Home » Headlines » Broertjes Rienstra solliciteren bij Willem II
Foto: Toin Damen | www.fbtd.nl

Broertjes Rienstra solliciteren bij Willem II

De broertjes Ben en Daan Rienstra zouden graag samen bij één club spelen. In een interview met het BD geven de broertjes aan dat ze dit wel bij Willem II zouden willen doen.

Ben en Daan schelen drie jaar, maar hun kwaliteiten vertonen veel overeenkomsten. Beiden spelen op het middenveld en hebben een goede trap.

Wat denken jullie, is een Rienstra-middenveld een optie voor het komende seizoen?

13 reacties

 1. Meer dan welkom! Met name Ben, over Daan kan ik niet oordelen.Misschien off topic, maar ik kan nergens vinden tot wanneer Tsimikas zijn contract loopt bij Olympiakos?

  0

  0
 2. Goede zet.

  3

  0
 3. Forza Willem II
  Forza Willem II

  Het zou mooi zijn als ben Hier blijft maar als ie zo blijft spelen of nog beter wordt zal Az hem wel terug Willen  of komen er betere clubs als Willem II Utrecht Zwolle of zo. En dan zal hij daar voor kiezen.

  1

  11
 4. Heel mooi natuurlijk dat ze bij onze club willen voetballen. Dat er maar veel zo mogen denken, en onze scouts keuzes kunnen maken uit kwalitatieve spelers die ons een stabiele middenmotor maken. 

  5

  0
 5. UNITED

  Zal er 1 toch nr 23 op moeten geven

  2

  0
 6. Tilburg_1896

  Ik hoop in ieder geval dat we Ben hier volgend jaar nog aan het werk zien. Heb het idee dat hij het hier wel naar z’n zin heeft. Speelt altijd en is voor zover ik kan zien goed opgevangen na die nare gebeurtenissen. Al nemen we z’n moeder er bij als vierde keeper, deze jongens moet je behouden!

  12

  0
 7. Een bankzitter bij RKC. Die zal vast iets toevoegen bij ons. Kom op zeg.

  8

  9
 8. Als je Ben kan houden door er Daan bij te nemen voor de breedte, ALTIJD doen! En wie weet knokt Daan zich wel in de basis!

  16

  2
  • Wa un beleid

   Een contract verdien je en krijg je niet omdat je broer goed kan ballen.Wat een onzin.Alleen voor het broertje van Messi maak ik een uitzondering.

   10

   1
   • Ajax dacht daar destijds anders over toen ze Gudelj binnen haalden 😉

    1

    1
   • Mee eens.
    Maar ben van mening dat op basis van kwaliteiten je Daan Rienstra er prima bij kan hebben. Is een goede voetballer, en in mijn ogen niet minder dan Lieftink

    3

    2
   • John serieus? Heeft 1 wedstrijd in de eredivisie gespeeld en heeft geen basisplaats bij de nummer 18 uit de Jupilerleaugue. Hoe kan je hem dan überhaupt met Lieftink vergelijken. Volgens mij wint de sympathie voor Ben het hier van het realisme. Geeft niet, maar zeg dat dan gewoon en heb het niet over de kwaliteiten van Daan Rienstra. We zijn geen sociale instelling.

    10

    1