Contract Zuijderwijk verlengd tot 2023

19
3496
Foto: Toin Damen ©

Zojuist maakt Willem II bekend dat het contract van Rick Zuijderwijk is opengebroken en verlengd tot 2023. Onderstaand de tekst van de pagina van Willem II.

Het contract van Rick Zuijderwijk is opengebroken en verlengd tot 1 juli 2023. De middenvelder tekende in april vorig jaar zijn eerste contract. Dat werd maandagochtend vernieuwd en verlengd met twee seizoenen. 

Zuijderwijk (19) maakte afgelopen seizoen zijn officiële debuut en behoort sinds september officieel tot de selectie van trainer Adrie Koster. Zijn ontwikkeling wordt beloond met deze verlenging. Joris Mathijsen: ‘Wij zijn trots dat Rick, een speler uit onze eigen jeugd, een goede ontwikkeling doormaakt en bijtekent tot 2023. Hij heeft veel potentie en de juiste mentaliteit om een vaste waarde in het eerste elftal te kunnen worden.’

Trots op prestaties
Zuijderwijk: ‘Ruim een jaar geleden was ik dolblij mijn eerste contract te tekenen. Sindsdien is er veel gebeurd. Ik ben overgeheveld naar de selectie en heb minuten gemaakt in de Eredivisie en het bekertoernooi. Daarvoor ben ik de club heel dankbaar. Ook heb ik mijn VWO-diploma gehaald. Op deze prestaties ben ik erg trots.’

Ultieme doel
Uiteindelijk draait alles voor Zuijderwijk om het ultieme doel: basisspeler worden. ‘Dat is waar je als kleine jongen van droomt. Wedstrijd spelen in stadions, belangrijk zijn en winnen. Tijdens de groeps- en individuele trainingen doe ik mijn stinkende best om steeds dichterbij dat doel te komen’, vertelt Zuijderwijk. 

Rick, gefeliciteerd met je nieuwe contract! 

19 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments