Chelsea sluit aan in de rij voor Trésor

42
6161
Foto: Toin Damen

Mike Trésor Ndayshimiye kan naar Bayern München, maar staat bij meer topclubs uit Europa op het lijstje. Ook Chelsea heeft zich in het rijtje geïnteresseerden gevoegd. Willem ll nam Ndayshimiye onlangs over van NEC en kan inmiddels een groot bedrag aan hem verdienen.

Bron: (met een flink aantal korrels zout) Voetbalprimeur.nl

42
Reageer op dit artikel

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
18 Discussie draadjes
24 Discussie antwoorden
0 Volgers
 
Meest gereageerde discussie
Populairste dicussies
30 Gereageerd
streepjeRavioETAHRWBReneDon d’n MacaRon Recent gereageerd
  Abonneren  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
streepje
Lid
streepje

Mike,gaat met België naar het EK ,en Dan gaat de kassa rinkelen

Ravio
Lid
Ravio

Wat een hoop gelul in de ruimte hier…. Hij speelt 3 potjes “gewoon”, zonder geniale ingevingen en hij zit hier ineens bijna aan zn plafond. Tegen Utrecht geeft ie dadelijk weer n magistrale steekbal en scoort ie met zo’n rare vlug dalende zwabberbal (kunnen er maar weinig) en hij levert ons zo maar 15 tot 20 miljoen op…. beiden is klets! Jong toptalent, ontwikkelt zich supergoed en als hij zo doorgaat komen er zeker clubs in de zomer. Helaas zijn wij “maar” Willem II en dat heeft invloed op de transfersom. Tussen de 5 en de 10 miljoen en dan… Lees verder »

marianobombarda
Lid
marianobombarda

Iedereen die hier verkondigt dat de eredivisie zijn plafond is, is gelukkig geen scout en heeft niet veel verstand van voetbal. Inderdaad wisselt ie superieure wedstrijden af met mindere wedstrijden. Let wel even op dat er technisch heel wat mindere spelers om hem heen staan (Pavlidis, Saddiki, Kohlert). Het is dan ook onmogelijk om van zo’n jongen te verwachten dat ie er bij matige wedstrijden (Fortuna thuis, Zwolle thuis en PSV uit) nog steeds bovenuit steekt. Zijn inzicht, balhandeling en traptechniek zijn echt van een niveau ver boven Willem II. Niet dat ik de vergelijking met Messi wil maken, maar… Lees verder »

TommyV
Lid
TommyV

In de zomer verkopen aan een topclub voor 15 à 20 miljoen en vervolgens nog een jaartje huren van diezelfde club zodat ie in de Europa League wat ervaring kan opdoen. Lijkt me een prima constructie voor iedere partij.

jimvanfessem
Lid
jimvanfessem

En toen ging de wekker…..

TommyV
Lid
TommyV

Wat is daar niet realistisch aan?

TTB
Lid
TTB

15 á 20 miljoen voor een speler van Willem II is niet realistisch.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

En 21 miljoen destijds voor Vincent Jansen wel ?na een half jaar az!Die kon er helemaal niks van is ook wel gebleken ook!

TriColores1896
Lid
TriColores1896

Die was op dat moment international en topscorer van Eredivisie.. nogal een verschil met onze parel hé.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Tresor is ook international!

TommyV
Lid
TommyV

Vergeet niet dat hij zojuist voor 3 jaar heeft getekend. Ik vind dat dus zeker wel realistisch.

TTB
Lid
TTB

Dus? Natuurlijk is hij meer waard als hij nog lang onder contract staat. Maar hij moet het nog gaan laten zien. 0,0 ervaring in Europa en speelt nog steeds wisselvallig hier.

frankvanstraalen
Lid
frankvanstraalen

Transferbedragen worden bepaald aan contractduur en het verdiende salaris. 15 of 20 miljoen gaat er niet worden betaald. Een bedrag tussen de 5 en 8 lijkt mij een stuk realistischer.

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Denk jij dat die prutser van een Jansen bij az dan een ton of 7 verdiende toen ze hem in winterstop overname van Almere…word eens wakker en blijf geen calimero met je 5/8miljoen is echt te weinig….maar ja een kinderhand is gauw gevuld in jou beleving!

frankvanstraalen
Lid
frankvanstraalen

bij het bepalen van een transfersom wordt niet alleen gekeken naar de contract duur, maar ook naar het huidige salaris. Een transfersom van ruim 15 miljoen lijkt me uitgesloten.

Don d’n MacaRon
Gast
Don d’n MacaRon

Dus als ik het goed begrijp wordt een transfersom niet alleen bepaald door contractduur maar ook door huidig salaris

Rene
Gast
Rene

Volgens mij wordt een transfersom ook mede bepaald door wat de gek ervoor geeft. Als club X een half miljard euro wil neerleggen voor onze Ndayishimiye, dan is er niemand die club X tegenhoudt (moet wel binnen fairplay vallen en zo).

The game
Lid
The game

Chelsea en man united hebben kennelijk 60 miljoen over voor een 16 jarige toptalent dus dan kunnen ze mike ook wel oppikken voor zon bedrag 😉

Robby
Lid
Robby

Wij moeten bij een goed bod spelers altijd laten gaan om zo door te kunnen groeien en een signaal af te geven aan andere grote talenten dat ze zich hier verder kunnen ontwikkelen voor een volgende stap. Scouting en Joris moeten zorgen voor een lijst met mogelijke vervangers waarna er snel gereageerd kan worden. Overigens ons hele team bestaat uit zeer jonge spelers (muv onze verdediging) waardoor zij wisselvallig zijn Mike is daar weer een mooi voorbeeld van. Voor zijn ontwikkeling zou het m.i. beter zijn als hij nog een jaartje hier blijft en dus veel aan spelen toe komt… Lees verder »

RobinV
Lid
RobinV

Hij kan inderdaad geweldig uit de hoek komen met een fenomenale traptechniek, technisch hoogstandje en snelheid. Echter, moet je toegeven dat hij dit ook echt zeer matige wedstrijden heeft gespeeld waarbij hij van geluk mag spreken dat Saddiki en Llonch het vuile werk opknappen. Het is dat alles tot op heden vrij goed uitpakt, maar bij een team wat minder loopt kan het balverlies behoorlijk wat ergernis opleveren. Ik mag hopen dat er een topclub potentie in hem ziet en de portemonnee open trekt, dat zou voor onze club geweldige kansen bieden.

jimvanfessem
Lid
jimvanfessem

Juist. Deze jongen is niet geschikt voor een topclub, is gewoon niveau eredivisie.

RobinV
Lid
RobinV

Dat hij niet geschikt is voor een topclub zeg ik niet. Ik denk wel dat het nu nog te vroeg is en hij eerst nog een aantal zaken moet verbeteren. Denk hierbij aan met name aan het maken van juiste keuzes. Weten wanneer hij een actie kan maken of juist een bal af moet geven of aan de voet houden. Hij speelt nu nog iets teveel voor zichzelf, dat zal er wel echt uitmoeten. Bij een topclub wordt dat genadeloos afgestraft.

Boppie
Gast
Boppie

Bij een dik bod gelijk doen! Mike heeft geweldige acties en potentie maar wisselt prima wedstrijden te vaak af met waardeloze vertoningen. Deze jongen is er nog lang niet. Met dat geld kunnen we echt een hele mooie vervanger halen en investeren in nieuw jong talent.

Henkie013
Lid
Henkie013

Laat Piet de Visser zijn grote vriend Roman Abramovitsj maar overtuigen dat 15 miljoen een koopje is en dat hij over een paar jaar minimaal het dubbele kost. Daar kan en mag Willem II geen nee tegen zeggen. Daarmee kunnen we stappen zetten. Om de begroting te doen stijgen is het zaak om een paar jaar achtereen in het linkerrijtje eindigen. Dan stijgen we op de ranglijst voor de tv-gelden. Nu staan we 13e en ontvangen we 2,39 miljoen uit die pot. Pec, Twente, Ado en Heracles staan boven ons. Kans zit erin dat 2 van die 4 clubs degraderen,… Lees verder »

The game
Lid
The game

Verkopen voor de hoofdprijs en eventueel nog een jaartje op huurbasis hier laten rijpen

kurt zaro
Gast
kurt zaro

wat betreft dat doelpunt bij psv van hem, kan me nog ergens herinneren dat ook johan cruif nog ns n eigen doelpunt heeft gemaakt dacht kan t mis hebben was nog tegen dws geloof ik. wil maar zeggen kan iedereen overkomen maar denk dat t m al dik vergeven is

Rene
Gast
Rene
wil
Lid
wil

Zal hij toch zijn vorm moeten behouden.

Kingo fan
Gast
Kingo fan

Ziyech gaat deze zomer ook naar Chelsea. Voor 40 miljoen. Dan verwacht ik voor Trésor minimaal hetzelfde. wink

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Of hij gaat voor 15 naar ajax!

Huphuphup
Gast
Huphuphup

+10% doorverkoop hoop ik dan weer

Nick
Gast
Nick

Dat zou wederom een werelddeal voor ons zijn, Marc Nettomars kennende!

vakkieB
Lid
vakkieB

Mike Tresor in de belangstelling van diverse Europese topclubs.
Gunstig voor de penningmeester van Willem II. Met respect, zou
hij de absolute top aankunnen is dan de vraag. Ik denk van niet.
Gun het hem zeer zeker wel. Hij komt dan op de bank terecht.
Wat dan? Elke voetballer wil voetballen liefst op een zo hoog mogelijk
niveau. Slechts voor enkelen is dit weggelegd. van Dijk, F. de Jong,
Stefan de Vrij, Wijnaldum, de Ligt enz. enz.
Hij kan beter nog 1 jaar bij ons clubke voetballen en dan kijken wat
er te halen valt. Maar ja, als de geldbuidel rammelt……..

Krilles
Lid
Krilles

Ik denk dat Mike het belangrijk vindt om minuten te maken. Hij is nog erg jong en kon al eerder naar Bayern, maar koos voor NEC omdat hij dan zeker aan spelen toe zou komen. Dat ging even mis, maar bij ons staat hij wekelijks in de basis. Ik vermoed dat hij zeker nog een jaar in Tilburg blijft. Dat zou wel lekker zijn: kan hij ons nog vermaken met zijn kunsten en er een stuk of 20 inschuppen voordat hij voor een gigabedrag vertrekt.

Grenzen
Gast
Grenzen

Niet naar Ajax gaan.Ik kom hem niet graag meer tegen in de eredivisie. En de Engelsen en Duitsers betalen meer.

Westpoint
Gast
Westpoint

Als we Europees voetbal halen moet hij gewoon blijven. Dan wordt hij alleen maar meer waard.

Korvelsekruik
Lid
Korvelsekruik

Het stuk is ook weg op voetbalprimeur.nl. Laat Mikey zich maat gewoon richten op de huidige competitie dan zien we van de zomer wel welke clubs er interesse hebben!

JANTJE
Gast
JANTJE

Zo goed speelt hij op dit moment niet meer. Nadat hij een een contract bij ons heeft getekend zijn ze prestaties op het veld beduidend minder. Hoop dat hij z’n vorm terug krijgt en ons helpt om play-offs Europa league te halen. Daarna kunnen we het hebben over interesses van clubs en een aanstaande transfer.

dn Baaierd
Lid

Ben het er helemaal mee eens. Sinds dat hij over de hemel is in geprezen, meent ie ook niet meer mee terug te hoeven verdedigen. Hij vind zijn eigen nolu groter worden dan het team. En alleen de hele groten strepen zich zelf weg voor het team. Dus Mike ik hoop dat je dit leest en je weer gaat herpakken. Want gast wat zie ik jou graag voetballen.

Poppels
Lid
Poppels

Grote clubs betalen Ajax dik boven de 50 miljoen, bij AZ matige voetballers voor dik 20, dan mag je toch wel aan 10 denken in Tilburg!

ETAHRWB
Gast
ETAHRWB

Idd poppels ik denk zelfs nog wat meer!Zei het al eerder az verkocht een aantal jaar geleden Vincent Jansen voor 21 miljoen Heerenveen aantal jaar terug sulymanie(of zoiets) voor 19…dan mogen ze aan de goolseweg zeker hoog inzetten!

WilliamThe2nd
Lid
WilliamThe2nd

gewoon 25 miljoen, kunnen we meteen het stadion kopen.