Bring back the Memories: Sfeer proeven!

8
2728
Foto: Geert van Erven

In deze tijden is het lekker om af en toe terug te kijken naar de mooie momenten waar iedereen nog gezond was en een wedstrijdje Willem II bezoeken heel normaal was.

Laten we genieten van een aantal mooie sfeerbeelden van dit seizoen.

Willem II – RKC: Tilburg Tifosi
40 jaar KingSide
Inhaken!
Wij zijn de KingSide en Vakkie E
Corteo Willem II 21 december 2019
Niet de beste, maar wel de gekste
Tribute to Henk van Meel: Zwolle – Willem II
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Zit die beelden te bekijken en en dan zie je die bomvolle KingSide waar we nu 1,5 meter afstand moeten houden en niet meer met 3e naast elkaar mogen lopen etc

Wat een wereld van verschil in un paar weken tijd is dat.. hopen dat deze tijden in Augustus achter ons liggen. (Zal nog spannend worden of dat gaat lukken.) Maar mocht het zo zijn. Dat we weer kunnen inhaken.

🔴⚪🔵Wij zijn Willem ll 🔴⚪🔵

Dirruk
Lid
Dirruk

Hij kende de begraafplaats als geen ander en leidde ons naar Harry’s laatste rustplaats. ‘Nadat die grafsteen was verwijderd, was het een dooie boel’, lichtte hij toe. Wat kost een grafsteen vandaag de dag? Het moet, ondanks deze voetbal loze tijd toch mogelijk zijn, dat WIJ als Willem ll supporters er samen voor zorgen dat M@k@S zijn ”wens” om deze held zijn erkenning te geven in vervulling gaat. We hebben een paar jaar geleden ruim 40.000 euro bij elkaar gehaald om een standbeeld voor onze Koningskinderen te laten verrijzen, dan moeten WIJ het toch ook voor elkaar krijgen om dit… Lees verder »

M@k@S
Lid
M@k@S

Ff off topic of eigenlijk niet:

https://www.willem-ii.nl/artikel/longread-het-graf-van-harry-mommers?utm_source=Communicator&utm_medium=Email&utm_content=buttonLink44&utm_campaign=%27%27Willem+II+leeft+mee+met+iedereen%27%27

Ff stukse lezen, hier zouden we voor moeten inzamelen al ist une euri de man. Geef die held zijn herkenning!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Jordens Peters: ‘Trainen in isolement valt niet mee’ Het lijkt alweer een eeuw geleden dat Willem II voor een volle Kuip tegen Feyenoord voetbalde. Zo goed en zo kwaad als het gaat houden de spelers thuis hun conditie op peil, zoals aanvoerder Jordens Peters. Jordens Peters doorbrak vorige week even het stilzwijgen. Namens Willem II sprak hij zijn waardering uit voor al het werk dat momenteel door de mensen in de zorgsector verricht wordt. In deze situatie past volgens de aanvoerder van de Tilburgse club, die zo vaak in het brandpunt van de belangstelling staat, alleen maar bescheidenheid. Vanaf het… Lees verder »

N.Y.C.
Lid
N.Y.C.

Heerlijk: wat een verschil met jaren terug. Alleen niet denken dat we er zijn, altijd willen doorgroeien.

Zero13
Gast
Zero13

Mooie beelden, we missen ons clubke allemaal….maar hopelijk komen we met z’n allen keihard terug in goede gezondheid!

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Over terugkijken gesproken
———————————————
Komende Vrijdag 27 maart .20.00 uur MATCHDAY

Willem II- PSV op YouTube

De legendarische 5-0