Crowley is “profeet van de week” en voorspelt winst Willem II

0
347
Bron: Voetbalprimeur.nl

Daniel Crowley (Willem II) voorspelt: Twente maakt einde aan zegereeks FC Den Bosch

Elke week voorspelt een andere speler in dienst van een Brabantse club de wedstrijden van het weekend. Deze week voor het eerst een anderstalige. Het is de beurt aan Engelsman Daniel Crowley van Willem II.

Willem II staat momenteel op een veertiende plek in de eredivisie. De club uit Tilburg zit in een moeilijke fase, waarin het al in tijden niet meer wist te winnen. Voor de laatste overwinning in de competitie moeten we terug naar 26 augustus, thuis tegen Heracles. Vrijdag gaat het elftal van Adrie Koster op bezoek bij PEC Zwolle.

Crowley voorspelt dat Willem II er wel weer bovenop komt. ,,We hebben voldoende kwaliteit en ervaring. De punten gaan vanzelf weer komen.” Volgens de middenvelder zijn de eerste drie punten vrijdagavond in Zwolle al binnen.

Winstreeks FC Den Bosch
Jordan van der Gaag probeerde het vorige week al, een einde maken aan de winstreeks van FC Den Bosch. Deze week voorspelt Crowley dat Den Bosch gaat verliezen. ,,FC Twente doet het goed en hoort niet thuis in de eerste divisie. Zij gaan winnen.”

De profeet van de week is NAC niet goed gezind. ,,Zeker weten dat Emmen wint”, zegt Crowley lachend. NAC kan belangrijke punten pakken in de strijd onderin. Bij winst wipt het elftal van Van der Gaag over Emmen heen.

De voorspellingen van Crowley:
RKC Waalwijk – Jong PSV: 1
Jong AZ – TOP Oss: 3
FC Eindhoven – Telstar: 2
FC Den Bosch – FC Twente: 2
Roda JC – Helmond Sport: 1
Almere City – SC Cambuur: 2
De Graafschap – PSV: 2
PEC Zwolle – Willem II: 2
FC Emmen – NAC: 1

Bron: BD.nl