MATCHDAY : Willem II – Heracles (12.15 uur)

25
2917
Bron: VI-Images

Willem II begon het seizoen inmiddels bijna traditiegetrouw met een, onverdiende, nederlaag. Tegen VVV was het slecht, maar toch was Willem II de betere. Uit bij Groningen begonnen de Tricolores weliswaar wederom niet in de sterkste opstelling, maar werd wel duidelijk dat er veel potentie in het team zit! Vooral het middenveld met Llonch en Akkaynak viel in positieve zin op en ook Ozbiliz liet tijdens zijn invalsbeurt zien dat hij een aanwinst kan worden.

De volgende horde die we moeten nemen is Heracles. De ploeg uit Almelo is, net als elk jaar, weer wat spelers kwijtgeraakt, maar heeft toch weer een op het oog aardig team staan. Vooral Peterson springt er tot nu toe uit, met 3 doelpunten in de eerste twee potjes. Heracles speelde knap gelijk in Amsterdam en won afgelopen weekend van ADO.

Wie zich vorig seizoen nog kan herinneren zal met veel plezier terugkijken op de thuiswedstrijd. Willem II won met 3-1, in een van de meest relaxte wedstrijden voor ons als supporter. De 3 doelpunten vielen namelijk al in het eerste deel van de wedstrijd, waardoor we in een zetel naar 3 punten gingen. Twee keer Ogbeche en een keer Sol. De uitwedstrijd in Almelo ging, helaas, met 1-0 verloren.

Met de uitwedstrijd naar PSV op het programma zou het geweldig zijn als we thuis de 3 punten kunnen pakken komend weekend, om daarna vrij te kunnen voetballen tegen de lampjes. Ook de weken daarna volgen belangrijke wedstrijden tegen ploegen als Excelsior, Fortuna en de Graafschap. Pak je daar punten, dan kunnen we er na de eerste 10 wedstrijden zomaar heel aardig voorstaan, dat is weleens anders geweest.

Het blijft een beetje gissen naar de opstelling, maar wij hopen natuurlijk op een dynamisch en aanvallend Willem II. Bijvoorbeeld met: Wellenreuther, Lewis, Meisner, Heerkens, Palacios, Akkaynak, Llonch, Crowley, Ozbiliz, Avdijaj en Sol. Klinkt niet verkeerd toch? Wellicht dat Dankelui zal spelen in plaats van Meisner, dat moeten we afwachten.

Wat verwacht jij van aankomende zondag?

25 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments