MATCHDAY: Heracles Almelo – Willem II

131
6307

Wordt het komende zondag wederom een doelpuntenfestijn? Eerder dit jaar eindigde de uitwedstrijd in Almelo in een 3-4 overwinning voor de Tricolors.
Isak was met 2 doelpunten de grote man maar ook onze Grieken piikten allebei een doelpunt mee. Voor Willem II wordt het de eerste échte testcase voor een plek in de middenmoot.

Na winstpartijen tegen PEC Zwolle, Fortuna Sittard en FC Emmmen en nederlagen tegen Feyenoord en Vitesse wacht met Heracles Almelo de eerste middenmoter.
Voor Pavlidis en Willem II liggen er kansen om records te breken. Vangelis kan de eerste speler worden die in drie uitwedstrijden achter elkaar meer dan 1x scoort.
Bij een driepunter voor Willem II is het ook de eerste keer dat Willem II de eerste drie uitwedstrijden van het seizoen winnend afsluit.

Met het interlandweekeinde achter de rug en de opgetrokken stof van het transfergeweld begint het seizoen “nu echt”.
In vergelijking met de thuiswedstrijd tegen Feyenoord heeft Adrie Koster nu ook de beschikking over Bart Nieuwkoop, Miquel Nelom, Mike Trésor Ndayishimiye en Jhonny Quiñónez.
Elton Kabangu zal inmiddels beter gewend zijn aan de selectie. De vraag blijft wie er wedstrijdfit (genoeg) zijn.

Spelen in Almelo mocht dan eerder dit jaar een succes zijn, de historie leert dat we sowieso niet “even” drie punten op gaan halen. De drie wedstrijden daarvoor leverden allemaal een overwinning op voor de Heraclieden.
Heracles zal het in de wedstrijd tegen Willem II moeten doen zonder de geblesseerden Drost, Osman, Jakubiak en Breukers.

Met een 13e plaats en 5 uit 5 (verloren van Heerenveen en PSV, gelijk tegen Vitesse en Fortuna Sittard en in de 5e speelronde gewonnen van FC Groningen) is de start van Heracles niet spectaculair te noemen.
Maar… winst of verlies is dag en nacht verschil. Willem II kan meteen al op 7 punten komen van een directe concurrent, het verschil kan ook 1 zijn.

Hopelijk kunnen de Tricolores de goede lijn voortzetten en eindigt de wedstrijd in een overwinning.

Mijn schot voor de boeg m.b.t. de opstelling:
Wellenreuther, Heerkens, Holmen, Peters, Nelom, Quiñónez, LLonch, Vrousai, Nunnely, Pavlidis, Kohlert.

Wat denk jij er van?

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Stadion
Gast
Stadion

Ik zie dit elftal geen punten meer pakken de komende wedstrijden

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

En dan nu de punten: Wellenreuther- 1 (voor het komen opdagen) Heerkens- 5 Peters- 3 (verdedigde als een wijf en ging nog zeuren ook. Liet één van de slechtste spitsen van de ere 2x scoren) Holmen- 4 (Deelde in de malaise maar greep met enige regelmaat goed in) Nelom- 4 ( start oke maar daarna onzeker en leidde de 4-1 de in) Mike tresor- 5 ( prima assist, probeerde het nodige maar kan het niet alleen) Lonch- 5 (inzet is er altijd maar werd overlopen) Sadikki-2 (niet gezien behoudens een ontiegelijke kutpass op pavlidis in kansrijke positie) Kohlert- 4 (behoudens… Lees verder »

Stadion
Gast
Stadion

Spelertje hoor die Nelom…

Nedsit
Gast
Nedsit

Afgetroefd op gretigheid waarbij vooral Dessers vs Peters symbool staat voor de uitslag. Zal wel gek klinken maar ik heb her en der echt wel wat lichtpuntjes gezien. Nelom mist wedstrijdritme en is nog niet gewend aan zijn mede flank speler(s) maar kan echt wel voetballen. Nieuwe aanvallende middenvelder eerste helft heeft goed spelinzicht getuige ook zijn assist bij ons doelpunt. Vrousai moest weer wennen aan zijn buitenplek, maar kan nog steeds een actie maken. Pavlidis pikt er eentje mee en werkt hard. Snel vergeten dit, niet bij de pakken neer gaan zitten.

Tomvk
Gast
Tomvk

4 goals tegen, over de rechterkant. De linkerkant van Willem II. Nelom ontstellend zwak. Natuurlijk Peters en Wellenreuther ook een onvoldoende. Jongens als Gladon en Nelom kan echt niet. Haak je niet eens mee aan in de middenmoot.

balliefleur
Lid
balliefleur

Er waren wel andere die veel slechter waren als Nelom. Wel makkelijk om Nelom af te kraken maar die was niet goed ja, maar hij was zeker niet de slechtste

Mark Farrington
Gast
Mark Farrington

Exact. Dat kan echt niet

wil
Lid
wil

Ze hebben de supporters tot op hun botten vernederd.

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Hou eens op, dramaqueen

ronald tricolore
Lid
ronald tricolore

Slechte teamprestatie daarnaast nog een aantal spelers heel slecht, Wellenreuther, Peters, Llonch, Sadikki en zo kan ik wel even doorgaan nog. Ik stel voor volgende week te starten met een keeper die in zijn goal blijft en een bal tegenhoudt

Dtevd
Gast
Dtevd

Sja, die hebben we dus niet. Geld is geinvesteerd in nieuwe wc-potten, bic-pennen en gummetjes…

Sooike
Gast
Sooike

Waarom weer keeper? Vooral onze aanvoerder was schuldig en viel door de mand.
Dus eerder dus die Portugees voor peters

ronald tricolore
Lid
ronald tricolore

Eh sooike dit meen je toch niet hoop ik…. keeper is onrustig en maakt slechte keuzes waardoor team nog slechter werd.
Daarnaast 1e goal korte hoek…2e goal na dom uitkomen uit overtreding, 3e goal recht op hem af maar dat zou ook de 4e kunnen zijn geweest.

Zo voldoende toegelicht

Sooike
Gast
Sooike

Dat meen ik wel. Was zeker onrustig en niet goed. En ontzettend lomp uitkomen bij de cornervlag kan echt niet
Maar alle 4 de tegendoelpunten 100% op conto peters.

Tricolores
Gast
Tricolores

0 duels gewonnen. Peters dramatisch zwak. Middenveld niet in staat om te voetballen. Puur op duelkracht en energie verloren. Vrousai geen enkele keer de directe tegenstander voorbij. Ik mis het vuur om er voor al die supporters tenminste iets van te maken.

wil
Lid
wil

Hoe durven ze zich prof te noemen.

Ravio
Lid
Ravio

Er is UNIEKS gebeurd in de voetballerij!! Onze Joris is er in geslaagd om met alle vele miljoenen op de bank het elftal te VERZWAKKEN d.m.v. aankopen! Chapeau Joris!!

Laat maar komen die duimpjes omlaag, geachte leden van de Joris Fanclub smile

Pietje013
Gast
Pietje013

Juist ravio maar pas op wat je zegt je krijgt minnetjes ,maar tis wel zo ,alleen straks in de winterstop zullen ze het wel zien

LK1896
Lid
LK1896

Joris heeft gewoon te werken met een spelersbudget en kan niet zomaar met miljoenen gaan strooien. Verder hebben we nog enkele projecten (stadion, jeugdopleiding) die ook geld kosten maar ons op de lange termijn ook zeker geld gaan opleveren. Het zomaar smijten met miljoenen is niet verstandig + het grootste deel van alle miljoenen ontvangt Willem II in termijnen en staat dus zeker niet op de rekening. Tevens: Willem II staat na speelronde 6 op plek 8. Daar had je vantevoren je handtekening voor gezet denk ik? Er moeten veel dingen beter maar laten we ook realistisch blijven.

Pietje013
Gast
Pietje013

Jonguh lul toch niet Joey veerman voor 3 ton kunnen ophalen bij Heerenveen was een topper geweest voor ons voor gladon had je novakovich kunnen huren of reza kunnen halen enz enz maar dat eindeloos joris verdedigen pfff

frankvanstraalen
Lid
frankvanstraalen

Ravio ik snap je emotie, maar je reactie slaat echt nergens op. Alsof Joris de beschikking heeft over die miljoenen. Hij heeft een spelersbudget van ongeveer 3.6 miljoen. En voor dat budget staat er een prima selectie.

Snoekie
Gast
Snoekie

Afgetroefd op alle fronten. Wedstrijd 3x verplicht terug laten kijken door spelers en coach want dit was zeer envy

Ketel
Lid
Ketel

Weer met beide benen op de grond. Realiteit is dat we een matig elftal hebben dat goed kan voetballen als de spelers de juiste instelling hebben. Laten we ons voorlopig maar focussen op handhaving dit jaar. Linkerrijtje voorlopig maar vergeten.
Volgende week tegen VVV hopelijk wel weer de juiste instelling💪

jimvanfessem
Lid
jimvanfessem

Amen! En Gladon nooit meer mee laten doen aub. Wat een anti voetballer.

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Hoe ist, handhaving. Zuurpruim. Kritisch zijn mag best maar met de juiste instelling speel je Heracles gewoon zoek. Net als emmen, Zwolle en fortuna. Je ziet vandaag gewoon als we het op halve kracht doen, we heel matig kunnen zijn. Heracles wilde winnen. Willem II wilde niet verliezen. Het was super slecht. Zaterdag VVV thuis. Gas erop.

TW013x
Lid
TW013x

Zullen tegen VVV toch uit een ander vaatje moeten tappen. Aan de bal erg slecht Willem II, veel persoonlijke fouten en een feller Heracles, waardoor de off day van zowel onze keeper als captain erg goed opvallen. Geen strijdplan, ondanks dat Heracles zonder bal goed staat. Wij zijn het gevaarlijkste bij ruimte achter verdediging tegenstander en Heracles heeft dat goed gezien. Ben bang dat VVV dat ook ziet en als je dan achter komt zoals vandaag wordt het een hele taaie. Ben het 100% eens met iedereen dat onze keeper gewoon niet voldoende is over het geheel. Maar we zullen… Lees verder »

Keiebaant
Lid
Keiebaant

Dat Willem ll wedstrijden verliest is niet erg ook niet uit Heracles .
Wat wel heel pijnlijk duidelijk is geworden dat dit Willem ll vele malen minder is dan het vorig seizoen .

Het grootste verlies is toch echt Crowely die heerste op het middenveld.
Maar voor de Joris Mathijsen fanclub hier die alleen maar door een rood wit blauwe bril willen kijken succes en slaap lekker….

Pietje013
Gast
Pietje013

Dat mag je hier niet zeggen dan krijg je minnetjes

sooike1973
Lid
sooike1973

Grootse verlies is het feit dat jordens niet meer mee kan.
Schuldig aan alle 4 de tegengoals.
Volgende werk de beurt aan onze Portugese vriend

Keiebaant
Lid
Keiebaant

Je hebt gelijk dat Peters minder is geworden maar zeg dan ook dat de clown die vandaag in het doel staat ook mede-schuldig is aan de inleiding van deze nederlaag!

Daarnaast heb je met Lonch en Sadikki twee hele statige middenvelders in vergelijking met bv een type als Crowley

Captain Howdy
Lid
Captain Howdy

statig of statisch…. lol

Keiebaant
Lid
Keiebaant

Ach maak er zelf maar wat van smile

Sooike
Gast
Sooike

Wellenreuther was heel onrustig en gewoon niet goed. Lomp uitkomen bij cornervlag kan ècht niet.
Maar puur de doelpunten op zich? Allemaal op conto van peters

LK1896
Lid
LK1896

Ja mensen, het is slecht. Sterker nog, onthutsend zwak. Echter, zulke wedstrijden zitten er nu eenmaal tussen in een seizoen. Ik zie hier alweer comments ‘Koster out’, ‘kutkoster’, ‘wellenreuther opdonderen’. We zijn nog steeds gewoon een team dat meespeelt voor plek 7-15 en zullen dit seizoen ook genoeg goede wedstrijden spelen. Spelers leren hier ook van en Quiñonez, Nelom moeten nog wedstrijdfit raken. Ja het is een kutwedstrijd en ja het komt allemaal goed. Niet zo in paniek raken allemaal.

John
Gast
John

Inderdaad zeg. Wat een dramaqueens zitten er bij ons op de tribune. Termen als “voetbalverraad” en “geld terug voor de supporters” vliegen je weer om de oren. Volgende week staan diezelfde figuren bij een overwinning weer te verkondigen hoe geweldig we zijn…waan van de dag.

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Je hebt je punt gemaakt John de moraalridder…nu weten we het wel.3 keer hetzelfde liedje.

