Crowley voelt vertrouwen van de trainer

1
762
Akkaynak & doelpuntmaker Crowley vieren het doelpunt met het uitvak (foto (c) Toin Damen)

Willem II heeft in Groningen drie punten gepakt tegen de plaatselijke FC. Daniel Crowley maakte in de eerste helft de enige treffer. Dat deed hij op prachtige wijze. De Engelse middenvelder is blij dat het harde werken beloond is.

Crowley kwam ruim een jaar geleden aan bij Willem II, maar zijn debuutjaar was geen succes. Na een half seizoen werd hij in het tweede deel verhuurd aan SC Cambuur. Onder trainer Adrie Koster pakt de 21-jarige voetballer zijn kans.

“De trainer heeft geloof in mij, dat voel ik. Dat geeft vertrouwen. En dan wil je iets teruggeven, dan wil je jezelf laten zien”, zegt de matchwinner in de catacomben van het stadion van Groningen. “De trainers geven ons sowieso veel vertrouwen. We kunnen van veel teams winnen. Maar het begint met werken, zo hard als je kan.”

‘Geweldige finish’
Tegen VVV probeerde Crowley het al een paar keer, maar zonder succes. Tegen Groningen was zijn schot van afstand goed voor drie punten. De jonge middenvelder gaat niet ineens naast zijn schoenen lopen. “Ik werk er elke training aan, dan is het een geweldig gevoel als het lukt. Als je blijft oefenen krijg je ook wat geluk. Het is een geweldige finish, maar geluk heb je nodig.”

1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments