MATCHDAY: Vitesse – Willem II

25
2496

Jij nog altijd een kater van afgelopen vrijdag? Wij wel! Wat een zaadwedstrijd was dat. Je leeft er de hele week naartoe en dan wordt het een flinke telleurstelling. Gevolg, Willem II staat nog altijd maar op 15 puntjes en is nog niet bepaald weg van de onderste plaatsen. 4 wedstrijden niet verloren en 6 uit 4 scoren klinkt an sich nog niet zo slecht. Maar als je dan het lijstje tegenstanders ziet (Sparta, VVV, Heracles, nak), dan hadden we toch meer verwacht van deze reeks. Net als vorig seizoen en eerder dit seizoen stelt het team telleur tegen de ‘kleintjes’ in de eredivisie.

Nog 4 wedstrijden te gaan tot de winterstop. 3 voor de competitie, 1 voor de beker. We beginnen komende woensdag, in Arnhem. Normaal valt daar natuurlijk weinig te halen voor Willem II, zeker als er zo apathisch gespeeld wordt als vrijdag. Maar, vorig seizoen liep het toch net even allemaal anders….

11 februari 2017, tijdens een van de matigste tweede seizoenshelften die we ooit gezien hebben, stal Willem II de smerigste overwinning ever uit Arnhem, heerlijk! Notabene Dico Koppers maakte de 0-1, en lange Obbi schoot knap de 0-2 binnen. En dat in een wedstrijd met 0 corners voor Willem II en 13 schoten voor Vitesse tegen 6 voor ons. Hier nog maar een keer de samenvatting vanuit het Vitesse kamp.

Vitesse speelt een wat vreemd en net als Willem II wisselvallig seizoen. Het staat 7e, speelt soms geweldig, maar soms ook waardeloos. De Arnhemmers spelen met name in eigen huis vrij matig, ze wisten enkel te winnen van onze vriendjes uit Breda (4-1) en Ado (2-0). De uitwedstrijd tegen Sparta werd gisteren helaas afgelast vanwege het slechte weer.

Wat denk jij, zijn er punten te halen in Arnhem woensdag?

25 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments