Coming up: Excelsior – Willem II

18
1114

Het wordt maar mooier en mooier. Na wederom een overwinning staat Willem II op dit moment achtste. Op de driepunter tegen Zwolle was niks af te dingen, we waren simpelweg een klasse beter dan de tegenstander, in een verder vrij matte wedstrijd. Zowel op het veld als op de tribune was gek genoeg merkbaar dat de druk er een beetje af is. Vreemde gewaarwording voor een Willem II supporter.

Maar er is nog zoveel om voor te spelen! Met het schema dat we nog moeten afwerken is een of twee plekjes stijgen helemaal niet zo onrealistisch. Te beginnen in Kralingen komend weekend, tegen Excelsior. Het uitvak zal ram vol zitten en we spelen tegen een tegenstander die totaal uit vorm is. Kortom, alles is aanwezig voor een heerlijke away day. Zeker aangezien we het sowieso al best goed doen op Woudestein afgelopen jaren.

De Rotterdammers zijn inmiddels afgezakt naar plek 17 en moeten zelfs nog een beetje vrezen voor rechtstreekse degradatie (al gunnen we dan uiteraard onze zusjes uit Breda). Excelsior won midden februari voor het laatst, thuis van Emmen. De afgelopen 7 wedstrijden werd er verloren en werd er ook vrijwel niet gescoord. Hoe anders was de situatie toen beide ploegen elkaar eerder dit seizoen in Tilburg troffen. Willem II keek in de 81eminuut aan tegen een 0-2 achterstand en mocht van geluk spreken dat er een 2-2 uit het vuur werd gesleept. Sol en Kristinsson, beide nu niet meer bij de selectie, scoorde de doelpunten.

De laatste keer dat we Kralingen bezochten werd een telleurstelling. Vooral omdat het de jaren daarvoor meestal goed ging op bezoek bij Excelsior. In april 2018 werd er echter verloren met 2-1, nadat Sol ons eerst op 0-1 had gezet na 14 minuten. Lachman kreeg echter in de 27eminuut rood, waarna alsnog verloren werd. De uitwedstrijden tegen Excelsior eindigde de jaren daarvoor echter in 0-2, 0-0, 2-3 en 1-2. Niet slecht dus!

Als alles mee zit kan Willem II na komend weekend zelfs 6estaan, dus gas erop! Isak naar 13 uit 13 schreeuwen!

 

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
hoihoi
Gast
hoihoi

Morgen winnen en je wordt sowieso 8ste vermoed ik!

Concurrentie verliest!

OT 1896
Gast
OT 1896

Ik heb drie buskaartjes tegen kostprijs voor de bekerfinale in vak OO beschikbaar. Mail me: ot1896@live.nl

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

We gaan Dees seizoen voor de Triple drie keer winnen in Rotterdam

✔Feyenoord
Excelsior?
5 mei ?

N.Y.C.
Gast
N.Y.C.

Excelsior zal waarschijnlijk proberen snel op voorsprong te komen om daarna wellicht op de counter te kunnen spelen. Lastige wedstrijd tegen een stugge ploeg die de punten heel hard nodig heeft. Zaak is om geconcentreerd te blijven en niet te onderschatten.

jbj.ot
Gast
jbj.ot

Verwacht een getergd Excelsior, Moniz heeft de zaak op scherp gezet, kans is groot dat dit hun laatste drie-punter kan worden.. Deze winnen betekent grote stap naar de play-offs, zou geweldig zijn mochten we de beker onoverhoop niet winnen😃 Wel jammer dat we hiermee onze kleine buurtjes een dienst bewijzen, maar we moeten naar onszelf kijken…

COME ON WILLEM II

Franciscus Sol
Lid
Franciscus Sol

Is er iemand geïnteresseerd in een buskaart op vak R, tegen kostprijs?

Nielske
Lid
Nielske

smile

Thomas
Gast
Thomas

Nog steeds meer dan 300 autokaarten te koop in de webshop, had eigenlijk wel verwacht dat dit sneller zou zijn uitverkocht (zeker gezien de enorme run op buskaarten)

Don dn macaron
Gast
Don dn macaron

kunnen we ook alvast ff oefenen met ISAK HEYYY ( OMHOOOGG) ISAK HOOO ( OMLAAAAAG) want tegen pec was t wel vet maar maar vlogen de handen alle kanten op. werkt tuurlijk 2 duuzend keer beter als iedereen hetzelfde doet

Frietmet
Gast
Frietmet

Werkt alleen als ook iedereen zwarte kleding aan doet.

wil
Gast
wil

Wij zijn geen DELA.

frannekesol
Lid
frannekesol

Ben ik de enige die niet begrijpt waarom zwarte kleding?? Gewoon allemaal in rood wit blauw godverd*mme

Frietmet
Gast
Frietmet

Racist.

Rene
Gast
Rene

Die lui met hun dresscode zwart moeten maar lekker naar onze zusjes of zo. Die gebruiken veel zwart. Nog een beetje geel en ze passen er helemaal tussen.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

WTF Wat een discussie, in het zwart of RWB

🔴⚪🔵Wij zijn Willem II 🔴⚪🔵

koen verhoeff
Gast
koen verhoeff

Die blagen die net komen kijken bij Willem II komen moeten nog heel veul leren. Gelukkig komen er 17000 in het rood wit en blauw.

Frietmet
Gast
Frietmet

Koen , uitvinder van het supporterschap SINCE 1958

Cards
Lid
Cards

Wij gaan daar gewoon winnen. Zal voorlopig laatste keer excelsior-uit worden want die gaan kansloos de 1ste divisie in.