BREAKING: nieuwe algemeen directeur lijkt in aantocht

40
2341

Willem II is sinds het vertrek van Berry van Gool op zoek naar een nieuwe algemeen directeur. Bronnen dichtbij de club weten ons te vertellen dat Martin van Geel binnenkort aangesteld wordt als de nieuwe directeur.

Voor van Geel is Willem II als ‘thuis komen’. De geboren Goirlenaar speelde verdeeld over twee periodes in ons tricot. In 1995 werd van Geel als technisch directeur aangesteld in Tilburg. Bij Willem II zorgde hij voor een stabiele en degelijke organisatie, met als gevolg een tweede plaats in de competitie en plaatsing voor de Champions League.

De laatste jaren was van Geel werkzaam bij Feyenoord. Of dit gerucht helemaal klopt is pas met zekerheid te zeggen als de handtekeningen naar buiten worden gebracht door beide partijen, maar wij zijn er van overtuigd dat volgend jaar het duo Mathijsen-van Geel de scepter zwaait in Tilburg.

Wij zouden zeer tevreden zijn met dit nieuws en met deze mannen kan Willem II de volgende stappen gaan zetten naar het worden van een stabiele ploeg in het linkerrijtje.

nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
reighs_roman
Lid
reighs_roman

Komt misschien toch niet naar Willem II omdat Hannover 96 uit Duitsland ook interesse in van Geel heeft. Afwachten dus.

antonius
Gast
antonius

Kan ie niet meteen regelen dat we Tapia hier houden??

KruikenTrots
Gast
KruikenTrots

Klinkt mij als goed nieuws. Is een uithangbord, heeft kennis van voetbal en de voetbalwereld en kan Willem II helpen bij het bewandelen van het pad verder omhoog.
Ben wel benieuwd hoe de verhouding met de TD geregeld gaat worden want wat je daar ook over afspreekt iemand die juist dat zo lang gedaan heeft zal zich daar niet in een keer van afzijdig kunnen houden. En dat is misschien ook niet wenselijk want zijn netwerk en kennis daarbij is natuurlijk groot, daar kan Joris van profiteren. Maar het moet Joris ook niet in de weg gaan zitten…

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Dat is dus hetgeen wat nu officieel op papier gezet gaat worden. En goedkeuring moet krijgen vd comissarissen van het bestuur

Jenny
Gast
Jenny

Hij gaat toch terug komen had ik niet verwacht. Martin welkom terug

Willem Colores
Lid

Als het definitief is en zijn eerste goede daad is Koster eruit kegelen dan ben ik super tevreden.

Vak M
Gast
Vak M

Sjoefke. Doe normaal.

Ton_WillemII
Gast
Ton_WillemII

Wat gebeurt er nu bij Willem II. Er circuleert de naam van een beoogd algemeen directeur zonder dat helder is wat zijn taak en rol is en hoe en door wie dit bewaakt wordt. Nu is er een incomplete raad van commissarissen waar breed twijfels zijn over de rol en kwaliteit van een van de leden. Zij moeten een profielschets hebben voor een toekomstig algemeen directeur waarop hij geselecteerd en beoordeeld wordt. Nu is er een geld kostend ad interim directeur waarvan niet duidelijk is wat zijn toegevoegde waarde is. Van Gool had het afgelopen half jaar ook invulling kunnen… Lees verder »

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Zijn rol is wel bekend hoor. Dat wordt intern besproken met de 4 commisarissen van de raad.

Een ding is zeker.. van geel zal zich niet mengem pp technisch vlak. In belang vd club en belangenverstrngeling met mathijssen.

sooike1973
Lid
sooike1973

Zou een prima keuze zijn! Een man met binding met de club en de stad. Een man die zowel als speler als td hier prima heeft gepresteerd. Een man die na al die jaren zeker een netwerk heeft waar ook Joris van kan profiteren. Enige is wel dat hij Joris zijn werk moet laten doen en niet op de stoel van td moet gaan zitten.

En ach, Annet nemen we op de koop toe😉

Trico Sores
Lid
Trico Sores

Da’s nog eens positief nieuws. Ik ben benieuwd wat onze Highway Patrolman er van vindt. Oh, stom, niks natuurlijk. Kan ook niet, want het is iets positiefs.

Top
Lid
Top

Zou z’n vrouw ook elke week hier op het pluche naast hem gaan zitten?

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Annet is er standaard bij…dat heeft hij al uitonderhandeld.Moederdagkado.

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Hoorde vandaag dat er idd sprake is van van geel als directeur. Hij wil zelf graag en financieel is het geen probleem begreep ik. Het hangt alleen nog “vast” op de 4 comissieleden. Die moeten op 1 lijn zitten en kaders scheppen voor van geel. Duidelikk is dat clubbelang voorop moet staan en dat van geel zich NIET met de technische kant zal gaan bemoeien

jbj.ot
Lid
jbj.ot

Laat maar komen

Topperrrrrrrr

Dirruk
Lid
Dirruk

Martin van Geel.

Welkom thuis.

Wij zijn Willem ll.👊🏻

Koningskind
Lid
Koningskind

Zo mooi zijn. Jordens Peters heeft in de podcast van FC Afkicken aangegeven zeker wel geïnteresseerd te zijn in de functie van algemeen directeur na z’n carrière, zolang hij maar ‘ingewerkt’ zou worden door een ervaren iemand. Van Geel lijkt mij hier wel een geschikt persoon voor!

UNITED
Lid
UNITED

Zeer ervaren TD maar ook een ongelofelijke kwal. Houd m in de gaten Dirruk.

schrobbelaer
Lid
schrobbelaer

Liever een bekwame kwal dan een incompetente goedzak

ut Reijenaarke
Lid

United, Wat een kwal ben jij, hoe durf je nog steeds als afbeelding in het Rood Wit Blauw je te vertonen, Ja dieje Dirk ook.

koen kooiman
Gast
koen kooiman

Als dan dezelfde resultaten als onder Co behaald worden altijd doen

objectivo
Gast
objectivo

Geweldig! Ik kan niemand beters bedenken eerlijk gezegd.

Forza Willem II
Lid
Forza Willem II

Top en kan van Geel ook Joris evt helpen om spelers hier naar toe te halen met zijn netwerk

Frietmet
Lid

Ik denk dat die 2 vooral samen goed kunnen werken, dat is alleen maar prettig. Wat je van Martin vindt, hij heeft verstand van zaken en een berg ervaring, plus binding met club en regio. toekomst zal uitwijzen hoe het uitpakt maar lijkt op voorhand een goede deal.

gemma
Lid
gemma

Toen hij hier weg ging nam hij met medeweten van de contracten, onze beste spelers mee naar AZ.

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Klopt…maar om daar steeds op terug te komen.De voetbalwereld is een jungle ,er gebeuren veel heftigere zaken die nooit naar buiten komen.En dit toevallig wel.

In hart en nieren
Lid
In hart en nieren

Alsof die contracten niet hij de zaakwaarnemers bekend waren. Bovendien waren er ook transfervrije spelers bij.

Suikerklontje
Gast
Suikerklontje

Kan hij nu mooi de betere spelers van Feyenoord deze kant op halen waar hij de contracten precies van kent en die buiten de boot vallen ( bv. Tapia)

013
Gast
013

Doet iedere td die overstapt, clubliefde hebben die mannen alleen voor de club die hun salaris betaald.

eikenaart@gmail.com
Gast
eikenaart@gmail.com

Deelnemen aan discussie..Misschien brengt hij nu Tapia mee naar Tilburg !!.

Evert de Goalehouder
Gast
Evert de Goalehouder

Martin van Geel is een man die duidelijk met de druk van een grote voetbalvereniging om kan gaan. Daarnaast is hij op de hoogte van het belang van mental coaching voor zowel medewerkers als kantoorpersoneel. Zodra de contracten getekend zijn zal ik mijzelf melden aan de poorten van de Goirleseweg!
Evert

SargentD
Lid
SargentD

Eveeeeeeeeeert!!!! Waar was je vorige week toen we je echt nodig hadden??? lol

TricoEques
Gast
TricoEques

He bende uit oew dwangbuis gekomen!!

Snorro
Lid
Snorro

Wat zou het prachtig zijn als Joris, Martin en Evert een drie-eenheid binnen onze club gaan vormen. Groot netwerk, goede bestuurlijke kwaliteiten en een mentaal ijzersterke selectie.

Evert de Goalehouder
Gast
Evert de Goalehouder

Dit zou ik zeker ambiëren en ik denk ook dat dit goed is voor onze vereniging. Echter zou ik mijzelf nooit ‘mentaal directeur’ noemen. Ik zou het louter bekleden als vrijwilliger. Voor onze mooie vereniging.
Evert

Rood Wit Blauwl
Lid
Rood Wit Blauwl

Evert…zucht….je pauze is om..weer bordenwassen bij Mercure..hup!!

Leeuwke
Lid
Leeuwke

Evert, we hebben massaal om je geroepen vorige week. Helaas, zodra er ook maar enigszins druk is laat je het keihard afweten. Dus laat het afwachten gerust achterwege. Meld je ff op nac.nl of bsiderats.nl, daar kunnen ze je wellicht gebruiken. Die zijn het gewend niet te presteren onder druk.

ut Reijenaarke
Lid

Snorro, ja, zonder Koster

ikzelf
Lid
ikzelf

Top

SargentD
Lid
SargentD

Zou mooi zijn, weer een stap vooruit naar een nog beter topsportklimaat. Na vandaag Jordens zijn aanvoerdersband weer terug en je hoort mij voorlopig nergens meer over.