Coming Up | Willem II – AZ

4
1874

De resultaten uit het verleden zijn goed. De laatste 3 thuiswedstrijden tegen AZ, leverden alle 3 een overwinning op. 3-0, 2-0 en 2-1. Eerder dit seizoen speelde Willem II in de uitwedstrijd tegen AZ doelpuntloos gelijk.

De weersvoorspellingen zijn goed. 10 graden overdag, gematigd zonnetje, slechts 10% kans op neerslag. Heerlijk voetbalweer, veld gesproeid, ’s middags een biertje op het terras, mooi aanvangstijdstip.

De selectie is goed. Waarmee ik bedoel te zeggen, buiten de langdurig geblesseerde Ogbeche, Kali, Andrade en Joppen zijn er geen lichte blessures en schorsingen. De trainer heeft keus en kan zijn sterkste opstelling het veld in sturen.

Hopelijk kunnen we ook na afloop zeggen:
De sfeer was… GOED. 75% denkt dat we niet gaan verliezen zaterdag! En waar normaal alleen mijn vrouw warm wordt van een aanbieding 2 halen, 1 betalen kunnen we nu allemaal genieten van een goede kortingsactie.

Tussen 18:15 en 18:45 2 bier voor € 2,50! Ongekende luxe. Het is zaterdag volle bak, De DJ zorgt voor een leuk muziekske, de spanning stijgt. Alle elementen voor een echte Engelse voetbalsfeer.

Willem II – AZ, onder leiding van Edwin van de Graaf, is een wedstrijd met mogelijkheden voor Willem II. AZ, in iets minder goede doen dan een paar weken geleden, is kwetsbaar gebleken. De punten die hier te halen zijn, zijn wellicht bonuspunten, maar wel broodnodige bonuspunten.

Met De Graafschap – Roda JC en Excelsior – FC Groningen is er van alles mogelijk in de onderste regionen. Het is aan ons, aan alles wat Willem II een warm hart toe draagt, om te knallen zaterdag.

Doe het voor het team, doe het voor alle “nieuwe” bezoekers die we zaterdag ontvangen (klantenbinding), maar doe het vooral voor jezelf. Sta achter Willem II, ook bij de 27e terugspeelbal of de 5e keer buitenspel van Van der Velden. Dat we aan het eind van de 90 minuten kunnen zeggen dat we alles gegeven hebben, een pilsje pakken en ongeacht de uitslag voldaan naar huis kunnen.

Come on Willem II!

En… vergeet vooral niet te doneren aan de heren van Tilburg Tifosi!

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments