Coming Up | Feyenoord – Willem II

9
2335

De achtste finale, vier keer winnen en je staat op de Heuvel. Europa ligt aan onze voeten…

Het had een stuk makkelijker gekund met tegenstanders als HHC, Excelsior ’31, Achilles 29, Kozakken Boys, Capelle of VVSB maar over Willem II, de beker en ogenschijnlijk makkelijke tegenstanders is in het verleden genoeg geschreven. Kort door de bocht, wij mogen het opnemen tegen Feyenoord, uit.

Sportief gezien geen zekerheidje op de kwartfinale, maar financieel gezien een voltreffer. Nu de recettes moeten worden gedeeld, kunnen we met een mooie kerstbonus de winterstop in.

Willem II, al vier wedstrijden ongeslagen in competitieverband heeft ook geen slecht track-record als we kijken naar de recente geschiedenis met Feyenoord. Feyenoord – Willem II eindigde de afgelopen 3 edities in de legendarische 1-2 winst, een 2-2 gelijkspel (Willem II – Feyenoord) en eerder dit jaar verloor Willem II door een doelpunt van Elia (1-0). Scorebordjournalistiek: “Alles is mogelijk”.

De ploeg van Streppel zal wellicht hinken op twee gedachten donderdag. Zondag staat er natuurlijk enorm veel druk op de thuiswedstrijd tegen Roda JC. Gaan we voor de volle winst of is het voetballen met ergens de wens om niet te verlengen en geen blessures/ rode kaarten op te lopen?

Hopelijk krijgen we een mooie pot voetbal voorgeschoteld, een echte “kraker”, tot de laatste minuut spannend. De enige zekerheid is dat Willem II zich gesteund weet door 1.200 supporters.

Come on Willem II

9 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments