Croux naar MVV

7
825
Bron: Nieuwsblad BE

Jordy Croux speelt tot het einde van het seizoen voor MVV Maastricht. De Belgische aanvaller, die voor zijn periode in Tilburg al twee jaar bij MVV speelde, gaat per direct aan de slag bij de Limburgers. 

Croux (25) kon dit seizoen niet op veel speeltijd rekenen en heeft de club gevraagd mee te werken aan een verhuurperiode. Zijn contract bij Willem II loopt komende zomer af.

We wensen je de komende maanden veel succes bij MVV, Jordy!

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Pilske
Lid
Pilske

Beste keuze die gemaakt kon worden. Jordy zal de beste bedoelingen gehad hebben maar deze speler gaat denk ik niet eens een basisplaats krijgen bij MVV. Veel te licht voor de eredivisie…. niets persoonlijks dus wens hem veel succes maar dit is niet het niveau wat wij nastreven om een structurele middenmoter te worden in de eredivisie.

Robby
Gast
Robby

die jongen gaat bij MVV zeker wel een basisplaats krijgen maar misschien nog vanavond. subtop KKD is namelijk zijn niveau en daar speelt MVV niet. Deze stap heeft ie geprobeerd maar is helaas to hoog gegrepen….maar ook hier heeft ie af en toe iets moois laten zien. Wens hem veel succes daar en hopelijk kan ie MVV hoger op de ranglijst neerzetten.

Sjaan
Gast
Sjaan

Jammer van negatieve reacties op sommige berichten. Heeft een hoop assists gegeven en zich altijd ingezet voor de club. Gun die jongen gewoon deze transfer. Succes Jordi!

Henkie013
Lid
Henkie013

Wanneer hij vertrouwen geniet van een trainer en hij is in topvorm, kan hij het eredivisie niveau misschien net aan. Te licht voor ons gewenste niveau. Toch kansen genoeg gehad maar helaas niet benut. Veel succes Jordy!

Tri_colores_1896
Lid
Tri_colores_1896

Veel succes Jordy!