Celtic wil Elmo Lieftink naar Glasgow halen

16
2229
OLIVA - Willem II in Spanje, Willem II - KAA Gent 3-1. 08-01-2017. Voetbal, eredivisie voetbal seizoen 2016-2017. Trainingskamp, accommodatie hotel Oliva Beach en golf. Willem II speler Elmo Liefting achtervolgt door Nielsen.

Een wel heel opvallend berichtje in het Schotse medium The Derry Journal: landskampioen Celtic zou een oogje hebben op Willem II-middenvelder Elmo Lieftink.

De 24-jarige Lieftink debuteerde in 2013 in het profvoetbal namens Vitesse en maakte drie jaar later transfervrij de overstap naar Willem II. Afgelopen seizoen kwam de controlerende middenvelder 23 keer in actie namens de Tricolores. Willem II verlengde het contract van Lieftink een jaar geleden tot medio 2019.

Of de rechtspoot ook na de zomer nog actief is in Noord-Brabant, is nog maar de vraag. Met zijn sterke spel tijdens de tweede seizoenshelft zou Lieftink zich afgelopen jaar in de kijker hebben gespeeld bij enkele buitenlandse ploegen. Celtic is er daar dus één van.

The Bhoys kroonden zich in mei voor de zevende opeenvolgende keer tot kampioen van Schotland. Manager Brendan Rodgers wil zijn selectie met name in de breedte versterken, meldt The Derry Journal, en Lieftink is dus één van de mogelijke aanwinsten.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
wil
Lid
wil

Schijnt ook in de belangstelling te staan van Brondby.

wil
Lid
wil

De transfer van Sol naar een Mexicaanse club wordt steeds waarschijnlijker meldt VP. 3 Mexicaanse clubs willen hem graag hebben. Na zijn vakantie neemt hij een beslissing.

OldskooL
Lid
OldskooL

Ik gun het ‘m van harte zo’n mooie transfer. Maar zie liever deh ze ‘m een verbeterd contract aanbieden. Hij heeft eerder al aangegeven in een interview dat hij graag in Tilburg wil blijven.

Vak G
Gast
Vak G

Belangrijke speler. Geweldige mentaliteit en inzet. Niet laten gaan.

Stijn
Gast
Stijn

Ge bleft van ons elmo af, hoeist nou.

Korvelsekruik
Lid
Korvelsekruik

Ik denk een hele bruikbare speler volgend jaar. Mits Celtic met genoeg centjes komt niet zomaar laten gaan!

Opa Henk
Lid
Opa Henk

Gewoon laten gaan we hebben toch al genoeg spelers🧐 Maar ik zou het wel jammer vinden Elmo is een nuttige speler die altijd voorop gaat in de strijd. Voor de wedstrijd tegen PSV speelde we een ander systeem waar Elmo gewoon niet in paste. Ik hoop niet dat we de komende weken alleen maar berichten hier op Tilbo te lezen krijgen van spelers die vertrekken. Het is te hopen dat er ook nog een paar leuke spelers bij onze mooie club willen komen spelen!

Grenzen
Gast
Grenzen

Inderdaad,de lijst van vertrekkers groeit steeds meer,maarover aanwinsten is het erg stil.

 

wil
Lid
wil

De ene na de andere speler gaat weg en er komt tot op heden weinig bij. Is er trouwens al iets bekend over de transfer van Sol?

TheObserver
Lid
TheObserver

Tja de Elmo van voor PSV 5-0 zou ik zeggen ..ik breng hem op fe fiets !! Na PSV een openbaring om naar te kijken en een sterkhouder geworden ..maar alles heeft zijn prijs !!  Weet niet of we er een 1 – 1,5 miljoen uit kunnen halen dan gewoon doen.

Haal Breinburg en Rienstra of Chirivella mochten ze willen ervoor terug en het verlies is maximaal gecompenseerd.

 

Robby
Gast
Robby

Rienstra en Chirvella willen hier niet komen hebben ze al aangegeven. Liverpool wil Chirivella sowieso niet verkopen hoorde we vorig jaar al en ik denk dat Liverpool heb volgend seizoen aan de Engelse club gaat verhuren. Rienstra gaf na de laatste wedstrijd bij FOX voor de camera dat ie zeker gaat vertrekken bij Willem II die wil hier niet meer spelen en gezien zijn resultaten dit seizoen moet het wel mogelijk zijn een andere club te vinden.

Breinburg weet ik niet zn contract liep volgens mij af maar geen idee waar die naar toe wil/gaat.

Zekur
Gast
Zekur

Ik zou zeggen: afblijven van onze Nilfisk!!

Sliceland
Lid
Sliceland

Lijkt me zeker vervangbaar. Wat kunnen we nog vangen voor zon jongen.

Ftricolores1
Gast
Ftricolores1

Lijkt me onwaarschijnlijk… 6 maanden terug was mijn reactie geweest: Inpakken en wegbrengen! Echter heeft hij zich de laatste maanden volkomen bewezen!! Graag erbij houden, maar voor een mooi bedrag is alles te koop…

ronald tricolore
Lid
ronald tricolore

Rechtspoot??? Volgens mij gebruik hij dat been alleen omdat hij anders omvalt bij het pissen

rood wit en blauw
Gast
rood wit en blauw

Elmo Lieftink wordt onze nieuwe sponsor….Lieftink op de voor en achterkant..