De jacht op Jordens

40
4937

Update: Natuurlijk gaat Jordens niet weg. Het was een actie van Willem II om aandacht te vragen voor de presentatie van het nieuwe thuisshirt. Veel media waaronder het BD, VI en Nu.nl leken in de grap van Willem II te trappen. Onderstaand de tekst uit de mail die Willem II aan haar fans verstuurd heeft.

We lieten je vandaag waarschijnlijk even schrikken met het bericht dat we onze aanvoerder kwijt zijn.

Jordens blijft komend seizoen gelukkig gewoon bij de club, maar hij is er wel vandoor met de sleutel van de fanshop. Aan jou en je mede-supporters de taak om de geheime locatie van onze aanvoerder te ontgrendelen, zodat we ons nieuwe thuistenue kunnen presenteren! Dit kun je doen door vijf spellen te voltooien.

Het eerste spel staat voor je klaar. Klik hier of op onderstaande button om het eerste deel van de code vrij te spelen. LET OP! Bewaar de codes die je na elk spel ontvangt goed, want deze moet je invoeren om aan het volgende spel te beginnen!

De hele dag gratis bedrukking
Lukt het de locatie van Jordens binnen twee uur te ontgrendelen? Dan geldt na lancering van het thuistenue bij aankoop van ons nieuwe thuisshirt de gehele dag (online en in onze winkel) gratis bedrukking voor jou en al je mede-supporters. Onze fanshop is vanavond tot 20.30 uur geopend.

Maak kans op ons nieuwe thuisshirt
De (0)13 supporters die de spellen het snelst en met de beste score weten te behalen, winnen een gloednieuw thuisshirt mét bedrukking.

Houd onze social media-kanalen vandaag goed in de gaten voor de laatste updates!

Willem II maakte zojuist bekend dat we Jordens kwijtraken Uiteraard is iedereen erg benieuwd wat er aan de hand is. Zou Jordens stoppen en gaan voor een andere positie in de club? Is het wellicht een grapje op weg naar een inhaakmoment? Stopt hij als aanvoerder? Of vertrekt hij toch echt?

Meer nieuws volgt zodra we meer weten!

40 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments