Chirivella neemt rugnummer Kali over

16
2062

Pedro Chirivella neemt het rugnummer van de naar FC Utrecht vertrokken Anouar Kali over. De Spanjaard, die wordt gehuurd van Liverpool FC, speelt komend seizoen met nummer 6. Dit wil overigens niet zeggen dat er geen opvolger voor Kali wordt aangetrokken.

Foto: Toin Damen

Naar verluidt is Willem II in gesprek met twee spelers en zijn ze dichtbij een akkoord. Wellicht voor/tijdens Koningsdag nog witte rook!

 

 

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ ED

Ja oude koeien uit de sloot halen. En dat kun je straks weer doen omdat Willem ll niet leert van dr fouten. Want het is een kwestie van tijd voordat de club weer un rare actie heeft. Straks doen ze weer iets goed om er vervolgens weer 10 fout te doen

ed
Lid
ed

Jammer dat je niet terug komt op de sv’s… maar goed… laat maar.

We maken allemaal de hele dag door fouten, jij, ik iedereeen… ons hele leven is een aaneenschakeling van fouten. Dus ook bij organisaties. Als het grote geheel er uiteindelijk maar op voorruit gaat…. ik denk dat bij willem II zeker het geval is de afgelopen paar jaar… geniet er van…

dn Baaierd
Lid

Wat maakt mij het uit wie met welk rugnummer speelt. Ik hoop alleen morgen dat ik tijdens het handtekening jagen met mijn dochtertje 2 splinter nieuwe pas gepresenteerde spelers handtekeningen kan scoren. Zodat ik daarna met een gerust hart naar huis rijdt en denk zo die 3 punten volgende week tegen Excelsior zijn in the pocket.

 

 

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Ikzelf Ik heb het over het shirt  dat pas 9 september kunt kopen. Ik heb het helemaal niet over spelers. En als dit nou het enigste instident is die gebeurt dat kan nog maar bij Willem II structureel dingen fout 1, Een clubwinkel dicht bij het stadion later weer gelukkig terug draaien 2, vandaag een wedstrijd in Alkmaar spelen. Terwijl als je optijd in actie onderneemt gewoon un wedstrijd in Tilburg kunt doen en zo aan klantenbinding doet of iniedergeval een poging waagt 3, dat je paar jaargeleden toen het supporters collectief niet naar Cambuur af te reizen Willem… Lees verder »

Fraki
Gast
Fraki

Ik reageer even alleen op puntje 4. Ik ben het er mee eens dat supporters zich moeten gedragen, ongeacht de club die je support. Ik vind ook dat je best op de tribune van de tegenpartij kunt zitten zolang je je gedraagt en respect toont aan je collega supporters.Maar nooit is geweld het antwoordt! De “supporters” van Willem II die een SV hebben opgelopen hebben dit ook gewoon verdiend, dit kun je niet afschuiven als wanbeleid van de club. 

ed
Lid
ed

@Forza, wellicht heb je met een aantal van je ouwe koeien een punt wat betreft wat onhandigheden van de club… vind ik overigens persoonlijk absoluut niet maar in het grote geheel is er wel iets over te zeggen maar geen enkele organisatie is zonder fouten…. Je haalt echter de geloofwaardigheid van je mening volledig onderuit. De club verantwoordelijk de houden voor de opgelegde sv’s….. Je hebt je onder alle omstandigheden gewoon te gedragen! Deze lui zijn op voorhand uit op ellende, week op week. Ik denk dat 99,99% van de mensen die onze club een warm hart toe dragen geen… Lees verder »

JamesQuinn
Lid
JamesQuinn

Vandaag in het BD ook weer een artikel waarbij de moed je spontaan in de schoenen zakt. Korte samenvatting: Willem II benaderde eerst de zaakwaarnemer van Breinburg (“ik kan me niet voorstellen dat NEC voor de vijfde keer dwars gaat liggen voor een transfer”), verkocht vervolgens Kali voor een fooi aan Utrecht, en was daarna verbaasd dat NEC zijn dragende speler niet voor de helft van die fooi (75.000) wilde verkopen.

JVS
Lid
JVS

Heb het net ook gelezen, schandalig eigenlijk.. Toch nog goede hoop dat ze een juiste vervanger vinden!

ed
Lid
ed

Wat wil je nou joh, laat die mensen gewoon hun werk doen! Je hebt nog geen 5% kijk op hoe die wereld werkt. Je hoort de hele dom toren ramelen en je weet niet eens dat ze dat met een klepel doen… en voor als je het nog niet wist. De krant wil alleen zijn pagina’s vullen. Als ze zouden schrijven dat alles hosanna is in Tilburg leest niemand die plaatselijke courant meer. Hou je aan je rol en steun de club een beetje en de mensen die daar voor aangesteld zijn…. oh ja en als je gaat roepen dat… Lees verder »

ikzelf
Lid
ikzelf

Klopt helemaal Ed

Snorro
Lid
Snorro

Is dat die kwaliteitskrant waar Max v/d Put en Wilber Hack voorzien in de berichtgeving? Hahaha ik zou dat niet lezen James. Als ik jouw samenvatting ervan lees druipt de ongeloofwaardigheid ervan af. Uiteindelijk gaat Willem II gewoon niet gelijk hoog in de boom zitten. Als je een speler wilt overnemen met een aflopend contract lijkt me dat je zo min mogelijk betaalt aan een oud werkgever zodat je meer budget voor salaris overhoudt. Daarnaast heeft Willem II 2 biedingen gedaan dus het zal uiteindelijk een hoger bod zijn geweest.

Snorro
Lid
Snorro

Heb het artikel nog even gelezen. Willem II  is afgegaan op info van zijn zaakwaarnemer. Als die dan verkeerd geïnformeerd is houdt het ook wel een beetje op. Ze hadden inderdaad wat doortastender mogen zijn, maar een ton voor een speler van NEC met aflopend contract is prima!

Beka
Lid

Laten we hopen dat de wedstijdshirts voor de spelers wel beschikbaar zijn op zondag 13 augustus. Die voor ons zijn dat pas in september

 

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Eigenlijk zou je massaal het nieuwe shirt dit seizoen niet moeten kopen. Zodat hopelijk leren van dr onvermogen en dit nooit meer doen.

Wat mijn betreft een actie tot zo’n oproep

ikzelf
Lid
ikzelf

Wat een domme actie. We zijn een kleine club die zijn spelers kan verliezen aan iedereen. Wat heeft zo’n actie van jou dan voor nut?

king90
Lid
king90

Wij zijn idd een kleine club. Haha. Wij zij de 6de grootste stad van het hele land. Met een beetje fatsoenlijk beleid en de juiste mensen, trek je gewoon elk jaar 15.000/18.000 naar je wedstrijden.