Brussels Airport ook volgend seizoen shirtsponsor

6
1486

Brussels Airport is ook komend seizoen shirtsponsor. Het logo van het vliegveld prijkt ook dit seizoen op de achterkant van ons mooie thuisshirt.

PS. de foto boven dit artikel is niet het thuisshirt voor aankomend seizoen. Deze wordt later gelanceerd.

Nieuwe projecten
Jos de Kruif, manager commerciële zaken van Willem II: ‘Vanzelfsprekend zijn we erg blij met de verlenging van het partnership met Brussels Airport. We zijn trots op de band die we met Brussels Airport hebben opgebouwd en vinden het mooi dat zij er wederom voor kiezen om zich via onze club te blijven profileren op de Nederlandse markt. We hebben voor komend seizoen samen enkele mooie nieuwe projecten op de planning staan en ik heb er alle vertrouwen in dat we er weer een heel succesvol seizoen van gaan maken.’

Trots op successen
Léon Verhallen, Director Aviation development Brussels Airport: ‘Brussels Airport is bijzonder verheugd dat de samenwerking met Willem II een jaar verlengd wordt. Ons logo op het shirt en de vele andere succesvolle initiatieven in het afgelopen seizoen hebben er toe geleid dat Brussels Airport nog meer gezien wordt als de ideale vertrekluchthaven voor reizigers uit Zuid-Nederland. In 2018 telde Brussels Airport meer dan 600.000 reizigers uit Nederland. Daarnaast waren wij uiteraard ook bijzonder trots op de sportieve successen van het afgelopen jaar, tot en met de bekerfinale tegen Ajax en de tiende plaats in de competitie. Wij, en vele collega’s van Brussels Airport, kijken uit naar opnieuw een spannend seizoen.’

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
DenSande
Beheerder

Goed nieuws. Hoop dat deze sponsor nog lang verbonden blijft aan onze club!

Dirruk
Gast
Dirruk

Netjes!

Mooie naam op het shirt, inderdaad met internationale uitstraling, en met alle respect voor deze sponsoren een meer aansprekende naam dan een papierverwerker of kliko reiniger.

De Groenteboer
Lid
De Groenteboer

Mooie sponsor met goede internationale uitstraling!

UNITED
Gast
UNITED

top vliegveld

TTB
Lid
TTB

Is dit alleen voor thuiswedstrijden en hebben ze net als vorig seizoen een andere partij die de uitwedstrijden voor rekening neemt? (Marketing Impuls?)

Of prijkt Brussels Airport nu gewoon standaard op het shirt?

Pilske
Lid
Pilske

Goeie zaak!