MATCHDAY: Willem II – Vitesse (kassa 13 uur open)

10
1122

Na een mooie interlandperiode speelt Willem II komende zondag een thuiswedstrijd tegen Vitesse. Een lastige wedstrijd lijkt in het vooruitzicht te liggen.

Na de cruciale overwinning op PEC Zwolle is Vitesse de eerste tegenstander in een reeks van lastige tegenstanders. De komende weken speelt Willem II naast Vitesse tegen AZ (uit) en SC Heerenveen (thuis). Een winstpartij tegen Vitesse kan ervoor zorgen dat Willem II kan aanhaken bij de middenmoot van de Eredivisie:  ‘We willen graag een stap omhoog maken.’ Dat de ploeg een boost heeft gehad na de overwinning op PEC is goed voor het vertrouwen van de spelers. ‘Met de driepunter in Zwolle en een goede trainingsweek achter de rug, gaan we met een goed gevoel richting deze wedstrijd.’

Vitesse is onder de bezielende leiding van Loenid Sloetski bezig aan een prima seizoen. Na 12 gespeelde wedstrijden is de ploeg terug te vinden op een mooie 7e plek. Vitesse heeft daarnaast een voorsprong van 4 punten op de nummer 9 en het gat met de nummer 4 van Nederland bedraagt op dit moment slechts 2 puntjes.

Voor Willem II is het nog altijd zaak om aansluiting te houden bij de bovenkant van het rechterrijtje. Ondanks de overwinning op PEC is het gat met de nummer 16 nog altijd maar 3 punten. Willem II zal zondag gesteund worden door zo’n 12.000 supporters.

10 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments