Coming up: Eagles – Willem II

186
8251

Eagles uit, een van de favoriete uitwedstrijden voor veel van onze fanatieke jongens. Mooie club, mooi stadion en vaak spannende wedstrijden en toffe sfeer. Zelden zal er op een potje tegen Eagles zoveel spanning hebben gestaan als deze keer, op de play-offs van jaren geleden na uiteraard. Willem II MOET deze wedstrijd echt gaan winnen, anders komt de KKD wel erg dichtbij. De supporters in Deventer vinden het wel prima als WII morgen wint en daarmee Zwolle op plekkie 18 houdt, maar de spelers zullen daar vast anders over denken.

Eagles keerde dit seizoen na 4 jaar afwezigheid terug in de eredivisie en doet het vooralsnog gewoon goed. Met een 10e plek en 33 punten zijn ze zo goed als veilig, en dat al na 28 wedstrijden. Hoe anders is dat voor ons. Uitblinkers aan de kant van de Deventenaren zijn Luuk Brouwers maar vooral Inigo Cordoba, die gehuurd wordt van Bilbao. Geweldige speler, die na dit seizoen logischerwijs zal vertrekken.

Eind november was Eagles te gast in Tilburg. Het werd een wedstrijd die symbool staat voor dit seizoen. 0-1. Willem II was Eagles in vrijwel alles de baas (kansen, schoten, balbezit etc.) maar kon wederom weer eens geen vuist maken in aanvallend opzicht. Hopelijk gaat de wedstrijd in Deventer anders verlopen en zijn de spelers zich bewust van de noodzaak om te winnen. Aan de support zal het niet liggen, het uitvak is uitverkocht, 400 supporters reizen af naar Deventer per bus of per auto.

We durven ons niet te wagen aan een voorspelling. Jij wel? What’s it gonna be?

Wat gaat er gebeuren in Deventer?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
186 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments