Update: Brabants Dagblad was boos op Tilbo

37
4952

Update: Zoals jullie wellicht in de reacties gezien hebben heeft Wilber Hack contact gezocht met Tilbo. Hij/Brabants Dagblad vindt nog steeds dat Willem II niet juist heeft gehandeld gisteren en wij vinden dat het Brabants Dagblad vanuit de emotie verkeerd heeft gereageerd. En dat zit hem dan vooral ook in het blokkeren van volgers op Twitter, iets waar dat account niet alleen gisteren last van had. We hebben gisterenavond allemaal van het zonnetje en een biertje genoten en laten we stellen dat er weer vrede is.


Schattig! Zojuist zijn we door de clubwatchers die namens het Brabants Dagblad onze club volgen geblokkeerd. De reden: een Tweetje met een kritische noot richting het Brabants Dagblad.

We nemen je even mee in het verhaal. Zoals jullie allemaal weten publiceerde Willem II vanochtend een Tweet met daarin: ‘Willem II raakt Jordens Peters kwijt’. Meteen werd er overal flink gespeculeerd. Zou Jordens nog wat geld gaan verdienen in de zandbak? Zou hij toch geblesseerd zijn en stoppen? We wisten het allemaal niet. Brabants Dagblad was stellig dat onze clubicoon zou stoppen. Toen later bleek dat het een marketingactie van Willem II was, noemde het Brabants Dagblad de actie ‘smakeloos’. Beetje kinderachtig, maar goed.

Wij reageerden met een kritische tweet richting het Brabants Dagblad. Wat dat oplevert: een blokkade op Twitter door het Brabants Dagblad. Prima joh! Maar wat nog triester is: supporters die het desbetreffende bericht op Twitter een like gaven, worden ook geblokkeerd. Het is niet de eerste keer dat het Twitter account van het Brabants Dagblad kritische volgers blokkeert. Wellicht kunnen ze zich in de toekomst wat meer bezig houden met het controleren van feiten voordat ze artikelen publiceren en wat minder met het blokkeren van volgers.

Al met al een beetje treurige en kinderachtige reactie van een regionaal mediaplatform. Wij lachen er maar om.

Geniet allemaal van het lekkere weer en de zon. Ook jij Wilber! Trek een lekker biertje open, klap je laptop dicht en hopelijk ben je dan wat minder zuur.

Cheers!

37 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments