Brabants Dagblad wederom de fout in

13
4268

Het Brabants Dagblad en Willem II: Het zal nooit een gelukkig huwelijk worden.
Onze lokale krant schijnt er genoegen in het scheppen om alles rondom Willem II negatief te benaderen. We hebben hier op Tilbo al eens bij stilgestaan via dit en dit artikel.

Het is komkommertijd en dus nam de krant de organisatiestructuur van Willem II eens onder de loep. Op zich een nobele daad nu er organisatorisch het nodige gaat veranderen binnen Willem II. Voor meer informatie zie hier.

Het is knap dat Max van der Put er wederom in slaagt om een artikel met een negatieve toonzetting neer te pennen, bijvoorbeeld door de nieuwe voorzitter van het Stichtingsbestuur al te bekritiseren voordat hij is begonnen, omdat hij nog geen interview aan het Brabants Dagblad wil geven. Over de toonzetting zullen we maar niet verder ingaan. Journalistieke vrijheid, of zoiets. En daarnaast heeft de ervaring geleerd dat kritiek op Max van der Put wordt beantwoord met een block op twitter of de dreiging met rechtszaken.

Maar, als Max wil ingaan op de organisatiestructuur, moet ie wel zorgvuldig zijn. En dat is hij niet geweest. Wij zagen vanochtend bijgaand schema van de organisatiestructuur.

organisatiestructuur

Met een kop koffie in de hand en Albanië-Zwitserland op de achtergrond zagen wij zo al 5 fouten in het schema staan. Mooie opdracht voor onze vriend Max om de fouten er uit te halen en aanstaande maandag een correct schema te publiceren. Kleine tip van ons (we zijn de beroerdste niet): kijk eens goed naar de samenstelling van de clubraad.

13 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments