Coming up: Sparta – Willem II

6
1875

Interlands achter de rug, KingZine feestje overleefd. Het voetballoze weekend zit er weer op. Het vizier kan op zaterdag. Dan spelen de Tricolores een uiterst belangrijke wedstrijd in Rotterdam. Tegen het Sparta van oud-WillemII’er Sanusi. Er gaan flink wat kruiken mee, dus het dak moet eraf!

Mooie herinneringen

Veel supporters zullen met plezier terugkijken naar onze confrontaties met Sparta. Ondanks dat de Kasteelheren pas net weer terug zijn op het hoogste niveau, is het nog niet zo lang geleden dat we een thriller uitvochten met Sparta. Mei 2012 om precies te zijn, tijdens de play-offs voor promotie. In Tilburg werd het, met veel pijn en moeite, 2-1 door doelpunten van Swinkels en de Groot. En in Rotterdam, daar zag een uitverkocht uitvak dat de eindstand 1-1 was, met een absolute heldenrol voor Meul. De laatste 5 minuten van die wedstrijd scheten we 7 kleuren stront…maar wat was het mooi.

Hier ook nog beide samenvattingen….voor de liefhebbers:

Terug naar de werkelijkheid

Goed, genoeg geluld over het verleden. Terug naar de realiteit van vandaag. We staan er, net als vorig seizoen, weer niet bepaald lekker voor. Ondanks een op het oog versterkte en zeker niet onaardige selectie, wil het team van Erwin van de Looi nog niet echt lekker aan voetballen toekomen. Vooral de aanvoer naar voren is matig, waardoor we wederom problemen hebben met scoren. 5 doelpunten uit 8 wedstrijden, we worden weer niet verwend.

Sparta daarentegen is wel goed begonnen als debutant en heeft al 11 punten. Nu al 5 meer dan de Tricolores dus. De Rotterdammers, met Sanusi als een van de uitblinkers, wonnen al drie keer, onder andere thuis van Eagles en NEC. Ze zijn dus lekker bezig daar. Tijd om daar wat aan te doen. Drie punten in Rotterdam zijn vereist en zouden er voor zorgen dat we weer aansluiting krijgen met concurrerende teams. Gas erop dus zaterdag!

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
johnbo
Lid
johnbo

Toch raar, in het stukje staat dat v anholt vervangen word door Heerkens omdat hij geblesseerd is, wat doen sommige voorspellers, zetten v Anholt in de basis!!!

ik neem aan dat onze jongens zich er van bewust zijn dat ze er vandaag eens echt voor moeten gaan, dan kan het nog een normaal seizoen worden, en anders zitten we weer vast onderin

TTB
Lid
TTB

Opnieuw een kans op 3 punten. Moet te doen zijn tegen Sparta. Gewoon goed voetballen, ballen tonen en doordrukken. Maarja… dat roepen we elke speelronde.

Heerkens zal spelen i.p.v. van Anholt en Ogbeche vervangt Sol volgens bd. Ik ben benieuwd. Heb er zin in.

Come on Tricolores!!

wil
Lid
wil

Volgens het Brabants Dagblad speelt Heerkens i.p.v.  Van Anholt die deze week op de training geblesseerd raakte. Ogbeche zal spelen, zodat Sol op de bank komt.

John Nr1
Lid

Wat een mooie herinneringen aan die play off wedstrijd. 0-1 voor door Hocher, 1-1, en in de laatste minuten pakte Meul alle ballen, en rende het hele team van de andere kant veld naar het uitvak. Een mooie ontlading op veld en op tribune. Heerlijk.

Voor zaterdag idd spelen om te winnen. Met voetballers als van den Boomen en Kali op middenveld in plaats van tegenhouders als Heerkens en Ojo. Voorin Ogbeche vanaf links laten komen, net als laatste half uur tegen Feyenoord. Veel meer dreiging en diepgang dan Haye.

Lamprou
V. Aanholt Peters Lachman Tshimanga
Kali van den Boomen

Falkenburg

Croux of Andrade                  Ogbeche

Sol

de rammelaer
Beheerder

”De Rotterdammers, met Sanusi als een van de uitblinkers”

Sanusi is in ieder geval geblesseerd….

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Tegen Sparta liggen er, ondanks dat ze het prima doen, altijd mogelijkheden. Vraag is of we die paar kansjes die we mogelijk gaan krijgen, ook gaan benutten…

Lamprou

Anholt Peters Lachman Joppen

Boomen Falkenburg Kali Croux

Ogbeche Sol