Brabants Dagblad: ‘Viertal zat tot in late uurtjes te kaarten’

7
910
Avdijaj onzichtbaar tegen ADO (foto: (c) Toin Damen)

Timon Wellenreuther, Donis Avdijaj, Thomas Meissner en Atakan Akkaynak zijn zondag door Willem II-trainer Adrie Koster uit de selectie gezet, omdat het viertal tot in de late uurtjes en te luidruchtig heeft zitten kaarten in het spelershotel. Dat meldt het Brabants Dagblad maandag.

Zondag, rondom het uitduel met FC Emmen, werd links en rechts gesuggereerd dat de vier spelers het hotel in Drenthe zouden hebben verlaten om een kerstmarkt in Duitsland te bezoeken. Daar is volgens het BD geen sprake van. Wellenreuther, Avdijaj (foto), Meissner en Akkaynak blijken tot diep in de nacht te hebben gekaart. Het ging er daarbij behoorlijk luidruchtig aan toe.

Koster vond het ‘onprofessionele gedrag’ van het kwartet ontoelaatbaar. Vijf uur voor de belangrijke uitwedstrijd tegen Emmen werden de keeper, verdediger, middenvelder en aanvaller geschorst. In gesprek met de pers wilde Koster voor en na de wedstrijd niet uitweiden over het incident.

Zónder de vier spelers won Willem II zondagavond met 2-0 in Emmen. De Tricolores eindigden de eerste seizoenshelft daardoor op de twaalfde plek, met negentien punten uit zeventien duels.

7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments