Update: laatste 250 Tifosi collectors-items nu in de verkoop!

7
3840

Update 2: let op! Er zijn nog maar 250 emblemen op voorraad. Zorg dus dat je hem snel bestelt als je dit embleem wilt hebben, want waarschijnlijk worden er niet meer gemaakt.

Update: de verkoop gaat hard meldt Tilburg.com. Wil je dit collectors-item en mooie herinnering aan een prachtige sfeeractie niet missen? Bestel ‘m dan snel!

Zoals bekend voert Tilburg Tifosi hun sfeeracties maar eenmalig uit. Dat is enerzijds mooi want daardoor kunnen ze ons blijven verrassen met nieuwe acties, maar anderzijds ook zonde. Daarom is de actie tegen FC Emmen vereeuwigd op een strijkembleem. Leuk voor op de schouw, als collectors-item, om op textiel te strijken of op je carnavalsoutfit.

Het embleem is in een beperkte oplage beschikbaar en hier te bestellen. Per verkocht embleem wordt een euro gedoneerd aan Tilburg Tifosi zodat ze kunnen blijven verrassen met toffe sfeeracties.

Vorig jaar kwam er ook al een Willem II embleem uit. Fran Sol stond op het embleem en het embleem was in mum van tijd uitverkocht. Tijdens carnaval in Tilburg was het embleem veel gezien in het straatbeeld. En dat is mooi! Want we willen natuurlijk allemaal veel meer rood-wit en blauw in het straatbeeld zien.

7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments