MATCHDAY | ADO Den Haag-Willem II

100
5016

We mogen weer! Na de interlandperiode mogen de Tricolores aantreden in Den Haag tegen het ADO van trainer Alfons Groendijk.
Naast Groenendijk komen we oud-Willem II-ers Erik Falkenburg en Thom Haye tegen. Beide spelers zijn overigens allerminst zeker van een basisplaats.

Meest in het oog springende selectiespelers die in actie kwamen tijdens de interlandperiode waren Vangelis Pavlidis voor het (helaas) uitgeschakelde Griekenland en Ché Nunnely voor Oranje -20 in een ruime nederlaag tegen de leeftijdsgenoten van Tsjechië. Nunnely gaf wel de assist op het enige NL’se doelpunt.
Mike Trésor Ndayishimiye mocht 10 minuten meedoen in de gewonnen wedsrijd van België onder 21 tegen Duitsland.

Met een (bijna) complete selectie heeft Adrie Koster morgen keus genoeg in zijn basisopstelling.
Niet alleen keert Dries Saddiki terug van een schorsing, ook Damil Dankerlui en Marios Vrousai zijn weer fit én beschikbaar.

Wie had gedacht dat we na het wegvallen van Fernando Lewis nog 3 serieuze/ gelijkwaardige opties zouden hebben op de rechtsbackpositie.
Damil Dankerlui, Freek Heerkens én Bart Nieuwkoop kunnen op die positie terecht. Niet alleen deze positie is inmiddels goed bezet, alle posities zijn inmiddels dubbel voorzien.
Het is de vraag of op het middenveld Saddiki en Marios Vrousai terug mogen keren of dat Nieuwkoop en Trésor mogen blijven staan.

Mijn schot voor de boeg:
Wellenreuther, Heerkens, Holmen, Peters, Nelom, Nieuwkoop, Llonch, Vrousai, Nunnely, Pavlidis, Kohlert

Willem II heeft in ieder geval iets goed te maken tegen ADO den Haag want vorig seizoen werd niet alleen Europees voetbal verspeeld in Den Haag (6-2) na een 1-2 voorsprong en een oliedomme rode kaart van Damil Duikerlui maar ook de thuiswedstrijd werd kansloos met 0-3 verloren.
Voor de laatste (thuis)overwinning moeten we terug naar 2015 toen Armenteros het enige doelpunt van de wedstrijd maakte. Voor de laatste uitoverwinning moeten we zelfs terug naar 2008 toen Demouge in de laatste minuut de winnende maakte.

Op de ranglijst is het verschil duidelijk in het voordeel van Willem II (6e) waar ADO den Haag in een strijd verwikkeld is om weg te blijven van de degradatiezone. Dit seizoen degraderen de onderste twee ploegen en op dit moment staat ADO maar 1 punt boven “de streep” samen met PEC Zwolle.
Willem II staat precies in het midden van de middenmoot. Bij een overwinning is plek 3 binnen handbereik maar bij verlies behoort een daling tot plek 10 ook tot de mogelijkheden. Om definitief aan te haken bij de strijd om Europees voetbal lijkt een overwinning noodzakelijk in Den Haag.

De wedstrijd staat morgen onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout die Willem II dit seizoen 1x eerder leidde in de 2-3 gewonnen uitwedstrijd bij Fortuna Sittard.
20:45 is de aanvangstijd en de wedstrijd is al even uitverkocht waardoor 500 supporters de Tricolores zullen ondersteunen.

Wat denk jij dat de uitslag wordt? Of hoe denk jij dat de basiself eruit ziet?

100
Reageer op dit artikel

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
55 Discussie draadjes
45 Discussie antwoorden
1 Volgers
 
Meest gereageerde discussie
Populairste dicussies
63 Gereageerd
PatriekolorusB.S.LeevHoezeeSarPol Recent gereageerd
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
patriekolorus
Lid
patriekolorus

Wedstrijd van de gemiste kansen. Totaal ziek van! Volgens mij 6 keer 1 op 1 tegen de keeper en allemaal missen.

B.S.
Lid
B.S.

3-3! Jammer. Maar wat heb ik genoten van busje 2! Al die ouwe mensen! De verhalen. De sfeer beleving. Heerlijk!!

Alle bedankt voor deze uitwedstrijd!

Sar
Gast
Sar

Jammer dit! We hadden het in de eerste helft al moeten beslissen. Dan hopen dat ie niet meteen na rust valt..hij viel wel en meteen weer de marge op 2. Waarom dan die wissels en waarom achteruit lopen? 75 minuten beter, 6a7 goede(open kansen) en dan dit resultaat. Het voelt als verliezen,maar toch kunnen we ook trots zijn op onze club! Natuurlijk wil ik ook derde staan maar na 34 wedstrijden 8e of 9e zou toch prachtig zijn?

Uitvak een dikke 10 klasse!!

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Bizar…

Waar zijn de anti-Sadikki manne nu ?
Heeft veel gepoetst en weinig verkeerd gedaan. Toen dries eruit ging was de BALANS weg op het middenveld !

Lekker die 2 goals van pavlidis, maar hij had er 4 kunnen en moeten maken. Verder Quimenez in de winterstop afscheid van nemen…

Fritske d'n Olifaant
Lid
Fritske d'n Olifaant

Saddiki speelde inderdaad een prima wedstrijd, maar volgens mij ging het mis bij de wissel van Quinonez. Nelom eruit, Heerkens naar linksback en Nieuwkoop naar rechtsback. Zo zorgt één wissel dus eigenlijk voor drie wissels en daarna was de organisatie en balans echt helemaal weg. Als je dan al met 4-1 voor staat maakt dat inderdaad niet meer uit, maar dat was niet het geval. Waarom neem je op dat moment als trainer zoveel risico met een dergelijke wissel?

Pol
Gast
Pol

Heer en meester maar kansen niet afgemaakt en te vroeg en onnodig begonnen met tijdrekken. Dan krijg je het tegen iedere ploeg nog moeilijk. Op naar sparta!

Henkie013
Lid
Henkie013

Het moest er een keer van komen. We hebben dit seizoen al zo vaak billengeknepen dat het goed afliep, dat het een keer fout moest gaan. Maar als er één wedstrijd was waarin het onnodig was, dan was het vandaag. Je bent 3 klassen beter in de 1e helft, had 0-3 of 0-4 kunnen staan. Het keerpunt vond ik de manier waarop Nelom zich schandalig makkelijk liet aftroefen door die Sommerville. Dat kan gebeuren, maar hij had 2 keer de kans om dan maar een overtreding te maken en geel te pakken, maar ook dat deed hij niet. Na zijn… Lees verder »

Onno
Gast
Onno

Zonde boys maar wat een support! Genieten.

Op naar de volgende!

Jan
Gast
Jan

Heerkens MOTM

Lelystad Tricolore
Lid
Lelystad Tricolore

En weer 11 speler achter de bal. Weer billen knijpen plus een hele slecht wissel. Jammer want we waren echt beter, veel beter.

Goalen maokuh
Gast
Goalen maokuh

Tips voor koster afwerken op goal op de training…
Even duidelijk uitleggen wat afleggen is.
Quinonez inschrijven als ballenjongen.
geen domme en rare wissels.
En het belangrijkste BLIJVEN VOETBALLEN ook als je met 0-2 of 1-3 voor staat anders gaat het altijd fout..

vakAer
Lid
vakAer

Maar er was geen VAR? Natuurlijk moeten al die kansen erin, wat een missers. Maar die bal op de hand is toch een 100% pingel?

TILBURG
Gast
TILBURG

Kutzooi bij winst was ik 250 eu rijker braaiers

Objectivo
Gast
Objectivo

Eigen schuld, dat is in 2 woorden de samenvatting. Zoooo zonde. Dat je een keer pech hebt ok, maar dat je deze wedstrijd niet wint, is zeer amateuristisch. Zat Dankerlui niet op de bank?? Die Johnny kan je voortaan beter op de bank laten zeg..

Goalen maokuh
Gast
Goalen maokuh

Bank? Gewoon tribune meer nie!

Bart S
Lid
Bart S

Inderdaad ! 8 x alleen voor de keeper. 200 % strafschop ! Geweldige Wellenreuter ! Maar waarom die laatste ongelooilijk verkeerde Kut wissel met iemand die in ieder geval niets toevoegt en waarbij je ook heel je achterhoede om gaat gooien….manmanman….. hoe kom je er op !!!

Top
Lid
Top

Dit seizoen al tig wedstrijden met één doelpunt verschil over de streep getrokken. Dat kan wel eens een keer mis gaan.

De gelovige
Gast
De gelovige

Timo super…..peters slecht 2 goals op zijn geweten ….
Johnny acuut terug in de winterperiode….ongelooflijk slecht…en geen inzicht.
Toch nog 1 punt….wat 3 had moeten zijn.