John
Gast
John

Haha als je de waarheid zegt ben je ineens een moraalridder…

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

We hebben hier over passie. Je kunt een kut wedstrijd verliezen, je moet tijd aan spelers geven om in de wedstrijdfit te komen, je kunt fouten maken, maar zonder passie kun je beter niet voetballen.

LK1896
Lid
LK1896

Helemaal eens Vini, maar laat dit een eye-opener voor de selectie zijn dat ze elke week 110% moeten geven. Met deze instellen wordt je 14e/15e, met 110% speel je voor het linkerrijtje. Nogmaals; vandaag gewoon een complete off-day en volgende week herstellen tegen VVV.

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

Dat hoop ik ook. Yeboah (VVV) met zijn kwaliteit kan heel gevaarlijk zijn. Mauro Junior heeft vandaag dat ook bewezen. Zonder passie e strijd halen we geen punten.

Loepoog
Lid
Loepoog

Plek 7-15. Dus als ze niet degraderen dan is het een geslaagd seizoen. Volg je Willem II wel? De club speelt namelijk voor het linkerrijtje. Ik heb pas 1 fatsoenlijke pot gezien en dat was thuis tegen Feyenoord. Zo mag je ze best verliezen.
Winnen bij Emmen was niet overtuigend en in Sittard kon het alle kanten op met de regenval. Tegen Vitesse ontbrak het ook aan aanvallende creativiteit.
Dus ja ik maak me wel zorgen over het overal niveau wat ik heb gezien.

TILBURG
Gast
TILBURG

Weet je wa ze vroeger deden co en ze kornuiten konde ze naar huis lopen schande dit

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

En het geld van de supporters op de tribune terugbetalen.

Roi Guillaume II
Lid
Roi Guillaume II

Ik zit hier echt met schaamrood op de kaken….

Leeuwke
Lid
Leeuwke

Pavlidis en gladon wisselen voor 2 extra verdedigers en hopen dat het geen 8-1 wordt.

Grenzen
Gast
Grenzen

Ik kijk niet meer. Tot de volgende week.

wil
Lid
wil

Voetbalverraad!! Peeters volgende week maar op de bank.

John
Gast
John

Leer eerst eens een keer hoe je zijn naam fatsoenlijk spelt. En stop eens met dat overdreven gejank. Voetbalverraad; hoe krijg je het verzonnen…En volgende week bij winst ben je hier weer om te vertellen hoe geweldig ze zijn…

Captain Howdy
Lid
Captain Howdy

snap de naam fout, het is dan ook een andere en veel mindere peters dan voor zijn blessure….

Janus
Gast
Janus

Oorwassing

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Hahahaha. Eigenlijk moet je volgende week voor de vorm ook niet thuisgeven op de tribunes. Wat een armoe. En dan komt die kutkoster nu met jhonny. Da’s lekker starten

Pietje013
Gast
Pietje013

Waar zijn ze nu de joris fanclub

Captain Howdy
Lid
Captain Howdy

je reactie is nog zieliger dan wat ze nu op de mat leggen….

Pietje013
Gast
Pietje013

Nee ik roep het al maanden maar tegen Emmen Fortuna en Zwolle kun je winnen maar hier kom je niet bij de eerste 12

Peerke
Lid
Peerke

Hier! Waarom zou daar iets aan veranderen?

Tilburgerke
Gast
Tilburgerke

Hier zou ik als trainer straf training voor geven!!! Zijn ze op stap geweest of wat??? Wat een aanfluiting!!!!

Mark Farrington
Gast
Mark Farrington

Nelom dat kan echt niet

rbrabers
Lid
rbrabers

Wat een ellende. Triest

TILBURG
Gast
TILBURG

Peters assist

Loepoog
Lid
Loepoog

Kohlert eruit en Gladon erin. Schiet mij maar lek

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

De enige die schiet vandaag is Heracles

Grenzen
Gast
Grenzen

Nog 30 minuten wachten voor de eerste wissel……

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Tresor is wel zooo slecht.We verliezen deze wedstrijd,maar wisselen is niet verboden Koster

Pietje013
Gast
Pietje013

Niet zo negatief allemaal onze joris heeft goed werk vericht er staat een top elftal rot op joris heeft kut spelers gehaald maar dat mag hier niet gezegt worden

Carlos Cojones
Lid
Carlos Cojones

Je wordt gewoon afgejaagd. Dat is een kwestie van instelling. Die is vandaag slap. Ad overdrijf.