Contractverlenging Streppel is rond!

33
2527
StreppelTD

Jurgen Streppel is ook de komende twee seizoenen hoofdtrainer van Willem II. Hij verlengt zijn huidige contract, maar zal vanaf seizoen 2015-2016 alleen de functie van hoofdtrainer gaan vervullen. Willem II zal de functie van technisch manager op een andere wijze invullen.

Jurgen Streppel (45) startte zijn carrière bij de Tricolores in de zomer van 2011. Het eerste seizoen, in de Jupiler League, werd meteen afgesloten met promotie naar de Eredivisie. Het jaar daarna kreeg de ploeg alle lof voor de strijdwijze, maar degradatie kon niet voorkomen worden. Het vertrouwen in de trainer bleef groot en in de dubbelfunctie technisch manager-hoofdtrainer creëerde hij een team dat in seizoen 2013-2014 kampioen werd in de Jupiler League. Ook dit seizoen gaat het onder leiding van Jurgen goed met de Tricolores, Willem II presteert boven verwachting en staat knap 10e op de ranglijst van de Eredivisie.

Algemeen directeur Berry van Gool: ‘Wij zijn erg blij met de contractverlenging van Jurgen. We gaan hiermee door op de weg die een aantal jaren geleden is ingeslagen. Voor Willem II is continuïteit en vertrouwen erg belangrijk en we zijn er trots op dat we samen met Jurgen verder kunnen bouwen aan onze club.’

Jurgen Streppel: ‘Ik ben er trots op dat ik bij Willem II mag werken. Het is een mooie traditierijke club en de afgelopen jaren zijn we met de gehele staf druk bezig geweest om van Willem II weer een stabiele ploeg te maken. Ik denk dat daarin nog wel wat stappen gemaakt kunnen worden, dus ik ben blij dat ik daar met de rest van de staf verder aan kan werken.’

Tegenover Voetbal International voegde Streppel daar nog aan toe:  ‘Aan mijn drive zal het in elk geval niet liggen. Ik heb zoveel gevoel gekregen bij deze mooie traditieclub, zoveel prachtigs beleefd, dat ik dit avontuur ook goed af wil sluiten. Of het nu over een jaar is, over twee jaar of misschien pas in 2025; ik wil via de voordeur weg bij Willem II.’

Bron: willem-ii.nl

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Dirruk
Lid
Dirruk

Degene die hier nog steeds verkondigen dat Berry van Gool goed werk verricht bij onze club ( o.a. Wil, Xamie49 ), kunnen beter niet meer reageren. De beslissingen die genomen worden bij onze club, worden genomen door de RvC, en de algemeen directeur mag slechts uitvoeren. Dit uitvoeren weet hij zelfs zo te verneuken, dat het me sterk lijkt dat onze “doorpakkert” nog lang op zijn positie zit. Het zou mij verbazen als hij komend seizoen nog steeds algemeen directeur is bij onze club, sterker nog, ik durf wel te zeggen dat Berry binnenkort het veld gaat ruimen. En dan… Lees verder »

noud
Lid
noud

kEN JI EIGENLIJK WEL IEMAND DIE NET ZO GOED IS ALS JIJ ZELF?
VOLGENS MIJ NIET

noud
Lid
noud

Hiermee is de kans aanzienlijk groter dat de belangrijke spelers gaan bijtekenen.

Bud
Lid
Bud

Zeker goed nieuws. Dit wordt wel de periode om door te pakken. Alles begint met prestaties op het veld. Die zijn er. Nu moet de club dat ook commercieel en daarmee financieel uitbuiten. Maar vanuit de directie zie ik weinig doorpakkingsvermogen. Streppel geeft in VI ook aan dat besluitvorming sneller mag. Dit moet nu verbeteren, met of zonder Berry.

Mariano Bombarda
Lid
Mariano Bombarda

Heel goed nieuws! Zo wordt verder gewerkt aan een stabiele basis. Willem volgt het voorbeeld van PeC Zwolle. Hopelijk komt de beker ook eens in Tilburg te staan :). Succes Jurgen!

Wannies
Lid
Wannies

Geweldig, nu verder bouwen, Zwolle achterna!

Koen Verhoef
Lid
Koen Verhoef

Goed nieuws dit. Maar wie o wie wordt de nieuwe Technisch Manager? Toch Joris??

Dre
Lid
Dre

Ik hoop dat Streppel in zijn laatste maanden als TD het voor mekaar krijgt dat spelers als Dijks, Armenteros, gebroeders Wuijtens en sahar langer aan onze club verbonden blijven. Met zulk soort spelers zet je een grote stap om een stabiele middenmoter te zijn in de Eredivisie.

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Jongens,we hebben een gigantische mazzel…Jurgen is een honkvaste nuchtere vakman..en gek van zijn gezin…zijn zoon is zijn grootste supporter…Hij wil voor een paar centen meer niet verhuizen…dat is het hem allemaal niet waard…Tuurlijk ziet hij nog rek in de spelersgroep en natuurlijk speelt het mee dat het weer goed gaat met de club..maar nogmaals is de inbreng van Berry in dit alles verwaarloosbaar…Een prof laat zich toch niet overhalen door een (misschien goedwillende)amateur!!Kom nou!

wil
Lid
wil

Vergeet niet dat Berry ook een belangrijke stem heeft in te brengen.

de neus
Lid
de neus

hahaha, Berry wel ja!!!!!!!!

jack degier
Lid
jack degier

Goed nieuws dit! Nu kunnen we verder uitbouwen. Maar waarom dat negativisme richting van Gool, door sommigen hier?

Roel Verhagen
Lid
Roel Verhagen

Maar wie zou dan de nieuwe TD worden? Ben bang dat dit van Gool niet gaat lukken en Streppel dan (met tegenzin) alsnog verder moet als TD

wil
Lid
wil

Dit vind ik toch een onzinnige reactie.

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Beste Wil geloof me…deze contractverlenging heeft niets met Berry te maken.Zijn meerwaarde moet hopelijk eindelijk eens een keer komen!!

xamie49
Lid
xamie49

Dat is onzin rood wit blauw, hij heeft een werknemer van hem een nieuw contract aangeboden en daar heeft hij een positieve reactie (handtekening) voor terug gehad. Dan heb je er dus wel mee te maken, en dan heb je dus ook goed werk geleverd!

Robby
Lid
Robby

Fijn dat Jurgen bij onze club blijft. Hopen dat er nu meer blijven zowel bij de selectie als technische staf. Nu kunnen we speculeren mbt de functie van TD

Butch
Lid
Butch

Mooi! nu hopen dat de nieuwe TD ook deze weg volgt. (red. “We gaan hiermee door op de weg die een aantal jaren geleden is ingeslagen”)

@win
Gast
@win

Goed nieuws! Hij is al 4 jaar aan het bouwen en is er nog niet mee klaar. Goed dat hij de tijd krijgt om door te bouwen aan het team.

Ik hoop dat dit ook een sein kan zijn voor een aantal dragende spelers (o.a. de broers Wuytens) om ook te verlengen.

Lex
Lid
Lex

Blij mee! Felicitaties aan Jurgen en aan de club. Come on Willem II !

Sander
Lid
Sander

Goede keus! Fijne trainer, goed uithangbord.

Er is weer een keer wat nieuws te melden en gelijk is er weer activiteit op Tilbo. Het komt langzaam terug..

wil
Lid
wil

Jürgen proficiat. Fantastisch voor onze club en voor ons als supporters. Berry heeft toch ook goed werk verricht.

de neus
Lid
de neus

Dat zou dan voor het eerst zijn!!

Dirruk
Lid
Dirruk

Daar denkt Streppel toch anders over hoor Wil.

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Een van de beste trainers/TD uit de clubgeschiedenis blijft nog twee jaar,,,,,werkelijk fantastisch.

basarmy
Lid
basarmy

Geweldig nieuws! Jurgen make us proud!

de neus
Lid
de neus

Heerlijk, had wel langer gemogen van mij!!

WII groningen
Lid
WII groningen

Heel goed voor onze club geloof me er zijn spelers die ook zien dat streppel spelers beter maakt en dan sneller voor willemII kiezen dan voor een andere gelijkwaardige club

noud
Lid
noud

Zwarte dag voor ere noord

Dirruk
Lid
Dirruk

Waar is Ere noord eigenlijk gebleven? Is hij voorgoed verdwenen van Tilbo? Moet zeggen dat ik zijn bijdrages wel mis. Hij zal hier toch niet onder een andere naam posten? Nee, dan hadden we dat allang doorgehad, met de anti Streppel campagne van ‘m.

Eetje
Lid
Eetje

Ook op Twitter lijkt hij zijn kruistocht tegen Streppel te hebben opgegeven. Zijn laatste negatieve tweet is van 28 november vorig jaar en zijn laatste überhaupt van 9 januari. Er is iets goed mis met hem.

Jada
Gast
Jada

Hartstikke goed bericht, blij dat hij verlengd heeft.

Cards
Lid
Cards

Maak ons trots Jurgen. Ik heb er vertrouwen in!