Brussel Airport nieuwe rugsponsor Willem II

37
2068

Brussels Airport, dat gisteren haar 60ste verjaardag vierde, is met directe ingang de nieuwe shirtsponsor van Willem II. Dit seizoen zal het logo van de Belgische luchthaven op de rug van het thuisshirt prijken.

Brussels Airport was de afgelopen drie seizoenen al als sponsor aan de club verbonden. In die periode hebben Willem II en de luchthaven een goede band met elkaar opgebouwd. Een band die door het upgraden van het sponsorschap naar het shirtsponsorschap alleen maar steviger wordt. Dit seizoen zal er nog intensiever met elkaar worden samengewerkt om tot mooie resultaten te komen.

Zuid-Nederland
Léon Verhallen, manager Brussels Airport: ‘De luchthaven is op vele fronten actief in de zuidelijke provincies om reizigers te overtuigen van de voordelen van het vliegen van de tweede grootste luchthaven van de Benelux. Meer dan 210 passagiersbestemmingen, 70 luchtvaartmaatschappijen, lage tarieven en een aantrekkelijke en compacte luchthaven trekken jaarlijks al meer dan 600.000 reizigers uit Nederland. De sfeer die we elke keer weer tegenkomen bij Willem II is een uitstekend voorbeeld van de Belgische gastvrijheid die de luchthaven dagelijks aanbiedt aan haar reizigers.’

Internationaal
‘We zijn verheugd dat Brussels Airport, uitgerekend op het feestelijke moment dat zij hun 60-jarig bestaan vieren, het sponsorschap verruimt om zo meer uit onze samenwerking te halen’, vertelt Berry van Gool, algemeen directeur van Willem II. ‘Natuurlijk zijn we ontzettend trots dat een internationaal bedrijf als Brussels Airport ervoor kiest om bij ons op het shirt te gaan om zich zo meer te profileren op de Nederlandse markt. We gaan er met elkaar een succesvol jaar van maken’

Over Brussels Airport
Met 25 miljoen passagiers en meer dan een half miljoen ton vracht per jaar is Brussels Airport één van de belangrijkste luchthavens in Europa. Brussels Airport beantwoordt aan de specifieke behoeften van zakenreizigers en vakantiegangers voor het verkeer binnen Europa en voor de intercontinentale vluchten. De luchthaven heeft een groote aanbod van low cost bestemmingen.Als tweede belangrijkste groeipool van het land is ze goed voor 60.000 directe en indirecte banen. De luchthaven wordt door Brussels Airport Company beheerd. De aandeelhouders zijn de Belgische staat (25%) en een consortium van privé-investeerders (75%). Volg @brusselsairport op Twitter of op Facebook via www.facebook.com/brusselsairport

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
wil
Lid
wil

@Dirruk sorry voor het foutje.

wil
Lid
wil

En Moussa Dembélé vanavond in de basis bij België.

Rojo Blanco Azul
Gast
Rojo Blanco Azul

Nu snap ik ook het zure gezicht van Berry op bovenstaande foto. In plaats van een tevreden (glim)lach kijkt hij erbij of ie een scheet staat in te houden …

Koning Koos
Gast
Koning Koos

Als je weet voor welk schijntje dit vliegveld de rug op kan, zou je ook niet staan te lachen smile

Wannies
Lid
Wannies

Ik ben benieuwd Koos.

Top
Gast
Top

Hoe zit dat met die clubraad en stichting, zitten daar ook supporterscollectieven in?

wil
Lid
wil

In de clubraad zitten vertegenwoordigers van de supportersclub en de stichting Kingzine. In de stichting zitten Paul Gerritse, Ivo de Bruin, en Mark Heerkens.

Dirruk
Gast
Dirruk

@Wil,

 

Ivo de Bruin?

 

Je zal Ivo de Brouwer bedoeln neem ik aan?

paul
Gast

Rust bewaren nu. Berry out gaat echt niet helpen om een nieuwe hoofdsponsor aan ons te binden. BD had geen slechter moment kunnen vinden artikel had vandaag over onze nieuwe rugsponsor moeten gaan.

Tilburg013
Gast
Tilburg013

Aan de ene kant mee eens. Maar Van Mossel weet natuurlijk dat er meer speelt binnen onze club en zal naar alle waarschijnlijkheid ook wel weten dat dit gaande is. Zodra Berry weg wordt gestuurd is de kans groter dat Van Mossel tekent als zij ook ‘tegen’ Berry zijn. Wellicht dat de mensen die Dirruk altijd een minnetje geven nu wel meer beginnen in te zien.

Robby
Gast
Robby

Kan het niet zo zijn dat iemand anders  van willem II van mossel benaderd heeft buiten Berry om. Als ze nu al weten dat ie eruit zal gaan kunnen ze deze sponsordeal met RvC sluiten ipv met Berry.

Ik heb hetzelfde meegemaakt waarbij mijn baas ontslagen zou worden en een grote verkoopdeal buiten hem om door de RvC is afgesloten. Moet dan wel onder de pet blijven en dat is bij ons toen beter gelukt dan nu hier.

jako
Gast
jako

Nu is het ineens Berry out…roep ik al tijden, maar dat mocht niet van veel betweters hier…Prutser..Eindelijk gaan de oogjes open!

Frietmet
Lid
Frietmet

Je was echt niet de enige goaperd

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Interne machtsstrijd verscheurt Willem II Binnen Willem II is achter de schermen een machtsstrijd gaande met als hoofdpersoon algemeen directeur Berry van Gool. Een aantal geledingen binnen de club, waaronder de Raad van Commissarissen, vindt dat hij niet goed functioneert. Dat wordt door verschillende bronnen binnen Willem II bevestigd. De leden van de Clubraad zouden eigenlijk donderdagavond vergaderen. Ze kregen een brief met daarin de mededeling dat er sprake zou zijn van een ernstige vertrouwensbreuk tussen de Raad van Commissarissen en het stichtingsbestuur van de club. De bijeenkomst werd op het laatste moment afgeblazen en over de vakantie heen getild.… Lees verder »

Hoppa
Gast
Hoppa

Ik vraag me af waarom de technische mensen dan een probleem hebben met van Gool. Dat wordt nergens vermeld. Heeft hij geen verstand van voetbal? Blokkeert hij inkomende transfers (misschien omdat hij geen geld uit wil geven dat er niet is of dat het een te groot deel van het budget verbruikt terwijl er nog meerdere spelers aangetrokken moeten worden)? Als ik dat zou weten dan zou ik me beter een mening kunnen vormen of Berry op dit gebied goed of slecht bezig is. Het niet kunnen vinden van een hoofdsponsor is hem inderdaad duidelijk aan te rekenen.

Frietmet
Lid
Frietmet

Aan iedereen die trots is op Berry : lees het BD van vandaag eens.

 

Berry OUT

Grenzen
Gast
Grenzen

Het binnenhalen van deze sponsor is zeer goed gekozen! En heel slim van Brussel airport,zeker als het aantal passagiers dit jaar bij hen zal stijgen!

VakkieP
Gast
VakkieP

@ikzelf

Op dezelfde boot als die spaanse aanwinsten van je zeker😂😂

Hoe zit het daarmee

Ikzelf
Gast
Ikzelf

Wacht nou eens gewoon ff af. (Er is er al wel eentje binnen he)

Sprang
Lid
Sprang

@ikzelf.

Dat was niet 1 vd Spanjaarden die jij bedoelde. Je roept er al een maand over dat iedereen rustig moet afwachten en dat t beste transfernieuws nog moet komen.

Robby
Gast
Robby

Nee Ikzelf Llonch was niet een van die 2 zei je toen!

UNITED
Lid
UNITED

Ok dus 1 van de 2 gaat niet meer door.

Sargon
Lid
Sargon

Mooie sponsor, straalt toch veel meer uit dan Cleanprofs. Nu nog een mooi bedrijf op de voorkant! Ik krijg steeds meer vertrouwen in Joris en Berry.

Hoppa
Gast
Hoppa

Vliegen via Brussel wordt toch een steeds beter alternatief voor het duurdere en steeds drukker wordende Schiphol, dus goed voor hen om klanten te werven in zuid Nederland en goed voor ons om een internationale partij op ons shirt te hebben. Hoop dat ze lang blijven!

maxtrash
Lid
maxtrash

Mooie sponsor. Zij zijn de opvolger van DPD denk ik? Maar de opvolger van Tricorp moet nog gevonden/bekend gemaakt worden?

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

@ Maxtrach

Nee zijn niet de opvolger van DPD maarvan Cleanprofs en (CVB Ecologistics ?) Die Waren afgelopen seizoen rugsponsors

TTB
Lid
TTB

Complimenten aan de verantwoordelijken binnen de club, hebben ze netjes gedaan.

Staat ook nog eens mooi op het shirt, qua kleurstelling past het prima.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Dat wordt met korting vliegen vanaf Brussels Airport,🛬

Rijst
Gast
Rijst

Mooi, maar een beetje laag… Kan het rugnummer er nog wel onder?

Dirruk
Gast
Dirruk

@Rijst,

 

Daar zullen ze wel over nagedacht hebben he. De supporters hebben deze keer het shirt ontworpen dus ik neem aan dat het dan gewoon goedkomt, denk jij niet.

Rojo Blanco Azul
Gast
Rojo Blanco Azul

Je hebt wel een punt. Als je het vergelijkt met het shirt van afgelopen seizoen zit het dit keer aanmerkelijk lager. Dat worden dus kleinere rugnummers als ook de spelersnamen er nog onder moeten …

Rojo Blanco Azul
Gast
Rojo Blanco Azul

Sterk werk Berry en een uitstekende (Internationaal aansprekende) naam ! Nu de voorkant nog …

Subjectief
Gast
Subjectief

Nu het bericht nog dat Van Mossel op de voorkant komt en dan is deze kous ook weer klaar.

Dirruk
Gast
Dirruk

@Subjectief,

 

Ik hoop van harte dat Eric Berkhof van Direct Lease maandag ( of dinsdag ) samen met Berry op de voorkant van het BD staat. Zo niet zullen we aan de bak moeten en dan kom ik bij jou 1000 euro ophalen zodat je komend seizoen 1 van de 500 hoofdsponsoren bent van ons cluppie.

ikzelf
Gast
ikzelf

Hoeft niet. Sponsor komt eraan.

Subjectief
Gast
Subjectief

Sinds wanneer heb ik een plaatje?

Dirruk
Gast
Dirruk

@ikzelf,

 

Ik hoop het maar het is nog niet rond he. Als er maandag een no go komt, dan zullen we aan de bak moeten om geld binnen te halen voor ons cluppie. De eerste 30 zijn binnen maar moeten er toch veel meer worden.

 

@Subjectief,

 

Die zal je verdiend hebben he, plaatjes krijg je op Tilbo niet zo maar!!