Coming up: FC Twente – Willem II

17
2746
Pol Llonch in duel tijdens bekerwedstrijd FC Twente - Willem II (foto: (c) Toin Damen)

Voorbeschouwing FC Twente – Willem II

Willem II gaat dit weekend op bezoek bij FC Twente. Om 16:45 zal scheidsrechter Jochem Kamphuis de wedstrijd starten.

Willem II is tot nu toe bezig aan een uitstekend seizoen. Na 8 wedstrijden is de ploeg terug te vinden op de 4e plaats op de ranglijst. Daarmee is Willem II tot nu toe de verrassing van het seizoen. Het team blijft elke wedstrijd strijden tot het einde en beschikt over een enorme dosis werklust. Ook in de laatste wedstrijd, de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo, bleef de ploeg knokken. Willem II wist een 2-0 achterstand om te buigen in 2-2, maar in de allerlaatste minuut ging Heracles er alsnog met de 3 punten vandoor.

FC Twente is ook bezig aan een uitstekend seizoen. Met slechts twee punten minder staat de ploeg van Ron Jans nu op de 6e plek in de Eredivisie. De ploeg won onder andere van AZ en wist Ajax op een gelijkspel te houden. Twee spelers van Twente zijn terug te vinden op de lijst van topscoorders. Van Wolfswinkel en Pröpper hebben tot nu toe allebei vier maal gescoord.

De wedstrijd FC Twente – Willem II is dus een wedstrijd tussen de nummer 4 en 6 van de Eredivisie. Bij winst blijft Willem II meedoen in de top 4. Bij een verlies van Willem II en winst van de andere ploegen in het linker rijtje, kan het gat met bijvoorbeeld de nummer 9 slinken tot één punt.

17 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments