Dader ‘sokkelcrash’ meldt zich bij Willem II

18
2648

Het Brabants Dagblad weet te melden dat de dader van de ‘sokkelcrash’ zich bij Willem II heeft gemeld. De dader heeft zijn excuses aangeboden, Willem II gaat nu met de verzekeraar van de dader om tafel om de schade vergoed te krijgen.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
wil
Lid
wil

Eindelijk heeft hij zijn gezond verstand gebruikt.

Wilco
Gast
Wilco

Het staat wel op een plek dat, een onvoorzichtige automobilist (en die zijn er nog al wat) er tegen aan zou kunnen rijden. Wat ik bedoel is, dit beeld staat op zo,n plek dat ik verwacht dat er nog wel een keer tegen aan geknald gaat worden. Het is niet voor niets dat Willem II er een paaltje voor wil zetten, zodat de volgende die er tegen aanrijd alleen schade aan zijn auto heeft, en het beeld geen schade heeft. Ben wel benieuwd hoe dit verzekeringstechnisch opgelost gaat worden als de tegenpartij geen Interpolis heet. Ik verwacht dat de verzekering… Lees verder »

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Wat schiet jij ermee Wilco als je weet hoe het verzekeringstechnisch opgelost word?

Dirruk
Lid
Dirruk

@Wilco, Wat een onzin dat de verzekeringsmaatschappij niet alles zou willen betalen doordat het standbeeld daar op die plek staat! De enige reden waarom de verzekering van de dader niet zou betalen is als hij bij een alcoholtest tegen de lamp zou zijn gelopen, maar dat kan men nu niet meer controleren dus dat is geen optie meer. Dus excuses aanvaarden en de verzekering van de dader het met de dader laten uitzoeken. Dat standbeeld staat daar gewoon perfect. In het verlengde van de middellijn voor het koning Willem ll stadion. Wat iets minder goed is, dat zijn de plantenperkjes… Lees verder »

Wilco
Gast
Wilco

Ik zie 1 minnetje staan bij jou, ik denk dat dit de bestuurder van de auto is welke op je bericht heeft gereageerd! Het is gewoon duidelijk dat het onrechtmatig is om daar tegen aan te knallen. De vraag is of het wettelijk ook onrechtmatig is om daar een beeld neer te zetten. Als de laatste vraag nee is, dan betaald de verzekeringsmaatschappij 100% van de schade aan Willem II. Mocht de laatste vraag mogelijk ja zijn, dan zullen ze een afweging maken wie de grote onrechtmatigheid heeft begaan en op basis daarvan tot een vergoeding komen. Ik denk echter… Lees verder »

Captain Howdy
Lid
Captain Howdy

Er is niets onrechtmatig aan een beeld of wat dan ook op je eigen terrein plaatsen, het is gewoon onderdeel van de inrichting van het voorterrein, net zoals de lantaarnpalen, vlaggenmasten en groenvoorziening. ze hoeven er zelfs geen hek omheen te zetten of andere afscherming. Dader zit gewoon fout en kan schuiven (via) zijn/haar verzekering.

wil
Lid
wil

Als je op een normale manier weg rijd is er niets aan de hand.

Henkie013
Lid
Henkie013

Aangifte is niet nodig. Gewoon verplicht 3 thuiswedstrijden van Nac laten bezoeken. Ja dat klinkt erg sadistisch en dat is het ook, maar dan kijkt hij een volgende keer wel uit.

De man met de snor
Lid
De man met de snor

Ik ben ook voor straf. Maar 3 wedstrijden nac is buitensporig.

Fraanske Sol
Lid
Fraanske Sol

2 voor de aanrijding en één wedstrijd voor het doorrijden na een aanrijding. Bij herhaling van de overtreding voor straf een half seizoen nac kijken.

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Liever 1 jaar bak, dan voor straf een half jaar naar nac!

Joan
Gast
Joan

Jong Nac Breda geeft jong Wulm 2 voetbal les

Tilburgerke
Gast
Tilburgerke

Het is wel erg dat dit het enige positive is wat jullie meemaken de laatste jaren.. En dat je dit moet posten op de site van de club waar je stiekem heel jaloers op bent.
Elke keer als ik denk dat jullie jezelf niet nog meer voor schut kunnen zetten dan krijgen jullie het weer voor elkaar om iets te doen of te posten waardoor ik nog meer medelijden met jullie krijg. Succes met het carnaval vieren in de keuken competitie..

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

4 hele punten uit de laatste zeven wedstrijden. Tot 2021 hè!

Menneke
Gast
Menneke

Hoezo tot 2021??? Weet jij nou al dat wij hun dan voor de beker loten???

Robby
Lid
Robby

Omg. een wedstrijd met 2-0 winnen door 2 penalties en dan roepen dat je de ander voetbal les hebt gegeven……als dat de standaard is in Breda weet je meteen waarom ze voorlopig nog wel in de KKD blijven.

Oldie
Gast
Oldie

Het was gisteren stil aan de overkant. Dat is altijd als het minder gaat met een club. Dat geldt ook voor ons. Doch na magere jaren zullen er straks voor ons ook betere tijden aanbreken. Vandaar dat we blij zijn met de aanstormende jeugd. Succes zondag in Amsterdam. Ik hoop echt dat jullie winnen.

wil
Lid
wil

Amsterdam is komende vrijdag