Jan
Gast
Jan

Wat een kneuzen

Zero13
Gast
Zero13

Triest…gewoon kwestie van kansen niet afmaken. Support was weer top..maar toch ziek hiervan

Tricolores Forever
Lid
Tricolores Forever

99 van de 100 keer vliegt zo’n bal van Goosens het stadion uit, helaas was het een wedstrijd waarbij die er gewoon in ploft. Dat je hier niet wint heb je te danken aan het feit dat je minimaal 4 100% kansen (en de wissels) om zeep weet te helpen, dat je niet verliest hebben we te danken aan Timon…

Wil
Gast
Wil

Hoe kun je in Godsheernaam zo’n Quinonez inbrengen?

Wil
Gast
Wil

Door grote nonchalantheid slechts 1 punt behaald. In de winterstop moeten we echt iemand aantrekken die kan scoren. Zoveel kansen als vandaag krijgen we de gehele competitie niet meer.

Nedsit
Gast
Nedsit

Uiteindelijk zou je het heel simpel kunnen samenvatten. Als ze leren wat “afleggen” betekent, dan waren er minstens twee meer ingegaan. We kunnen het over de wissels hebben, over niet gegeven pingel (was kans op 1-4) en over hoe je een bal weg zou moeten rossen, maar jongens jongens wat een zonde dit. Nu moeten we vab Sparta echt winnen.

Relativist
Lid
Relativist

Dacht Koster dat we er al waren toen hij Quinoñez inbracht? Grrr …

Eula
Lid
Eula

Hoerenzooi. Hoe kun je nou zoveel kansen missen man?

En lekkere invalbeurt van Johnny…

Wat een kutzooi

Wil
Gast
Wil

Die Jhonny echt in de winterstop terugsturen. Hier kunnen we toch wel een betere speler voor aantrekken. Hij kan het niveau gewoon niet aan. Zo simpel ligt het.

Kruikske
Gast
Kruikske

Pfff prutsers!

WillemIIgoals
Lid
WillemIIgoals

Stuur quinonez aub meteen terug naar ecuador, die kan er helemaal niets van

tricoscore
Lid
tricoscore

En laat hem dan Peters meenemen

Relativist
Lid
Relativist

Volgende week prijs je hem weer de hemel in …

WillemIIgoals
Lid
WillemIIgoals

Dat zie ik bij hem niet zo snel gebeuren, die heeft in elke wedstrijd dat hij erin kwam nog niet eens een keer laten zien dat hij een bal fatsoenlijk kan raken

Begaaierbob013
Lid
Begaaierbob013

Typisch dat hoeren team altijd

Zero13
Gast
Zero13

En weer billen knijpen…..

Ikzelf
Gast

Gadomme

roemir
Lid
roemir

Zo nu FF dat zogenaamde Haags Kwartiertje overleven…binnentrekken die 3 punten Godsakkernonde Tyfusz Juuuw. (Sorry Bond Tegen ut vloeken)

Nedsit
Gast
Nedsit

Waarom nog geen 1-8??? En hoezo is dit dan geen pingel? Die arm is bijna 90 graden gestrekt.

Goalen maokuh
Gast
Goalen maokuh

Lekker nelom…

Marcel Valk
Gast
Marcel Valk

Zeg je dan ook iets over de uitstekende eerste helft van Nelom?

SpannieTricolores
Lid
SpannieTricolores

Goal zeer goed voor zijn zelfvertrouwen, wat een wereldgoal van Vangelis ! Wat zei je Rood Wit Blauw ? Houd vertrouwen in je spits plaats van afzeiken !

Rood Wit Blauw
Lid
Rood Wit Blauw

Neem nog een fanta kleuter….wanneer gaan trouwens de zijwieltjes van je fietsje af?

Kruik
Gast
Kruik

Haha de enigste kleuter hier ben jij…

Klopp
Gast

SpannieTricolores zit dan wel aan de fanta, maar jij aan de kindercola dus….

Verder was de wedstrijd helemaal kut

Ikzelf
Gast

En nr 2

Klopp
Gast

En nr 3

Jan
Gast
Jan

Het sarcastisch liedje krijg ik 20 minnetje Can hieronder terwijl onze boys het heerlijk zingen. Droeftoeters hier!

Bomba
Lid
Bomba

Ach Jan trek het je niet aan en geniet van de wedstrijd 🌝