel Crowley verlaat Willem II dus officieel voor Birmingham City.

UPDATE 2:
Daniel Crowley verruilt Willem II definitief voor Birmingham City. Volgens Engelse media ontvangt Willem II ongeveer ā‚¬800.000,- van de club uit Birmingham.
De verwachting is dat Willem II snel een vervanger zal presenteren voor de vertrokken middenvelder.

UPDATE
Als we Twitter mogen geloven, is Crowley gisteren medisch gekeurd in Birmingham. Naar verluidt is er een transfersom van Ā£ 650.000/700.000 mee gemoeid. Daarbovenop zijn nog bonusafspraken gemaakt.

Volgens bronnen van Tilbo zijn beide clubs er echter nog niet uit. Het transferbedrag dat bij de transfer gemoeid zou zijn, is hoger dan hierboven staat vermeld. Met een eventuele opvolger worden inmiddels al gesprekken gevoerd.

Spelmaker Daniel Crowley zou volgens ā€˜WeareBirminghamā€™ in de belangstelling staan van Birmingham City. Deze website is toonaangevend onder de Birmingham supporters en het Twitter account, waar het eerste bericht verscheen, heeft bijna 5000 volgers. De Engelse club zoekt een aanvallende middenvelder en de gesprekken over Crowley zouden zich al in een gevorderd stadium bevinden.

Crowley heeft nog maar Ć©Ć©n jaar te gaan in zijn huidige contract. Deze situatie maakt dat Willem II hem nu moet verkopen om hem volgend seizoen niet gratis te zien vertrekken. De marktwaarde van Crowley ligt dit moment rond de twee miljoen.

 

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Bockworst
Gast
Bockworst

Die foto van hem in zā€™n blote bast met die Ierse vlag na AZ!

Boske
Gast
Boske

Gaat er nog iets gebeuren aan de Goirleseweg?? of denken we met de huidige selectie hoge ogen te gooien.

jako
Gast
jako

Kingsday 27 juli heā€¦of bedoel je dat niet?

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@Boske

Buttner, zou toch vandaag gekeurd worden en mogen geprecenteerd worden? Dat zijn jou worden in een ander nieuwsbericht

TheOberver
Gast

Boske volgens mij was jij degene die vorige week al riep dat er 2 nieiwe spelers werden gepresenteerd..en gister riep je dat buttner vandaag gekeurd zou worden ??..Bron niet betrouwbaar of beetje natte vinger werk ??

Oscar
Gast
Oscar

Zeveraar

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Vandaag is achter de schermen een hele belangrijke/drukke dag geweest. Vanavond/morgen zul je daar wel iets over horen wink

KruikenTrots
Lid
KruikenTrots

Hahaha.. Als dit nu iedere dag plaats heb je vast een keer goed šŸ˜‚ net alsof je sterrenbeelden aan het lezen bent in de metro

ftricolores1
Gast
ftricolores1

Daar hoop ik al dik een week op! Ik zie Tilbo.nl vaker dan mn vrouw de laatste dagenā€¦ Telkens maar op zoek naar nieuws en geruchten over nieuwe spelers!

Dirruk
Gast
Dirruk

@TriColores1896, Wat is dit nou weer voor een reactie? Er zitten hier supporters de hele dag te wachten op transfernieuws en dan kom jij met dit? Dat had ik ook wel kunnen verzinnen, want het is al weken zo dat het drukke en belangrijke dagen zijn achter de schermen en dat er elk moment nieuws naar buiten komt want ook dat is de laatste weken het geval. Als er morgen nu nieuws naar buiten komt ga je dan hier ook weer vermelden dat je dit toch allang had gezegd hier op Tilbo, want in dat geval krijg je van mij… Lees verder Ā»

Poolse vrachtwagenchauffeur
Gast
Poolse vrachtwagenchauffeur

Wat een kletspraat allemaal!!

Vakkiep
Gast
Vakkiep

@dirruk

Ach het is weer iemand met ā€œbronnenā€ iedereen kan bedenken dat van geel en mathijsen niet relaxf achter dr bureau met porno op zittem te rukken

Zelfs zonder het lezen van het forum weten ze dat er nu iets verwacht wordt. Dat er achter de schermen hard wordt gewerkt is een open deur afgelopen disndag waren de heren beide drul aan het bellen dus 1 en 1 is 2

Maar al die mensen mey hun zogenaamde bronnenā€¦..zucht

Poolse vrachtwagenchauffeur
Gast
Poolse vrachtwagenchauffeur

Er zullen wel versterkingen van het niveau van streppel komen. Wat was dat toen een drama zegā€¦.:

Poolse vrachtwagenchauffeur
Gast
Poolse vrachtwagenchauffeur

Zou Berry geen informatie hebben?

Frankwie
Gast
Frankwie

Jij had had maandag toch ook bronnen en voorspelde minstens een aanwinst op dinsdag??!

Vakkiep
Gast
Vakkiep

Haal je je eigen uitspraak nu onderuit?

GenƩ van der Rijp
Gast
GenƩ van der Rijp

Die wordt daar in Engeland toch door iedereen van de bal gezet man. Nee dat wordt een flop.

Opa Henk
Gast
Opa Henk

Succes DaniĆ«l! En dank je voor je inzet en mooie momenten voor onze clubšŸ”“āšŖļøšŸ”µ

Sogetup
Gast
Sogetup

Allemaal leuk en aardig, al die berichten over spelers die weg gaan maar waar blijven de berichten over spelers die komen/bijtekenen?!

thomas Shelby
Gast
thomas Shelby

Birmingham heeft vandaag nog een wedstrijd, aangezien ik (toevallig) hier op vakantie ben, ga ik toch maar is deze wedstrijd bezoeken

Franszon
Gast
Franszon

Hebben ze zijn foto bij birmingham bewerkt met die verouderingsapp? Toch doet het wel pijn om hem niet in ons mooie rood wit en blauw te zien, succes daar Dan!

TL.
Gast
TL.

8 ton moet nog verdeeld worden met Arsenal volgens BD. Opzicht logisch gezien Arsenal Crowley liet vertrekken ondanks doorlopend contract, hard gelach dat we met n fooi berooid achter blijvenā€¦

Sooike
Gast
Sooike

Wie weet wat doorverkoopclausuke nog gaat opleveren ooit.
Fenkie vertrok ook maar voor 1 euro hĆØ?

TL.
Gast
TL.

resultaten behaald in het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. Maar ik hoop met je mee

koen verhoeff
Lid
koen verhoeff

Transfersom en verdere afspraken worden door beide clubs niet bekend gemaakt. Dus zinloze discussie over fooi etc etc.

TL.
Gast
TL.

Waar rook is, is vuur vertelde een wijs man ooit. Als ik overal 8 ton lees zal het werkelijke bedrag nooit 8 miljoen zijn. Tel daarbij op dat de helft van het geld naar Londen overgemaakt zal worden. Hoezo kan het niet behoorlijk onwerkelijk zijn dat een van de laatste ā€˜klasbakkenā€™ van het veld voor n habbekrats vertrekt. Kijk verder dan je neus lang is, dit heeft alles met doortastend handelen te maken wat ontbreekt en dit in een cruciale periode van de voorbereiding.

Wa un beleid
Gast
Wa un beleid

Birmingham had een speler verkocht voor 14 mln, waarvoor Crowley de opvolger wordt. Birmingham blijft dus goed op de centjes letten.

CornƩ
Gast
CornƩ

Crowley niet tegen Sparta, VI alert zojuist

B.S.
Gast
B.S.

Ontzettend jammer! Dit is wel de gang van zaken binnen onze club! Jonge gasten die wat opleveren.

Laten we deze held aub een groots afscheid geven!

Snorro
Gast
Snorro

Wat gaat er nu eigenlijk met die vlag gebeuren?

Bockworst
Gast
Bockworst

Piet in de goal, buttner voor links, Ramselaar middenveld. Nog een spitsje erbij en het is geregeld.

TheOberver
Gast

Dus we hoeven voor Anita,Tapia, Lieftink en Aklaynak geen vervangers ??? Hoop niet dat je invloed op Joris hebtā€¦want tot op heden vaart hij joyw koers.

Bockworst
Gast
Bockworst

Als Van Geel hem niks influistert, doe ik het maar.

Jerry_32
Gast
Jerry_32

Lol Anita werd elke wedstrijd neergesabeld op Facebook en Tilbo en nu het seizoen voorbij is gaan we hem zetten bij de noodzakelijke vervanging. Ik volg het echt niet meer op Tilbo hierā€¦

Ravio
Gast
Ravio

Anita was een selectielid en maakte veel minuten. Hij is weggevallen en daar zal iemand voor terug moeten om je selectie in de breedte ook op peil te houden. Overigens vond ik Anita na een stroef begin waarin hij niet fit leek te zijn op een gegeven moment een prima aanvulling op het geheelā€¦ Van mij mogen ze hem zo terug halenā€¦

Goal1896
Gast
Goal1896

Om moedeloos van te worden van dat gemekker over de hoogte van een eventuele transfersom.

Frenkie voor 1 euro en 3 huurspelers naar Ajax. Tilbo was te klein, wat! Heel Tilburg was te klein. Want wat een schandalig slechte deal was dat zeg.

Nu, Frenkie verkocht. Wij de lachende derdeā€¦ je hoort er niemand meer over.

Heb vertrouwen!

Henkie013
Lid
Henkie013

Daar hebben ze gewoon heel veel mazzel mee gehad! Willem II vroeg 8 ton voor Frenkie. Als Ajax daar mee akkoord was gegaan, hadden we dat doorverkooppercentage nu zeker niet gehad!

Vakkiep
Gast
Vakkiep

Wat ik frappant vind is dat er vanuit de club niet de moeite genomen wordt om op een dergelijk ā€œgeruchtā€ te reageren. Ofwel men is heel druk met vervangers en aanvullingen voor de selectie regelen. En nog niet alles is rond mbt crowley

Ik vermoed wel dat mathijsen zachtjes aan toch qat druk gaat voelen om geen gezichtsverlies te lijden

Sowieso starten met wat er over is van deze selectie is vragen om een moeilijke start

Sprang
Lid
Sprang

Waarom zou je dat doen. Is verspilde moeite en energie

Since1896
Gast
Since1896

Ze verkopen crowley echt niet zomaar, zulle al wel een paar spelers klaar hebben staan. Alleen vanwege het voorseizoen en spelers zoals schuurs ingezet zullen worden bij oefenwedstrijden kunnen we nog wel ekkes wachten.

Superspits
Gast
Superspits

Dat Willem II spelers van dit kaliber nooit lang kan behouden dat is duidelijk. Helemaal niks mis meeā€¦ maar ik heb toch altijd weer moeite met de bedragen waar Willem II spelers voor weg laat gaanā€¦ 7 ton voor Crowley is veel te weinig. Zeker naar een engelse club! Als je dan de rest van de transfers langs ziet komen de hele dagā€¦. Ik heb toch altijd het idee dat Willem II er veel meer uit kan halen. Elk seizoen weer eigenlijk. In sommige gevallen zal er wel een doorverkooppercentage bedongen worden maar tochā€¦..

Captain Howdy
Gast
Captain Howdy

wij weten ook niet wat Crowley in zij contract heeft/had staan, misschien staat er wel een gelimiteerde transfersom in en hebben we hem daardoor destijds kunnen oppikkenā€¦.

Fred
Gast
Fred

Spelers zien Willem II als een mooie club om vervolgens een vervolgstap te kunnen zetten. Crowley komt echt niet van Arsenal naar Willem II omdat hij het zoā€™n geweldige club vind. En hij vertrekt ook niet enkel omdat hij de bekerfinale niet mocht spelen (al ben ik het met vele eens dat ik zijn reserve beurt ook niet snapte). Zij contract ging hij ook echt niet verlengen, dus 8 ton of net wat meer is voor zoā€™n speler een prima bedrag. Wij moeten nu ook niet met zā€™n allen denken dat een basis speler bij Willem II zomaar enkele miljoenen… Lees verder Ā»

KingKoen75
Gast
KingKoen75

Ik had liever Crowley nog een jaar gezien ipv die magere 8 ton, maar begrijp zijn standpunt na de desillusie in de bekerfinale. Ik zou nu hoog inzetten en proberen Keisuke Honda te halen. Is zijn conditie op peil aan het houden bij VVV en is tranfervrij. Heeft aangegeven in een van de grote 3 competities te willen spelen, maar wil daar niet op de bank terecht komen omdat hij in beeld wil blijven voor de Olympische Spelen 2020. Rasvoetballer en eindelijk weer eens iemand die gevaarlijk is met dode spelmomenten. Goed voor gemiddeld 15 doelpunten per jaar, een bonk… Lees verder Ā»

Sjalalalalala nul een drie
Gast
Sjalalalalala nul een drie

Wil/moet een berg salaris krijgen als niet eu-speler.

KingKoen75
Gast
KingKoen75

Ik denk dat Honda inmiddels als eu speler beschouwd wordt. Zo niet, dan ligt dat salaris op 4 ton. Ik zie hem daar graag een seizoen voor spelen.

Fred
Gast
Fred

Voor een jaartje voetballen 8 ton laten liggen en ook nog eens zijn salaris kwijt zijn kan Willem II zich totaal niet permitteren. Gaat al snel over een miljoen euro, kun je beter weer investeren in andere spelers, het blijft gewoon handel. Daarnaast met Crowley een jaar extra (en dus een miljoen minder) stijgen we echt geen 4 plaatsen op de ranglijst

UNITED
Gast
UNITED

Top idee. Misschien kan hij stoeltjes terughuren net als veloso.

In hart en nieren
Gast
In hart en nieren

Schrik!!! Afscheid nemen van Tapia, Lieftinck, Akkaynak kon ik nog begrijpen, maar voordat er aanvulling is vervolgens Crowley voor een veel te laag bedrag verkopen kan ik niet volgen. Benieuwd waar Willem II nu mee op de proppen komt of gaan we soms op het middenveld spelen met Llonch, Saddiki en Dankerlui? Geduld vragen is prima, maar met deze stand van zaken met nog 2,5 weken voor de start van de competitie begin ik me toch wel een beetje zorgen te maken.

El_Cammacho
Gast
El_Cammacho

Dat DaniĆ«l verkocht wordt, is een logische maar vervelende gebeurtenis. Wij zijn nu eenmaal een doorverkoop club. De club wil hoog inzetten en dat is goed, maar een ding vergeten ze; communiceer. Ik begrijp dat je niet het achterste van je tong laat zien maar geef de achterban, lees je bestaansrecht, i.i.g. het gevoel dat men erbij hoort en geĆÆnformeerd houdt. Er spelen naar mijn gevoel best wat zaken binnen het team en intern, men wil alles binnenskamers houden wat begrijpelijk is. Maar niet communiceren gaat ook irriteren, wat een effect heeft dat alles negatief belicht wordt. Hopelijk staat er… Lees verder Ā»

Invictus
Gast
Invictus

@ El Cammacho: er wordt door de TD te vaak toezeggingen gedaan die niet nagekomen worden. Dat zet kwaad bloed bij supporters. Ik vraag me serieus af of er met visie een schaduwelftal op papier staat. Want waarom is men dan niet in staat gebleken om een basiselftal vast te leggen wat enkel en alleen nog aangevuld kan worden met buitenkansjes. Nu gokt men op buitenkansjes die ook door concurrenten worden begeerd. Je kunt gokken en winnen, maar ook verliezen hoort bij het gokken.

Voetbalfan
Gast
Voetbalfan

Inderdaad. We waren al vroeg zeker van behoud. Joris weet dat de huurlingen terug vertrekken. Er is geld. Waarschijnlijk niet heel veel maar toch. Er hadden makkelijk al een paar spelers kunnen gehaald worden. Als joris alleen maar toppers wil huren en daar het geld van frenkie en fran in wil stoppen dan staan we volgend seizoen weer bij af. Halen we misschien europees voetbal maar de huurlingen verdwijnen terug want er is geen geld meer om ze te houden. Dan met een tekrappe selectie europees onmiddellijk uitgeschakeld worden. Weg status, weg geld en weg joris. Blijven we met de… Lees verder Ā»

Deef
Gast
Deef

Ongelooflijk dat zoā€™n leuke speler voor dit prikkie weg gaatā€¦ Nu zorgen dat ze snel een vervanger hebben, en niet alleen voor de 10 positieā€¦ Bruns, van de Boomen, en is Bart Ramselaar geen optie? Zit al jaren op de bank, en zou zelf toch ook graag willen voetballen. Joris Mathijssen moet toch maar snel weer aan de bak, natuurlijk wel alle vertrouwen na zijn successen van afgelopen seizoen!!
Laten we er wederom een fantastisch seizoen van maken!!!

Mcbeath
Gast
Mcbeath

Hopelijk zal er nu eens aan de beloftes voldaan worden, na al het geld wat nu is binnengekomen kan je toch wel met Ć©Ć©n goede versterking komen.. buiten dat is het wel heel jammer dat Crowley ons gaat verlaten, alleen dit zag ik al wel aankomen sinds de bekerfinale

Karel
Gast
Karel

Had nog maar een Ć©Ć©njarig contract dus is zijn verkoop niet geheel verrassend, bovendien was zijn rendement niet genoeg voor de potentie die hij heeftā€¦ Echter is het wel een zonde natuurlijk. Joris Mathijssen heeft de afgelopen seizoenen goed werk geleverd, en dat was nooit in de eerste weken. Vertrouwen is er, en dat zal hij waarmaken.
We are Willem II

kurt zaro
Gast
kurt zaro

veel sukses daar daniel, geode voetballer, kan er nog steeds niet over uit dat die saaie dooie lul die we toen als trainer hadden t niet zag zitten in heb en hij maar verhuurd moest worden aan cambuur

Bobby
Gast
Bobby

ā€œdie saaie dooie lulā€¦ā€ hahahaha. De spijker op zijn kop. Wat heb ik me kapot lopen ergeren aan die Van der Looi. Maar gelukkig zijn die tijden voorbij.

Dirruk
Gast
Dirruk

Dood en doodzonde dat DaniĆ«l Crowley op deze manier onze club gaat verlaten. Ten eerste was dit een voetballer die het team beter maakte, eigenlijk te goed was om bij Willem ll te spelen en belangrijker nog, het was een speler waarvoor je naar het stadion komt. Ten tweede omdat 800.000 euro toch echt veel te weinig is voor deze speler en de verantwoordelijken bij Willem ll daar toch mede verantwoordelijk voor zijn. En dan kom ik terug op de kwestie bekerfinale en de gevolgen daarvan. Je weet dat Crowley in de belangstelling staat en er een reĆ«le mogeijkheid bestaat… Lees verder Ā»

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Amen Dirruk. Ik gaf het hier van de week ook al aan.. Vink speelt een veel grotere rol dan vele denken.

Da Rodge
Gast
Da Rodge

Arme Dirrukā€¦

Dirruk
Gast
Dirruk

@Tricolores1896, Ik roep het al iets langer dat Gery Vink meer kapot maaktdan dat hij positieve invloed heeft binnen onze club Deze man moeten we z.s.m. zien te lozen voordat hij nog meer schade aanricht. Dan kom je dus bij een belangrijke kwestie in heel dit verhaal. Wie is Gery Vink en hoe is hij ooit bij onze club terecht gekomen? En dan roepen ze hier allemaal dat ie van Ajax komt en daar veel goed werk heeft verricht maar als ik bij Ajax informeer hoor ik toch echt andere verhalen. Hij komt van TEC en niet geheel toevallig is… Lees verder Ā»

Pum
Gast
Pum

Helemaal eens met je Dirruk; Gery Vink heeft een te grote (negatieve) invloed op heel Willem II. Er zijn inmiddels genoeg bekende en onbekende verhalen die de rondte gaan.

Maar wat is de oplossing? Koster is (denk ik) niet opgewassen tegen hem, zo ook Joris niet. Kan/moet van Geel optreden?

Ik ben bang dat het gewoon blijft zoals het is..

Poppels
Gast
Poppels

Hij lekt niet denk ik, vindt hij vervelend

Abelvis
Gast
Abelvis

Helemaal mee eens Dirruk, en dat is zelden het geval wink

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Ook ik ben het in grote lijnen een keer eens met je Dirruk. Ik heb na de bekerfinale ook een beetje een kater ( en dat is niet van de drank) overgehouden. We zaten als club ( supporters,spelers, en eigenlijk iedereen) in een positieve flow, en dat ging na de bekerfinale helaas snel berg afwaarts. Dat was vooral te zien in de laatste wedstrijden van het vorig seizoen, het leek wel of dat niemand er geen zin meer in had, en ze waren niet meer vooruit te branden. Ik heb ook het gevoel dat dit nog steeds een beetje binnen… Lees verder Ā»

JelleP
Gast
JelleP

Ga jij dan daar een keer ff de kar trekken dan. Jij hebt altijd ergens over te zeiken. Jij bent geen insider maar een roeper en een keer hopen dat je goed zit. Tuurlijk opstelling tegen Ajax was niet goed maar als we wonnen tegen dat sterke ajaxcied hoorde je niemand. Vink is een sterke en prima assistent heeft bij veel keukens gekeken en iedereen is wel positief over hem. Niemand weet het bedrag van Crowley en waarschijnlijk zitten er wat bonussen op. We zien het wel. Maar Dirk kijk vooral is positief ipv alles van de club niet positief… Lees verder Ā»

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Je slaat de plank hier mis Jelle. Ik ben het ook zeker niet altijd met Dirruk eens maar Dirruk roept echt niet zomaar iets. Je kunt stellen dat hij heel negatief is maar misschien zouden we ook eens verder kunnen kijken.. De zaken die Dirruk hier stelt zijn ook bij mij zo binnen gekomen. Dit heeft niets met onrust stoken te maken maar meer met hopen dat het niet nog erger wordt voor onze club.

JelleP
Gast
JelleP

Daarom zijn er de loop der jaren mensen bij onze club gekomen die ons naar een volgend niveau willen en (kunnen) brengen.

Dat sentiment soms het slachtoffer is dat hoort erbij. (Peters kan bijvoorbeeld zeggen wat ie wilt maar de staf bepaald)

De tijd dat het erg was is hopelijk gewoon voorbij maar daar moeten we niet in blijven hangen. Juist vooruit kijken de club leeft meer dan ooit.

Dirruk
Gast
Dirruk

@JelleP, Ik ga de kar zeker niet ff een keer trekken want daar ben ik niet de juiste persoon voor. Ik ben echter geen roeper die hoopt ooit een keer gelijk te hebben en als jij dat vindt kom dan eens met een voorbeeld? De opstelling tegen Ajax heeft een negatieve uitwerking op onze club en de resultaten. Ook heeft dit bijgedragen dat Crowley niet meer wilde bijtekenen en nu voor 800.000 euro vertrekt. ( bonussen niet inbegrepen ) Met je opmerking over Vink sla je de plank echter finaal mis. Dit is geen sterke en prima assistent en er… Lees verder Ā»

Jellep
Gast
Jellep

@Dirruk over de externe financiers ben ik met je eens. Daar moeten wij nooit iets meer mee te maken willen hebben. Van hintum heeft bijna de beste jeugd spelers naar Vitesse gehaald (van bergen en zelfs bijna frenkie de jong) was een waardeloze Tc Berry van gool had alleen Erwin niet moeten aanstellen maar heeft de club wel gezond gemaakt (ondanks meevallers) Maar mensen als Mathijsen , Willaert, Van Geel, Wapenaar , De Kruijk , van Nieuwstadt o.a. Handelen toch In club belang? Of gaan stappen maken Misha Rook is op zei gezet voor een meer ervaren commerciĆ«len man (maar… Lees verder Ā»

Dirruk
Gast
Dirruk

@Jellep, Dus ben je het al een beetje meer met mij eens als in je eerste bericht deed overkomen. Ik ben altijd negatief geweest over deze personen omdat ik met feiten kan aantonen dat het ā€œslechteā€ personen waren voor onze club. Berry van Gool heeft alleen geen geld uitgegeven wat er niet was en dat is het enige positieve aan zijn 5 jaar directeurschap. Verder heeft hij 0,0 positieve bijdrage geleverd en is de club op vele vlakken stil blijven staan en zoals je waarschijnlijk weet is stilstand, achteruitgang. Verras mij is met feiten wat hij dan goed heeft gedaan… Lees verder Ā»

Jellep
Gast
Jellep

@Dirruk Van Gool lag goed bij de sponsors binnen onze club. En heeft als mede verantwoordelijke ons toch naar de + gebracht met de rest van kantoor. Ook is Het sponsor aantal flink gegroeid in zijn periode. Wat van Gool wel beter had kunnen doen in mijn ogen is ā€“ stadion plannen/verbouwing ā€“ nieuwe hoofdsponsor vinden die Meer zou betalen ā€“ Durven investeren in marketing ā€“ minder bemoeiend op technisch beleid Hopelijk dat Martin dit flinkt upgrade Vink komt voor mij wel over als een assistent met een plan en missie (kan bedrog zijnšŸ˜‰) Daarom snap ik ook niet dat… Lees verder Ā»

S.V.
Gast
S.V.

Niet te geloven dat er nog mensen zijn die D. serieus nemen.
Die zit nog vol wraakgevoelens vanwege zijn stadionverbod

Dirruk
Gast
Dirruk

@S.V., Even een paar dingen. Je moet D. sowieso nooit serieus nemen. D. Is nu al bijna 10 jaar overal tegenaan aan het schoppen wat in zijn ogen niet goed is voor de club. Wat er wel en niet van klopt doet niet eens terzake maar hij laat zich niet tegenhouden door welk verbod, bedreiging, poging tot omkoping of wat dan ook om hem zijn mond te laten houden. D. heeft een stadionverbod gekregen omdat de verantwoordelijke personen niet wilden dat hij bepaalde zaken openbaar zou maken. Het stadionverbod is inmiddels ingetrokken door de KNVB omdat bleek dat D. onschuldig… Lees verder Ā»

Dirruk
Gast
Dirruk

@Jellep, Dat van Gool goed lag bij de sponsoren is misschien zo ( ik betwijfel dit en heb dan vraagtekens bij het opstappen van een aantal grote sponsoren bij onze club de laatste jaren, maar dat terzijde ) maar dat het aantal sponsoren in zijn periode flink is gegroeid is 100% bullshit en ik hoor graag van jou hoe jij aan deze onzin komt. De zaken die je vervolgens benoemd zijn essentieel voor de stilstand van de afgelopen jaren en de grootste bezwaren die ik uit in 5 jaar gepruts van deze onbekwame ex algemeen directeur. Je weet inmiddels hoe… Lees verder Ā»

vanderGijp
Lid
vanderGijp

Vink is dus eigenlijk de grote man die Koster op zijn plekje zet als hoofdtrainer? Als Vink echt zoveel invloed heeft om dingen te bepalen dan klopt er iets niet. En hoe kom je er bij dat Vink niet bij Ajax heeft gezeten en niet geliefd was? Hij heeft daar goed werk verricht maar er waren mening verschillen. Van 2006 tot 2017 is hij daar jeugdtrainer geweest dat is niet niks als hij zo slecht was. Daarnaast 800.000 euro voor Crowley met 1 jarig contract is wel netjes. Misschien had je er nog 1 mil uit kunnen halen maar meer… Lees verder Ā»

Sooike
Gast
Sooike

Hij zegt toch ook helemaal niet dat we mĆØt crowley wel gewonnen hadden?

Wat hij wĆØl zegt is dat door de belachelijke opstelling van koster/vink in de bekerfinale er een vertrouwensbreuk tussen die 2 en crowley is gekomen.
En dat daardoor er geen verlenging vh contract inzat waardoor hij nu voor een klein bedrag weg mag.
Geheel onnodig en puur op het conto van de staf.
En het is gewoon een feit dat heel veel spelers vooral niet met vink overweg kunnen. Kun hĆØ leuk vinden of niet maar vink is echt een rotte appelā€¦

Dirruk
Gast
Dirruk

@vanderGijp, Vink is zowel op als naast het veld de baas bij Willem ll en zoals je zelf zegt klopt er dan iets niet! Ik zeg niet dat Vink niet bij Ajax heeft gezeten, ik zeg dat Vink niet meer bij Ajax zat maar bij TEC en dat hij door Ronald Hermans bij onze club is binnengehaald. En je geeft zelf al aan dat er meningsverschillen waren en daarbij is jeugdtrainer bij Ajax ( waar jonge mannetjes met heel veel talent zitten ) wel wat anders dan assistent trainer zijn en op de manier ( zoals hij dat deed en… Lees verder Ā»

Tom
Gast
Tom

Dirk heeft 100% gelijk over de spelers met een mentaal krasje. De tacktiek van de technische staf. Hij vergeet zelfs nog het incidente Kristensen te vermelden. Al met al veel te veel brandjes. Onze club moet vooruit en dit soort kinderlijk fouten wil ik gewoon komend jaar niet meer zien. Sinds wanneer mag hij niet eens meer een goed onderbouwde mening hier uiten??

Tovenaar
Gast
Tovenaar

Thankx Daniƫl. We hebben genoten van jouw creativiteit. Je hebt ons team beter laten spelen. We gaan je zeker missen.

kurt zaro
Gast
kurt zaro

sluit ik me zeker bij aan

Bockworst
Gast
Bockworst

Acht tonā€¦ Kunnen er weer een paar nieuwe sponsorruimten bijgebouwd worden.
Willem II heeft ondertussen meer geld op de bank dan dat Twente schuld heeft.

Pavi
Gast
Pavi

Zuijderwijk op 10!

B1896
Gast
B1896

Ik lees hier nu vaak goede dingen over hem. Kan iemand mij meer over hem vertellen, is hij bijvoorbeeld wellicht klaar om voor de leeuwen gegooid te worden of om het meer bij invalbeurten te houden? Wat is zijn niveau op het moment? Zou wel weer mooi zijn, iemand uit de eigen jeugd die doorstroomt tot de basis elf.

Don d'n Macaron
Gast
Don d'n Macaron

vnvnd kun je hem zien spelen. Ik heb hem nu 2 oefenwedstrijden zien spelen en heeft leuke dingen laten zien. .. basis 11 .. geen idee ā€¦ nog een jaartje rijpen lijkt me niet overbodig. is in alles echt nog een ā€ jonkieā€

Don d'n Macaron
Gast
Don d'n Macaron

een ā€œjonkieā€ die overigens ook vanavond weer lekker heeft staan te ballen hoor ! tof om te zienā€¦ samen meej Mats beste van ā€™t veld. Mocht komende tijd versterking nog uitblijven kunnen we niet anders dan blij zijn dat Rick erbij is.

Jimvanfessem
Gast
Jimvanfessem

Bedankt voor je inzet hier Daniƫl. Nu op zoek naar een nr 10 met meer rendement. 5 doelpunten in 34 wedstrijden is natuurlijk veel te weinig. Rienstra maakte er 10 terwijl Vd Looi aan het roer stond. Joris doe je best!

Highway Patrolman
Gast
Highway Patrolman

Die gaat het daar ook niet redden! Komt veel te kort voor dat niveau. Nu snel een nog betere vervanger graag. Want anders redden we het linkerrijtje nooit Joris!

De gelovige
Gast
De gelovige

Thomas bruns en danny holla 2 ervaren routiniersā€¦vrij van transferkostenā€¦.goed voor de jongeren en ervaring.

TricoEnques
Gast
TricoEnques

hoop dat ze wat hoger inzetten.. met name Bruns is echt al op zijn retour naar mijn idee

jbj.ot
Gast
jbj.ot

Als t holla wordt dan kunnen we de scouting niet meer serieus nemen

TricoEnques
Gast
TricoEnques

Holla is zeker weten geen serieuze kandidaat

Wally58
Lid
Wally58

Zijn te moeilijk voor de staf hebben hun woordje klaar, ze willen alleen maar ja knikkers en meelopers !

dn Baaierd
Gast
dn Baaierd

Nou Joris, laat nu maar eens zien wat je ons gaat brengen.
Tsimikas voor de linksback.
Tapia of Veijnovic voor centraal midden.
Bruns op nummer 10.
Novakovic als spits erbij.
En voor centraal achterin daar heb je zelf wel verstand van succes.

TheOberver
Gast

Voor de opvolger lees ik genoeg goede gegadigde.. Ramsellaar ,Bruns , Diemers , Rienstraā€¦ik zou in ieder geval absoluut voor een Nederlandse speler gaan.. Als Bruns transfervrij is, zal ik Ndayishimiye van Nec overnemenā€¦kan als backup op 10 en ook rechts voorin uit de voeten. Zit genoeg potentie en doorverkoop mogelijkheden in. Ik ga nog een naam roepen waar ik vast veel duimpjes voor na beneden ga krijgen, mochten bovenstaande namen NIET haalbaar zijn, weet niet of Stam bij Feyenoord nog steeds Ayoub gaat negerenā€¦maar een middenveld Lloch-:Ayoub met daarbij een Tapia of Chirivella is een ander type middenveld als… Lees verder Ā»

Roel
Gast
Roel

Ayoub Ramselaar Diemers(allang weg) komen echt nooit van zn leven naar Willem II. Spelers als novakovich en tapia etc kun je ook echt op je buik schrijven.

Komt vast wel wat bijā€¦hier en daar een talent(gehuurd) maar de genoemde namen komen nooit

vanderGijp
Lid
vanderGijp

Ben er maar niet zo zeker van dat Tapia niet zal komen.

TheOberver
Gast

Diemers balt volgens mij nog steeds bij Fortuna.
Maar uit je woorden begrijp ik dat we vanaf mei 2019 na FcEmmenā€¦dik 2.5 maanden wachten opp louter getalenteerde spelers die we gaan huren ??? Als Joris zijn hoofd niet op het hakblok wil leggen, kan hij dat alleen maar voorkomen ..door minimaal 2 (en na de verkoop van Crowley ) zelfs 3 spelers van het kaliber bovenstaand rijtje(dus ook types als Tsimikas, Schuurs) te contacterenā€¦zij het op huurbasis maar liefst gewoon contractueel vĆ”st.

Oerle
Gast
Oerle

Ik snap niet wat iedereen toch ziet in die Novakovic, 9 doelpunten in 29 wedstrijden is voor een spits best matig in de eredivisie.

Franszon
Gast
Franszon

Ben het opzich wel met je eens, maar Sol had in zijn eerste Eredivisie seizoen ook 10 doelpunten in 30 wedstrijden. Dus heel veel zegt dat niet.