Coming up: Utrecht – Willem II

20
2633

Godvrdm! Wat was het weer klote afgelopen weekend. WEER een 0-0, WEER geen doelpunt laat staan velddoelpunt, WEER een hoop mogelijkheden om zeep en WEER weinig lijn in het spel te herkennen. De hele zondag weer verziekt. Waarom doen we onszelf dit ook al weer elke week aan? Owja, omdat het ONZE kloteclub is!

Gelukkig leven we nog, mede door de onkunde van onze concurrenten. Excelsior verloor in een bizar duel van ADO, waardoor we alsnog veilig staan op plek 15. De kans dat de Graafschap of Cambuur ons nog in gaan halen is klein, maar de strijd om plek 15/16 zal billenknijpen worden.

Willem II heeft geen florissant schema komende weken. Utrecht uit, Vitesse uit, Ajax thuis, AZ thuis….het is niet niks. 3 punten zou al veel zijn. Excelsior heeft het ook niet makkelijk, maar toch wel een stuk makkelijker dan wij, met Ajax uit, NEC thuis, AZ uit en Groningen thuis.

Goed, het gaat dus moeilijk worden! Maar, we hebben wel voor hetere vuren gestaan. Bovendien voetbalt WII dit jaar beter tegen ploegen uit het linker rijtje, dan tegen directe concurrenten. Dat mogen de jongens dan zondag laten zien! Uit Utrecht, de AWAYDAY. Een puntje zou welkom zijn. Aan de support zal het in ieder geval niet liggen, aangezien het uitvak binnen no-time uitverkocht was. 1200 kruiken naar Utrecht, dat gaat een feest worden waar carnaval niks bij is. Daar kan het koude, regenachtige, winderige klote uitvak in de Galgenwaard geen verandering in brengen!

Utrecht is dit seizoen een beetje wisselvallig, maar staat er goed voor. Het heeft een leuk team met voetballers zoals Haller, Ayoub, Barazite, Ramselaar en natuurlijk supersub Ruudje Boymans. Toch verloren ze tot vorig weekend (0-2 overwinning bij Cambuur) drie keer op rij, tegen Roda, Twente en PSV. Thuis winnen ze echter over het algemeen hun wedstrijdjes wel. Ach, wellicht dat we niet voor niks mee gaan en we een puntje kunnen wegsnoepen, ge wit t nooit!

Eerder dit seizoen wonnen we in Tilburg uiteindelijk vrij eenvoudig, en terecht, van de Utrechters. Falkenburg scoorde destijds de 1-0 (ja, toen maakte hij nog doelpunten…) en na de 1-1 van Barazite net na rust (we zijn gewaarschuwd) werd het door een eigen doelpunt 2-1 en later door Haemhouts 3-1. Klaar, niks meer aan doen! De laatste uitwedstrijd bij Utrecht ging op een jammerlijke manier verloren….zoals zo vaak. Tot de 88e minuut stond het 1-1, waarna Struijk en Meul elkaar niet begrepen en de Kogel 2-1 kon maken. Hopelijk dit jaar niet weer zo’n scenario.

Wij geen er in ieder geval weer voor. Laten we zorgen voor een betere sfeer dan afgelopen weekend tegen de Graafschap, want dat was niks. Vol gas erop!

Durf jij een voorspelling te doen? Wat gaat het worden?

20 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments