Blessure Ojo domper op winst tegen Fc Twente

15
2244
Funso Ojo

Willem II boekte zaterdagavond een broodnodige zege (1-3) bij FC Twente. Jurgen Streppel, trainer van de Tricolores, was na afloop van de driepunter in Enschede uiteraard verguld met de prestatie van zijn elftal.

“We begonnen heel matig, maar het druk zetten ging niet goed. Daarna kwamen we beter in ons spel”, beschouwde Streppel na met FOX Sports. “Dan is het fijn om de exceptionele kwaliteiten van Lucas Andersen in de ploeg te hebben.” Andersen schoot in de eerste helft drie keer raak namens de Tricolores.

De oefenmeester keek direct met een schuin oog vooruit naar de komende duels. “De drie punten zijn heel welkom, gezien de fase waarin we zitten. We hebben nu een serie met ploegen die in de buurt staan: Cambuur, ADO Den Haag en Roda JC. Dat betekent dat we nog een aantal punten moeten pakken in deze fase”, aldus Streppel. “Nog negen punten te gaan…”

Blessure Ojo
Er was ook slecht nieuws voor Willem II en Streppel. Middenvelder Funso Ojo raakte in de slotfase van het duel geblesseerd. “Helaas ziet het er voor Funso Ojo slecht uit. Hij heeft zijn mediale knieband verrekt of gescheurd. Ik vrees dat we hem tot de winterstop kwijt zijn. Dat is dus wel een domper op een mooie avond.”

(bron: voetbalprimeur.nl)

15 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments