Cupkoorts, foto’s van de vorige keer

17
994

We merken dat de cupkoorts in Tilburg aan het oplopen is, en er heel veel vragen bij ons binnenkomen. Helaas is het de KNVB die niet heel erg opschiet met de definitieve informatie.

Wij verwachten echter dat vrijdag alle informatie bekend is en zullen dit natuurlijk ook meteen met jullie delen.

Om de koorts nog wat omhoog te jagen zullen we vanaf nu iedere week een deel van de oude foto’s herplaatsen. Deze week deel 1 het album van de Tifo actie. Klik hier voor het fotoalbum.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Huphuphup
Lid
Huphuphup

Prachtig ook om te zien hoe de Tilburg Tifosi zich door de jaren heen heeft ontwikkeld. Ben benieuwd naar de tifo in de Kuip!

Thomas Van Wezel
Lid
Thomas Van Wezel

Hoe zit het eigenlijk met de leveringen van de nieuwe cupfighters-sjaal?? Is daar al iets meer van bekent??

Rene
Gast
Rene

Fijn dat jullie even iets laten weten. Bedankt daarvoor!
ik heb wel nog een klein vraagje:

Wij verwachten echter dat vrijdag alle informatie bekend is en zullen dit natuurlijk ook meteen met jullie delen.

Is dit vandaag, 29-03, of wordt het volgende week, 05-04?

Rene
Gast
Rene

Laat maar. Het BD meldt dat het op z’n vroegst maandag wordt … Zie https://www.bd.nl/willem-ii/knvb-tilt-besluit-over-bekerfinale-over-het-weekeinde~a7427c1d/.

Wilco
Gast
Wilco

In een stad als Rotterdam is dodenherdenking net zo als in de rest van Nederland, erg belangrijk. Je moet ook rekening houden dat de wedstrijd verlengt kan worden, en dat supporters blijven hangen. Dat blijven hangen kan zeker niet tot 20.00 uur, om 18.00 uur zou eigenlijk iedereen weg moeten. Volgens de eigen richtlijnen mag er niet meer gevoetbald worden na 18.00 uur maar dat geld eigenlijk alleen voor kleine clubs, grote clubs (zelfs eerste divisie) voetbalt dan niet. Buiten het feit dat ook politie, de gemeente Rotterdam het nog goed moet vinden, denk ik dat het, als het op… Lees verder »

Frietmet
Lid

Volgens de officiële regels mag Ajax niet 5 Mei en 7 Mei voetballen. Ondanks dat niemand gelooft in een stunt van ajax moeten ze er wel rekening mee houden.

Rene
Gast
Rene

Dan moeten ze die halve finale maar verplaatsen.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Of de laatste competttie ronde een week verplaatsen. En de finale van de beker 11 of 12 mei om 18.00 uur doen.

Zekur
Lid
Zekur

Dan moeten ze maar met een B team komen. Ze hebben met hun tientallen miljoenen toch wel een selectie die breed genoeg is?

Evert de Goalehouder
Gast
Evert de Goalehouder

Ik bespeur altijd enorm veel antisemitisme in de Nederlandse voetbalstadions wanneer clubs aan moeten treden tegen Ajax Is het een idee om voorafgaand aan de bekerfinale met een delegatie Willem II-supporters en een delegatie Ajax-supporters samen een synagoge te bezoeken in Rotterdam? Zo kunnen wij samen kennismaken met de gebedscultuur van het Jodendom en zo zal er vanuit beide kampen begrip ontstaan voor de Semieten. Ik denk dat dit een goed idee is voor Stichting KingZine om op te pakken. Mocht dit niet lukken, dan is het wellicht een goed idee om voor de bekerfinale rondom het stadion een ruimte… Lees verder »

SargentD
Lid
SargentD

Je hebt vaak een mooie bijdrage, maar in dit geval: nee. Houd politiek lekker buiten het voetbal. En dat geldt natuurlijk ook voor antisemitisme en racisme. Maar daar merk ik hier in Tilburg gelukkig heel weinig of niets van.

Een-tweetje
Lid
Een-tweetje

Klinkt als een goed idee Evert maar ik ga dan zuipen.

Tricolores1896
Gast
Tricolores1896

Evert….

Koen de Kort
Lid
Koen de Kort

Gaade nou nog bedelen ook

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Ben benieuwd of er vandaag duidelijkheid komt vanuit Zeist. Kunt slechts wachten tot 16 april of Ajax wel of niet is uitgeschakeld is voor de Champions League.

Dre
Lid
Dre

Werkelijk schandalig van de Koninklijke Nederlandse voetbalbond voor Ajax dat de supporters zo laat worden geïnformeerd.