Clubraad Willem II eist opening van zaken na vertrouwensbreuk

13
1509
AMSTERDAM - Ajax - Willem II. Amsterdam Arena, 20-08-2016, eredivisie voetbal seizoen 2016-2017. Willem II technisch directeur Joris Mathijsen en Willem II algemeen directeur Berry van Gool o[p de tribune.

De clubraad van Willem II eist opening van zaken over het conflict dat is ontstaan tussen de raad van commissarissen (rvc) en het stichtingsbestuur van de Tilburgse club. In een brief werden ze vorige week uitgenodigd voor een bijeenkomst om over een ‘ernstige vertrouwensbreuk’ tussen beide organen te praten.

Het conflict spits zich toe op het functioneren van Van Gool, technisch directeur Mathijsen staat buiten de conflicten!

Volledig artikel Brabants Dagblad

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Sponsor
Gast

Dirruk heeft gelijk. de RvC neemt een vreemde rol op zich door directeur te spelen ipv toezichthouder. Bovendien voert de RvC een regime zoals in Noord Korea; niemand mag ze tegen spreken en ze hebben altijd gelijk. Vooral de voorzitter doet precies wat hij wil. van Gool wordt verweten dat hij nog geen hoofdsponsor heeft, een reis naar een internationale wedstrijd heeft gemaakt waar de knvb hem voor heeft gevraagd en dat hij de RvC geen informatie wil geven over het jeugdbeleidsplan. De RvC wil van Van Gool af, het bestuur niet. Echt hele domme acties van mensen die vooral… Lees verder »

Frank
Gast
Frank

en TILBO heeft het onderwerp maar uit de HEADLINES gehaald ?

 

Dirruk
Gast
Dirruk

Ik weet zeker dat de Clubraad niet om openheid van zaken heeft gevraagd.   Wie zou dat hebben moeten doen? Degenen die de stem voor de verschillende gremia in de Clubraad zouden moeten zijn, weten niet eens wat er speelt en willen dit ook helemaal niet weten. Ze zeggen namens de verschillende groeperingen in de Clubraad te zitten en te handelen, maar dit is allang niet meer het geval. De sponsoren die er toe doen regelen wederom alles wat ze te melden hebben niet aan hun vertegenwoordigers in de Clubraad. En deze sponsoren zijn heel belangrijk voor de koers die… Lees verder »

Marcel
Gast
Marcel

Je zegt dat na vertrek Berry de vraag is welk kamp de macht zal grijpen. Is dat dan niet altijd hun bedoeling geweest om dat te doen? Want ben jij dan van mening (als dat zo is), dat die twee kampen (of gedeeltelijk) in navolging van de directeur hun biezen moeten pakken? Ik ken de in and outs niet, maar probeer het te begrijpen.

Dirruk
Gast
Dirruk

Dat is inderdaad de bedoeling in dit verhaal. En het zou in het clubbelang goed zijn als naast Berry van Gool ook de andere hoofdrolspelers in dit verhaal hun biezen pakken. Wil je op 0 beginnen zul je het bij de wortel moeten uitroeien en moeten we zorgen dat mensen die het clubbelang voorop hebben staan op de posities komen waar nu mensen zitten die eigenbelang  voorop hebben staan.

Marcske
Gast
Marcske

In en intriest dat dit zo naar buiten is gebracht. De rol van BD (Hack) is ook (weer) zeer dubieus. Artikel van zaterdag wordt heel helder beschreven dat conflict is tussen Berry en technische staf. Nu een dag later weet men plots dat dit zeker niet het geval is, maar er wel degelijk een ‘issue’ is? Wat voor journalist ben je dan? Eentje voor de Privé, Story of Daily Mirror! Misschien nog wel kwalijker dat menigeen op deze site, zonder enige gêne, onderbouwing of kennis van de achtergronden direct vind dat Berry dus niet deugd en moet oprotten. Echt waar?… Lees verder »

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Marcske

Dat het BD een kut krant is dat is waar Maar dat er wat speelt aan de Goirleseweg is ook helder. Want als dat niet zou zijn.. had mem al lang een verklaring kunnen geven op dt officiële site dat het onzin is. En een evt info avond organiseren waar alles van A tot z kunnen uitleggen

 

Marcske
Gast
Marcske
Marcel
Gast
Marcel

Artikel nu op Willem II site is puur om de aandacht van het eigen falen RvC en bestuur af te wenden op de onwaarheden in de berichtgeving van het BD. In de trant van: We zorgen ervoor dat de gemeenschappelijke vijand Wilber Hack is voor de supporters en we blijven zelf zitten en buiten schot. “Nee, wij hebben niks fout gedaan, we hebben alles onder controle en het is allemaal de schuld van de media.” Goedkoop scoren over de rug van en bij de ziel van club: DE SUPPORTERS. Dat feit is misschien nog wel zorgelijker en walgelijker dan de… Lees verder »

Grenzen
Gast
Grenzen

Jammer van die onrust,juist bij de start van het nieuwe seizoen!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Als deze onrust. Ergens toe lijdt is het nog ergens goed voor geweest. Maar als alles blijft zoals het was is het idd erg

Wilco
Gast
Wilco

Ik vond het al vreemd dat Mathijssen tussen de conflicten stond, eerst een contract verlening, en dan de directeur van je bedrijf afvallen. Kan zeker, maar vreemd is dat wel. Ik vermoed, dat Berry aangerekend wordt, dat er geen hoofdsponsor is. Dat valt hem ook aan te rekenen, laat ik daar duidelijk in zijn, en dat is ook zijn fout. Ik vermoed, daar buiten nog een hele waslijst aan kleine maar ook oncontroleerbare zaken waarvan het de vraag is of en in hoe verre die van Gool zijn aan te rekenen. Hoofdsponsor schap moet je ook achteraan. Natuurlijk kun je… Lees verder »

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Bij De soap goede tijden slechte tijden is het zomerstop  aan de Goirleseweg begint ie hoop dat deze soap niet te lang duurt.