Broertjes Rienstra solliciteren bij Willem II

13
2818
Foto: Toin Damen | www.fbtd.nl

De broertjes Ben en Daan Rienstra zouden graag samen bij één club spelen. In een interview met het BD geven de broertjes aan dat ze dit wel bij Willem II zouden willen doen.

Ben en Daan schelen drie jaar, maar hun kwaliteiten vertonen veel overeenkomsten. Beiden spelen op het middenveld en hebben een goede trap.

Wat denken jullie, is een Rienstra-middenveld een optie voor het komende seizoen?

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
1896
Gast
1896

Meer dan welkom! Met name Ben, over Daan kan ik niet oordelen.Misschien off topic, maar ik kan nergens vinden tot wanneer Tsimikas zijn contract loopt bij Olympiakos?

wil
Lid
wil

Goede zet.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Het zou mooi zijn als ben Hier blijft maar als ie zo blijft spelen of nog beter wordt zal Az hem wel terug Willen  of komen er betere clubs als Willem II Utrecht Zwolle of zo. En dan zal hij daar voor kiezen.

RobinV
Gast
RobinV

Heel mooi natuurlijk dat ze bij onze club willen voetballen. Dat er maar veel zo mogen denken, en onze scouts keuzes kunnen maken uit kwalitatieve spelers die ons een stabiele middenmotor maken. 

UNITED
Lid
UNITED

Zal er 1 toch nr 23 op moeten geven

Top
Gast
Top

Dan krijg je een rugnummer 23a en 23b

Tilburg_1896
Lid
Tilburg_1896

Ik hoop in ieder geval dat we Ben hier volgend jaar nog aan het werk zien. Heb het idee dat hij het hier wel naar z’n zin heeft. Speelt altijd en is voor zover ik kan zien goed opgevangen na die nare gebeurtenissen. Al nemen we z’n moeder er bij als vierde keeper, deze jongens moet je behouden!

Bomba
Gast
Bomba

Een bankzitter bij RKC. Die zal vast iets toevoegen bij ons. Kom op zeg.

Ravio
Gast
Ravio

Als je Ben kan houden door er Daan bij te nemen voor de breedte, ALTIJD doen! En wie weet knokt Daan zich wel in de basis!

Wa un beleid
Gast
Wa un beleid

Een contract verdien je en krijg je niet omdat je broer goed kan ballen.Wat een onzin.Alleen voor het broertje van Messi maak ik een uitzondering.

Fooligan
Lid
Fooligan

Ajax dacht daar destijds anders over toen ze Gudelj binnen haalden wink

John Nr1
Lid

Mee eens.
Maar ben van mening dat op basis van kwaliteiten je Daan Rienstra er prima bij kan hebben. Is een goede voetballer, en in mijn ogen niet minder dan Lieftink

BrabantHenk
Lid

John serieus? Heeft 1 wedstrijd in de eredivisie gespeeld en heeft geen basisplaats bij de nummer 18 uit de Jupilerleaugue. Hoe kan je hem dan überhaupt met Lieftink vergelijken. Volgens mij wint de sympathie voor Ben het hier van het realisme. Geeft niet, maar zeg dat dan gewoon en heb het niet over de kwaliteiten van Daan Rienstra. We zijn geen sociale instelling.