Matchday: Knallen in Leeuwarden!!!

164
11548

Wat een wedstrijd zaterdag. Al voor de wedstrijd begon het feest in de stad en zodra je het stadion binnenstapte was eigenlijk al duidelijk: Willem II kan vandaag niet verliezen. Zeker na de geweldige tifo actie. Eens te meer werd duidelijk dat de wisselwerking tussen publiek en spelers ECHT het verschil kan maken. Zenuwen waren er tijdens de wedstrijd niet meer over de uitslag, WII zou gaan winnen. Wel over de andere wedstrijden, waar we helaas de concurrentie ook punten zagen pakken.

Gevolg, het zal razend spannend zijn de rest van deze week! Weten we ons nog veilig te spelen? En zo ja, via de direct veilige 15e plek, of gaan we de play-off in via de 16e plek? Het kan nog alle kanten op. Wie weet verspeelt Sparta punten tegen Zwolle thuis. Of verliest Fortuna thuis tegen Vitesse, aangezien zowel Seuntjes als Flemming ontbreken. Zou zomaar kunnen, maar het enige dat wij zelf in de hand hebben is de wedstrijd tegen Cambuur. Winnen is het enige dat telt. En wij als supporters kunnen niks anders doen dan strijden tot het eind, supporten tot het eind.

Het moet kunnen, in Leeuwarden! Cambuur staat 12e, speelt een ok seizoen, en heeft niet echt meer iets om voor te spelen. Men kan de play-offs nog halen, maar die kans is niet zo heel groot. Is ook wel af te zien aan het spel van de Friezen, dat is de laatste weken niet geweldig. Afgelopen vrijdag bijvoorbeeld een wat gelukkige 1-1 thuis tegen RKC. Kortom, als Willem II vol gas gaat net als zaterdag, liggen er zeker kansen.

In december nog, speelde we een van onze slechtste wedstrijden, thuis tegen Cambuur. 1-3, kansloos en om snel te vergeten. Maar, de situatie is nu anders. We lijken weer moed te hebben en de spelers gaan ervoor. In het verleden hebben we mooie potjes in Leeuwarden gespeeld, gaan we morgen op herhaling?

Wat gaan we doen in Leeuwarden?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Abonneren
Abonneren op
guest
164 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments