Contractenupdate spelers en technische staf

68
6231
Fotoburo Toin Damen ©

Willem II beslist later voor contract Peters, houden Holmén lastig verhaal
Willem II heeft de onderhandelingen met Jordens Peters over een eventuele verlenging van diens aflopende contract uitgesteld. Beide partijen hebben afgesproken voor 1 april weer rond de tafel te gaan zitten. Dan moet er definitief duidelijkheid zijn.

Peters raakte in de wedstrijd tegen Sparta geblesseerd aan zijn knie en speelde de laatste drie duels voor de winterstop niet mee. Een scan wees uit dat de blessure meeviel. Voor 1 april zal duidelijk zijn of Peters doorgaat als speler. Mogelijk wordt er dan gesproken over een andere functie bij de club. Dat wordt eventueel actueel als Peters zou besluiten niet door te gaan.

Willem II begint in januari de gesprekken met Freek Heerkens over contractverlenging. De speler uit Heeswijk-Dinther miste voor de winterstop een groot aantal wedstrijden wegens een liesblessure. ,,Het is knap hoe hij daarvan hersteld is en er meteen weer staat”, zegt technisch directeur Joris Mathijsen.

Het zal pas laat in het seizoen duidelijk worden of Sebastian Holmén bereid is met Willem II over contractverlenging te praten. De Zweedse verdediger gaf al een paar keer aan dat hij de corona-tijd niet het juiste moment vindt om over geld te praten. Hij tekende anderhalf jaar geleden bij Willem II om door wekelijks te spelen een plek in de EK-selectie van Zweden te veroveren. Hij maakte inmiddels zijn rentree als international. Zeker van het EK is hij nog allerminst.
In januari volgt er ook een gesprek met Victor van den Bogert, ook al een verdediger met een aflopend contract. Met assistent-trainer Gery Vink, fysiek-trainer Chima Onyeike en keeperstrainer Harald Wapenaar is Willem II, dat het contract met hoofdtrainer Adrie Koster al een paar weken geleden verlengde, in gesprek.

De technische leiding houdt tussen kerst en oud en nieuw nauwkeurig in de gaten welke spelers met zekerheid op 2 januari op het trainingsveld zullen staan. Daarvan hangt af de club voor bepaalde posities op zoek gaat naar nieuwe spelers.

Via BD
©ANP

68 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments