Upd: GERUCHT: Jeffrey Altheer houdt zijn conditie op peil bij Willem II

26
4165
Jeffrey Altheer in actie voor VVV Venlo

Een aantal oplettende supporters beweert Cas Peters vandaag gezien te hebben op de training bij Willem II en plaatste dat in de Willem II News Facebook groep. Aalbers beweert echter dat het onzin is.

Peters vertrok onlangs naar Portugal maar keerde een maandje later alweer terug zonder contract. Er is belangstelling vanuit meerdere clubs, wie weet dus ook van Willem II

Wat denk je, de missing link in de spits? Contract aanbieden?

Update: Het blijkt nu dat niet Cas Peters mee trainde maar Jeffrey Altheer (doorgaans als verdedigende middenvelder of verdediger wordt ingezet). Altheer is clubloos en is met goedkeuring van Streppel nu zijn conditie op peil aan het houden door mee te trainen bij Willem II. Altheer doorliep vanaf 1995 de jeugd van Feyenoord. Hier kreeg hij in 2005 een contract aangeboden. Sinds het seizoen 2006-07 speelde hij op huurbasis voor Excelsior. Het seizoen 2007-08 werd hij weer uitgeleend aan Excelsior. Ditmaal kwam hij, in tegenstelling tot het voorgaande seizoen, wel aan spelen toe.

Eind maart 2009 maakte Feyenoord bekend zijn aflopende contract niet te verlengen, waardoor Altheer werkloos dreigde te worden. Vervolgens trok Helmond Sport hem aan. Na drie seizoenen in Helmond maakte hij in navolging van ploegmaat Guus Joppen in 2012 de overstap naar VVV-Venlo waar hij een overeenkomst tekende voor drie jaar. Aan het eind van het seizoen 2014-15 maakte VVV bekend het aflopende contract niet te zullen verlengen.

26 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments